Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4581. sayfa)

11 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (1 Mobil) - 18 Masaüstü2 Mobil
5 sn
91.900
Cevap
374
Favori
2.208.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
22. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 45794580458145824583
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

Niye gerçekleri çatır çatır söyledi diyemi ?

• Benim mesajımı silen admin derhal silme gerekçeni açıklarmısın ?

Adı geçen gurme adı geçen yemeğin tanıtımını yapıp benim favori yemeğim dedimi demedimi ?

Sen hangi gerekçeyle siliyorsun mesajı ?
  • Demir1357 kullanıcısına yanıt

Kediler 3-0 öne geçtikten sonra rakibe verilen penatı ve kedilere gösterilen sarı kartlar kıvamında kararlar.

Atı alan üsküdarı geçti sonuçta

• erenfb1907 kullanıcısına yanıt

moderasyonun garip bi zaafı var. Özel filtre bile koymuşlar.

O yemeğin ismini girdiğinde mesajın iletilmiyor. Harflerini ima edecek şekilde mesaj atıncada ceza puanı veriyorlar ahahahahah.

• bu ne lan  

• Şimdi 8 puan fark var yabancı VAR hakemıde geldi puan farkı oldu ki açıldı bu oyunla zaten ne olacağı bellide :) ne bahanesi olacak acun yada alinin merak ediyorum şampıyon olunacak kadro böyle olmaZ ara transferde de gene akşam pazarını mı beklıcez ??
  • coobain kullanıcısına yanıt

Amerikan futbolu kurallarıyla TR liginde oynamak  

Burada kediler lehine faul çalınmışmıydı ?

• Atanamayan Dr. Strange kullanıcısına yanıt

Ati alan Üsküdarı geçti, hakem yabancı olmasına tav olan yönetim veya taraftarla bu düzen böyle gider. Bu duzen yabancı hakemede gs yi kayirmazsa az maç verir, yabanci hakemde ufak ufak kayirmalar yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3qzotix -- 8 Ocak 2025; 16:43:2 >

Avrupada herhangi bi insana şu pozisyonu gösterip hakemin kararının sarı kafalı topçuya faul yapıldığı olduğunu söylesen adam senin tımarhaneden kaçtığını falan düşünür çünkü olasılık dahilinde bile olmayan bişey olarak görür

Hakem kıyafetinin içindeki yapı aparatlarının içinden geçtiği ülke futbolunun hali işte

Galatasarayın penaltısı yenmiş
  • demircibu kullanıcısına yanıt

Acun Ilıcalıyı görsen el pençe durup imza istersin

Algı yapmıyor sizin gerçek suratınızı ortaya çıkarıyor fakat sizin gerçeklere karşı alerjiniz olduğu için bünyenize ağır geliyor o lafları duymak

Git kendi konunda pışpışlan şimdi kirletme burayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 8 Ocak 2025; 16:45:17 >
  • Kostic ve Maximin ile yollar ayrılıyormuş..
  • Hakem mevzusundaki tutarsızlıklarda uzaklara gitmeye gerek yok;

- Beşiktaş maçında Sanchez ve Barış Alper atılacak ve 2'şer maç ceza alacaklardı.Muhtemelen maçı Beşiktaş kazanacaktı.Beşiktaş için sezonun kırılma maçıdır, bu maç Bjk galibiyeti ile bitse muhtemelen momentum yakalayacaklardı ve ne başkanları ne hocaları değişmezdi kim bilir.

- Eyüp maçında yine rakibine defalarca dalan Sanchez ilk yarıdan atılacaktı ve 2 maç ceza alacaktı.Eyüp'ün maçı kazanma ihtimali vardı.

- Göztepe maçında ilk 42dk boyunca Göztepe lehine faul çıkmadı ve Toreira'nın eline verilmeyen penaltı,Yunus'un kırmızılık dirseği,kırmızılık Barış Alper'in alkışı ve küfürü felan filan şaibeli kararların bolluğu maça tarafsız bakan herkesin malumu.Göztepe puan almadan ayrılması çok zordu bu maçta.

Diğer maçlara girmiyorum sadece üstte değindiğim 3 maçta hakemler düzgün maç yönetseler maksimum 1,hadi bilemediniz 2 puan alabilecekti Gs.Cezalı duruma düşen oyuncuları akabinde diğer maçlara da etki edecekti skor olarak haliyle.Muhtemelen şu anda ortada puan farkı felan kalmayacaktı.

Domino etkisi misali etki açısından 1 maç bazen çok maçtır arkadaşlar.

• faho kullanıcısına yanıt

Yav hakem tartışmasına girmeyi hiç sevmem, kolay kolay da herkesin kendi görüşüdür diye yorum yapmam ama BJK maçında kart pozisyonlarından önce verilmeyen Icardi'nin penaltısını niye söylemiyorsunuz? Hakem orada penaltıyı yaptırsa sarı kartlar olacak mıydı? Onu da geçtim sarı karttan kırmızı kart alan hangi oyuncuya 2şer maç ceza verildiği görülmüş, bu ne mantık oldu olacak GS'li diye giyotinle kafasını kesin adamın

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt

ikisi de aman aman oyuncular değil ama sorun da değiller. özellikle maximin sayesinde atak yapabildik bazı maçlarda. yerine göre kullanışlı oyuncular.

acun abi yatıran kaldıran oyuncuyu niye gönderiyorsun?

• 
Sayfa: önceki 45794580458145824583
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.