Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4585. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: RK1980 , OkumadanAlma , OkumadanAlma , The Mandalorian Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 16 Misafir (6 Mobil) - 12 Masaüstü8 Mobil
5 sn
92.115
Cevap
375
Favori
2.213.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 45834584458545864587
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

gerçek yapı ali koç ve tayfası diye boşuna demiyoruz yapı mapı yok feneri yok eden bir adam var sadece

• erenfb1907 kullanıcısına yanıt

Soru: Şampiyon olamazsanız devam edecek misiniz?

Ali Koç: İnandığımız yolda devam edeceğiz. Ömrümüz yeterse hocayla da devam edeceğiz.

ali koç gitmeyecek bunu 7 yılda anlayan anlamıştır, maç esnasında olmasa da maç sonu düdük çaldığı an kadıköy ali koç istifa diye inlemelidir. samet de oynadığı takdirde ıslıklanmalıdır.

• Şu herif istifa edene fb düzelene kadar takip etmeyeceğim feneri liverpool dan devam
  • Siz bakmayın Dursun da iyi bir yönetici değil. Zamanında kulübe otel parasını kilitleyen, icra kağıdı yollayan, transfer faksını ters bastığı için transferi yetiştiremeyen bir adam. Ama liselerinin muhalefetliği iyi. Bizim Ali Koç o kadar başarısız kalıyor ki Dursun bile başarılı yanında düşünün artık seviyeyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ice Platypus -- 8 Ocak 2025; 18:21:11 >
  • Transferlerin maliyetini kendi cebinden karşılayacak

İçinizde bir gram vicdan varsa sırf şu hareketin hatrına destek olun bakın bir gram diyorum

Bütün hayatını Fenerbahçe’ye adamış olmak dışında bi duygu haricinde yapılacak şey değil bu

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 8 Ocak 2025; 18:23:59 >

Öyle bir şey demedi, millet yumuşasın diye çarpıtıyorsun.

Genel anlamda taraftar bu kulübün sahibi bizler geçiciyiz dedi. Taraftar da kendi bilir destek verirse de buradayız vermezse de buradayız, bildiğimiz yoldan devam edeceğiz savaşacağız dedi.

Bunun anlamı sene sonu kongreye gideceğiz demek değil, isteseniz de istemeseniz de devam edeceğiz demek. Ama o stat istifa diye inlemeye devam edecek ve kongre kararı almaya mecbur kalacak.

• Bilgisayar ekranında Ali Koç'un basın toplantısı açıktı, papağanım belli bir süre dinledikten sonra birden sinirlenip ekrana uçarak kafa atmayı deneyince kapatmam gerektiğini anladım. 

• RocK__StaR kullanıcısına yanıt

Onu da elon musk alıyormuş :)

• elpdrno_046 kullanıcısına yanıt

Neyi örtbas ediyoruz hocam? Bir sezonu leş geçirdik başarısız olduk, zaten o seneyi 14. bitirdik bunu örtbas eden, inkar eden yok ki?

Bu sene City berbat gidiyor şimdiden Liverpool'un 12 puan altında, sezonu 22 puan farkla bitirir ve son 5 yıl toplamında Liverpool geçerse bu "örtbas etmek" veya "Matematiksel olarak açıklanamaz" bir durum mu olur? City bu sene batırmış, ama kalan yıllar Liverpool'un önünde geçirmiş olur başka ne olacak

Reis sal artık be. Bırak şu adamın peşini.

• İstikrar önemli hocanın arkasındayız diyor, 10 yılda 15 TD değişmiş 🤣
  • Ali Koç iyice rezil etti bu takımı.Bu rezil herif bu takımın başındayken şampiyon olma imkanımız yok.

• ali koç ne kadar doğru konuşursa konuşsun kendi taraftarına bile tesir etmiyor bağ kopmuş artık. çok zor artık bu yönetimle.

• Ben olsam beni seçeli 6 ay oldu ne istifası derdim.
  • Öyle rahat ki sanki lider ve yıllardır şampiyon oluyor havasında bir rahatlık
    Böyle adamdan Fenerbahçe başkanı olmaz,oluyorsa böyle olur
  • Her yenilgide ana, avrat, çocuklarına kadar küfür yiyecek. Allah korusun belki saldırıya uğrayacak buna rağmen koltuğa yapıştım gitmem diyor.

Bu adam psikolojik bir vaka. Herhalde Koç ailesi bunu o kadar sevmiyorki "bizden uzak olsun" diye yaşanan bütün rezilliklere ses çıkarmıyor.
  • Koç ailesinden biride çıkıp demiyor ki "Oğlum bu iş artık ismimize zarar veriyor. Gel bu sevdadan vazgeç taraftar olarak devam et" Yok abi ya şaka gibiler cidden. Başkanlığa geçen o koltuğa yapışıyor bizde. Gs başarı gelmediğinde direk başkanı yollayıp kafa değiştiriyor. Biz aynı şeyi yapamıyoruz

• 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐
  • 
Sayfa: önceki 45834584458545864587
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.