< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4502. sayfa)
-
-
Beşiktaşlılar aksamki maçı alır mısınız ? Güzel oran var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizim bunağın kafasındaki kadro bu sanırım
sol kanata slavia prag maçında çok beğendiğim bu çocuğu isterim
hermoso için de iyi duyumlar almıyorum başka bir alternatife gidilmeli
www.transfermarkt.com.trEl Hadji Malick Diouf - Oyuncu profili 24/25https://www.transfermarkt.com.tr/el-hadji-malick-diouf/profil/spieler/1111589
-
ali koç futbolcularla toplantılar yapar, motive eder (!). mourinho gese maçına kadar, 7 de 7 ister falan.
yani, futbolcular oynamıyor da, ondan dolayı 8 puan fark yedik.
yoksa ali efendi eksik mevkilere adam almadığı için değil, mourinho saçma salak taktiği ile takımı felç olmuş gibi oynattığı için değil...............?
VE SİZ DE FENER DÜZELECEK DİYE BEKLİYOR, TRANSFER FALAN KONUŞUYORSUNUZ.
ilahi, ömürsünüz azizim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 3 Ocak 2025; 17:59:57 > -
bu yönetim ve takımın başındaki aklı futbolda olmayan şahıs yerleinde durdukça, daha çok ağlayacak fener taraftarı.herif gese, bjk facialarının sorumluluğunu bile almıyor be.
isiminden dolayı bir şişirdiler bunu. burnu kaf dağında biriymiş meğer. ali koç'un da gücü yetmiyor .. sorunu futbolcuda sanıyor.
-
Ali Koç = Başarısızlık. Maalesef test etmişiz.
Başarı= Yeterki Ali Koç olmasın.. yok morinyo, yok oyuncu hepsi hikaye.. oyuncu ve teknik direktöre odaklanmamak lazım.
ben ms2 oynadım zehiri attım. Sakın oynama
-
Göztepe 52 yil sonra Gs ye karsi zafer istiyormus,fıkra bu kadar
Bende 2 oynacam Rafa İmmobile birşeyler yapsın bir zahmet
@erenfb1907 cok bos birakiyorsun buralari cok. Arkani biraz donunce herkes Baskani linc etmeye basliyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Okan Berke hakkında maçtan sonra açiklama yapıp şimdi de transfer mi etmek istiyor
Şaşırmadım. Bu sezon yaşanan sakatlıkların çoğu maç yapmadan yaşandı. Bir de maç sırasında alınan ve normal de sakatlamayacak darbeler ile sakatlananlar var. Bir Becao'nun son sakatlığını bunun dışında tutuyorum.
Takımın antrenmanlarını birinin incelemesi şart. Ben takımın antrenmanlarında bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Ya gereyi kadar çalıştırılmıyorlar yada yanlış yüklemeler yapılıyor.
Ben her ne kadar Mourinho geldiğinde ilk günden beri oyun olarak pek bir şey beklemesemde en azından takımı düzğün çalıştırır, daha az sakatlıklar olur ve takımım 34 maçı götürecek seviyede kondisyonu olur diye düşünmüştüm. Bırak 34 maçı takımın 1 maçın tamamını götürecek kadar kondisyonu bile yok.
Yerli teknik adamların antrenman şekilleri eleştirilir ve takımlara 90 dakikalık kondisyon veremedikleri söylenir ama Mourinho onlardan bile beter çıktı.
Bazı pastalar vardır. Dışardan güzel gözükmez ama lezzetlidir. Bazı pastalar vardır dışarıdan şahane görünürler ama lezzetsiz ve bayattır.
Bu örnekte. Önceki hocamız dışarıdan güzel gözükmeyen pasta iken Mourinho dışarıdan güzel görünen pasta oluyor.
-
O transfer olmaz bence. Berke neredeyse çoğumuzdan daha fanatik FB.
-
-
atleticonun gecen sene kiralamak istedigi ismail yukseke taraftar cop cekiyor
mourinhocular eserinizle gurur duyun, su rezilligi cocu bile yasatmamisti
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ulan biz şu rezil beşiktaşa nasıl yenildik ben hala oradayım..
Yedi Bjk
Her hafta Gsye oynasam ligten düşürtürüm
İlk yarı 0.5 üst dedim rize tek kale oynuyordu, belliydi.
İşte vatanperver büyük başkan Aziz Yıldırım
Otokar'ında güzel işleri var
Her ikisini de tebrik ederiz
-
BU TAKIMA 3 PUAN VERDİK
BU TAKIMA 3 PUAN VERDİK
BU TAKIMA 3 PUAN VERDİK
BU TAKIMA 3 PUAN VERDİK
BU TAKIMA 3 PUAN VERDİK
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X