Ali Koç son 5 yılda biz puan olarak öndeyiz, "Rakamlar gerçeği anlatmıyor, nasıl iş" demiş... Ali bey, son 5 yılın 4ünü topladığında GS 17 puan önde, Kötü geçirdiği, 13. olduğu sezon 22 puan fark yediğinden onu eklediğinde öne geçiyorsun. Yani "Rakamlar gerçeği anlatmıyor" falan diyerek sanki matematik dışı bir sonuç varmış gibi gösteriyorsun da bunda anormal olan nedir anlamadım. Bir de, taraftarın biri diğerinin üzerine işedi diye pasoligi iptal edilmiş bunu niye açıklarsın, taraftarı aşağılamak mı maksat < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burnaldinho -- 8 Ocak 2025; 17:31:15 > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4583. sayfa)
-
-
yine butun sucu taraftara attilar -
Ali koç gene lafondenden masallar anlatıyo ben taraftar olarak ıkna olmadım inanlara iyi rüyalar -
R -
Sergenin söylediklerinden örnek veriyor.aynı sergen Gs futbolunu kinse yenemezde diyordu.puuuuuhhhhh😂 -
Bu taraftar şike kumpasında tarihin gördüğü en büyük birliği ve dayanışmayı göstermiştir . Birlik olmayı birilerinden öğrenmez bu konuda onlara ders verir
Bugün tribünlerde birbirini yumruklar hâle geldiyse suçu taraftarda aramak başkanın düştüğü aciziyet durumudur
Bıktık ağlak suratından
Edit; protesto olmasın diye paralı taraftar gurubunu stada sokup birliği bozan da senin başkanın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man utd -- 8 Ocak 2025; 17:40:0 > -
Kurduğu kadroya bak bi de suçu taraftara atıyor
10 yıldır bu taraftar sizi idare ediyor daha ne istiyorsun tapusunu da üstüne mi yapalım -
YouTube Fenerbahçe kanalı İSTİFA ,DEFOL GİT, YALANCI ...yıkılıyodu. Bu toplantı kendi aleyhine oldu, artık daha zor günler bekliyor ağlak suratı
Sonuç ne çıkıyor muyuz Kasımpaşa maçına?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man utd -- 8 Ocak 2025; 17:45:34 > -
Abi Gs liyim.stadta taraftarın üstüne işemeyi dile getirmek nedir ya,şimdi sizi kızdırmayalımda kimi kızdıralım adam kozun kralını verdi bize😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirbaran01 -- 8 Ocak 2025; 17:43:33 > -
Ali Koç: şimdi Türkiye Kupasına katılımla ilgili açıklama yapacağım. bunu dedi 20 dakika oldu hala söylemedi. bekiiyoruz
-
doğru demiş nasıl yeneceksin ki bu futbolu
-
-
Yahu zenit maçı oynandığında ligde puan farkı 3 tü
o maçta ne diye protesto edildi takım ?
Fenerbahçe’de iç savaş çıkarıp yapıyı legalleştirmeye çalışanlar tarafından mamalananların peşinden gitmekmidir ders vermek
Adam kendi özeleştirisini yapıyor zaten fakat klişeleşmiş laflarla adama saldırıya geçmeden önce herkes kendi taraftarlığını sorgulayıp yaptığı hatalarıda gözden geçirmeli
Elalem doğru kararda bile hakemin tepesine çökerken biz sahada kafa yiyip sarı kart gören topçumuz için bile ortalığı ayağa kaldıramadık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 8 Ocak 2025; 17:48:9 > -
Nasıl örtbas edeceğinizi şaşırmışsınız, o beş sezonun dördü sezon da diğeri patates mi ? :D Kendi kitlenizi uyutursunuz bu saçma sapan açıklamalarla biz gülüyoruz
-
Neyse en azından Türkiye Kupasına katılıyormuşuz. Bu olumlu bir haber.
-
-
Eğer Maximin tarzı bir oyuncu alınmayacaksa bence de kalmalı. O tipte başka bir oyuncumuz yok.
-
Okadar çok haram puan, okadar çok lehine hata varki ali koç saydıkça hepsi aklıma geliyor ve sinirden deliriyorum. Ama birader, sen Ali koç'sun, sen çözemedin, çözemiyorsun, bizim şampiyon olabilmemiz için KUSURSUZ olmamız lazım onun dediği gibi, yoksa harbiden yaptırmayacaklar. 99 puan 99 gol kusursuz değil bu ülkede, ite kaka 100 üstü aldırıyorlar.
2.5 yıldır kırmızı görmüyor, 42 dakika faul çalınmıyor, aleyhine olan penaltıların hiçbiri verilmiyor, onlarca sarı ve kırmızı kart atlanıyor, kendi oyuncusu faul yapıyor rakip yaptı çalınıyor ve bunlar her hafta sistematik biçimde oluyor. Nereden baksan mide bulandırıcı.
Bu sezon bedava kuraya kadar avrupada rezilleri oynayan takım, bedava kura çekince "avrupada da mı şike var" kafasına girdi. Tarihin en kötü bayerni ve manusu olan gruptan çıkamadı, young boysa elendi, adını duymadıgımız takımları yenemedi, pragdan 4 yedi, hemen unutuldu.
-
Ben öz eleştiri duymadım.
Arda ve Ferdiyi satıp gelen paraya cengiz çağlar Mert müldür aldım ve bunu 7 senedir yapıyorum demedi mesela anca yok istatistik yok medya tırıvırı..
-
quote:
Orijinalden alıntı: ShieldwallYahu başkan olarak söyleyeceğin sadece iki cümle var ya iki.
"Taraftarın haklı tepkisini anlıyorum, bu ortamın da suçlusu ben ve ekip arkadaşlarım, devre arası hocamıza istediği takviyeleri yapıp kadromuzu güçlendireceğiz, sene sonu da başarı gelmediği an kongreye gideceğiz. Sizden tek ricam sezonun geri kalanında takıma ve kulübe destek olmanız."
Şunu desen ortam bir anda düzelecek ama bilmiyorsun işte, yapamıyorsun.
Bu cümleyi kurmak yerine taraftar kendi bilir, biz doğru bildiğimizi yapmaya devam edeceğiz, ister destek olsun ister istifaya çağırsın dedi. Kısacası napsanız da biz gitmiyoruz diyor :D
Boşuna bu adam konuşmasın demiyoruz, her söylediği negatif.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X