Gördüm çok geç |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4505. sayfa)
-
-
Yerli malı yurdun malı...
-
İnandırıcı gelmedi hocam
Bana versin zengin olursam hak vericem
Iban elimde bekliyorum
-
Aii Koç,istifasını isteyen taraftara troll dedi çok kızdım. Binlerce taraftar trol mü?
Hatay maçinda stat ALİ KOÇ İSTİFA diye inlemeli.
Bu kıvılcım Ali Koç'u yakar bitirir. Artık ok yaydan çıktı. Beşiktaş'da ve Galatasaray'da şampiyon olamayan başkan aynı sene değiştiriliyor. Ali Koç 7 yıldır şampiyon olamadı başkanlığı bırakmak istemiyor. Bırak başkası denesin görelim.
Her sene bu sezon şampiyonuz diye taraftarı oyalıyor. Kimse inanmasın,Ali Koç ile şampiyonluk gelmez,taraftar tek ses olursa istifasını isterse pes eder bırakır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraliçe Kanarya -- 4 Ocak 2025; 23:48:28 > -
Manevi zencinlik hocam bu iban geçmiyor
-
Efesi de yenmişiz. Birileri çatlıyordur. -
-
Emre sizde yıllarca oynadı, kaptanlık yaptı ama adamı kötü teknik direktörlüğü yüzünden afaroz ettiniz. Çok saçma ama iyi de oldu Emre'ye.
-
Bu pozisyona ofsayt diyenler kendi bile inanmıyor. Dün akşam iptal edilen golün tekrarı hiç verilmedi, hakem temiz değildi. İbrahim Hacıosmanoğlu temizleyeceğiz dedi ama aynı tas aynı hamam. Hadi pozisyon ofsayt olsun Beşiktaş atsaydi golü, iptal edilir miydi ? -
Emre galatasaraylıdır o dönem aziz yıldırım'ın planı ile transfer sonrası camia'nın kabullenmesi için aslında fenerliydi hikayesi uyduruldu, sosyal medya falan olmadığı için herkes de bu hikayeyi yuttu.
2025 yılına girdik emre belezoğlunun fenerli olduğuna inanan mı var hala ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Mithat -- 4 Ocak 2025; 10:42:14 >
-
Baba omuz geçmiş mi geçse dediğin gibi ofsayt değil ama kol ofsayta dahil değildir. :)
-
-
Şu takıma 20m üstünde para verip stoper almak ihanettir daha önemli bölgeler varken
-
yani; canı isteyen, prim veren vs. her takım bizi yenip geçebilir.
o hale düştüysek, kimse acımasın zaten fener'e!
-
Yorumu yapma sebebim 1 aydır burada her beşiktaşın puan kaybettiği maçta şu takıma yenildik diyenlerdi, beşiktaş'ın bu sezon final maçı bizimle olan maçtı ve sezonu kapattılar aynı trabzonspor gibi ana mesaj bu.
-
o kısım tamam. da beni ilgilendiren kısım, canı isteyenin bizi yenme durumu.
-
2025 yılında hiç puan kaybı yok, daha bu adam napsın size kardeşim nankörlük etmeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Mithat -- 4 Ocak 2025; 12:3:37 > -
gese, göztepe karşısında zorlanacak. sıradan rakiplerle oynarken bile, arkadan ittirilmeye ihtiyaç duyanlar, görece zorlu bir göztepe ile oynarken ne hale düşecekler, insan merak ediyor. gerçi, ummadık taş baş yararmış. göztepe bize karşı kaplan gibiyken, geseye karşı adeta bir ceylana dönüşmez umarım.
-
4 gün sabrettin, 1 gün daha beklesene ya...
-
fener psg'ye skriniar için teklif verdi, deyollaa..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X