Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4503. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: adolf1 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 19 Misafir (6 Mobil) - 14 Masaüstü6 Mobil
5 sn
91.480
Cevap
373
Favori
2.197.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 45014502450345044505
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GS'yi siz bile düşüremezsiniz hocam, kötü olsalar da ittiriliyorlar zaten. Bu sezon ekstra olarak Osimhen de olunca imkânsız yani. Berabere kalırlar kaybetmezler.

• Stoper adaylarımız (zordan kolaya doğru)

- Laporte (maaşı yüksek ve Nesyri'yi istiyorlar zorluk çıkarırlar)

- Danzo (bonservisi yüksek)

- Hermoso (en kolayı)

2 stoper alacağımız kesin gibi fakat biri sol bek de oynayabilen olacakmış.

• Shieldwall kullanıcısına yanıt

Derbilerde form grafiği ve kalite önemsizdir, ruh ve taraftar belirleyici noktadır. O gün beşiktaş hem maaşları hem primleri aldı çok motive ve istekliydi. Bizimkiler ise silivrisporla oynuyor gibi rahat takıldılar hak ettiğimiz bir yenilgi aldık.

Galatasaray maçında da aynısı yaşandı. Galatasaray'ın yedekleri oyuna girerken saha kenarında baldırlarına yumruk atarak giriyor heyecan sabırsızlık ve istekli oldukları için. Bizimkiler turist ömer gibi takılıyor.

• Rizenın attığı gol ofsaytmı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rizespor golü ofsayt değil.Rizenin golünü yediler.

• Shieldwall kullanıcısına yanıt

Kolo Muani sezon sonuna kada kiralayabiliyorsan Laporte'yi, En-Nesyri ile takas edebilirim. Bu sene her ne kadar En-Nesyri takımın hücumdaki en iyi ismi de olsa Kolo Muani gelecekse yaparım.

Kolo Muani, Rashford ikisi gelirse En-Nesyri'ye bile hiç gerek yok ama Avrupa'ya 2 adam yazacağız bu 3 isimden biri oynamaz da o biraz sıkıntı. Her şeye rağmen bu kadroyu hayal bile olsa kurmaya çalışırdım.

Berke Özer/Altay Bayındır(Livakovic'i geldiğinden beri beğenmiyorum çünkü sürekli yumurtluyor. Altay ve Berke ikisini de özledim.)

John Stones - Djiku - Laporte

İrfan Can - Amrabat - Fred - Kostic

Oğuz Aydın - Kolo Muani - Rashford

Bu kadro olmayacaksa bile en azından Laporte ve Kolo Muani yapsan bile yeter. Szymanski, En-Nesyri, Samet, Becao ve Serdar Aziz gidecek. Livakovic'i de gönderirdim ama bizimkiler seviyor bari yedek kalsın. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ublt34 U kullanıcısına yanıt

sebebi morinho cunku. Büyük hoca büyük rahatlatma getirdi takıma , oyuncular yenilsek bile bize patlamaz diye saldı geçen sezon öyle değildi.

• Rizespor golü ofsayt değil. Kıçlarından uydurdular resmen.

• Ofsaytla alakası yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SxDark

Ofsaytla alakası yok
    Çok açık yazıyorum, kıçlarından uydurdular. Bu kadar ahlaksızlık olmaz.

• geng G kullanıcısına yanıt

İnceden ofsayt gibi geldi ama bunu dersem ofsaytımsı mı diyecekler? VAR iyi görmüş ofsaytı derim ama bu ofsayt normalde VAR olmasaydı her hakem veremez. Babayiğit hakemler bile bu terredütlü pozisyonla karşı karşıya kalmak istemez

Biz gsye karşı değil miyiz yeri geliyor biz sizi savunuyoruz yaptığınız ayıp

• Şaka gibi rizenin buz gibi golünü yediler son dk

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emiliamernes1996

İnceden ofsayt gibi geldi ama bunu dersem ofsaytımsı mı diyecekler? VAR iyi görmüş ofsaytı derim ama bu ofsayt normalde VAR olmasaydı her hakem veremez. Babayiğit hakemler bile bu terredütlü pozisyonla karşı karşıya kalmak istemez

Tekrar göstermediler pozisyonu, dikkat et. Ağır çekim olmadan dahi adam geriden çıktığını ben gördüm ekrandan. Aleni ahlaksızlık.

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞahinAbi

Biz gsye karşı değil miyiz yeri geliyor biz sizi savunuyoruz yaptığınız ayıp

Doğrudan yanayız. Beşiktaş hakkı ile kazansın, eyvallah.

Takım tutmayla falan alakası yok kimin yendiği de çok önemli olan bir maç değil zaten ama yapılan şey gerçekten ahlaksızlık.

• ŞahinAbi kullanıcısına yanıt

Hak ayrı hukuk ayrı demişler de neyse bence tarafsız olarak bu pozisyon ofsayt idi. Taraflı konuşursam Beşiktaş lehine yine ofsayt zaten.

• Ofsayt teknolojisine güvenmiyor musunuz anlamadım. Ben teknoloji geldikten sonra sonuç neyse odur diyorum artık yoksa her şeyin altında bir şey ararsak bu işler düzelmez. Eskiden elle çiziyorlardı o zaman diyorduk büyütülmüş, oynatılmış falan ama bunda neyse o.

• Teknolojiyi kötüye kullanırsa n kimse güvenmez. Çıplak göz ile görünüyor ofsayt olmadığı. Pozisyon ofsayt olsayd iptal edilen gölün tekrarını bir kaç kez verirlerdi. Hiç vermediler tekrarı, dikkat edin. Şaibe değil ahlaksızlık bunun adı.

• 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ rizenin ofsayt gerekçesiyle iptal edilen golü

• 
Sayfa: önceki 45014502450345044505
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.