Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4586. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: taha yasin arıcı , SLAHS , mcolak05 , bora3443 Daha Az
4 Kayıtlı Üye ve 18 Misafir (4 Mobil) - 18 Masaüstü4 Mobil
5 sn
92.116
Cevap
375
Favori
2.214.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
62. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 45844585458645874588
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu saatten sonra taraftar tamamen kuruldu ali koç a , bu sürekli ıslık sürekli protesto demek.
    Sen taraftara rağmen o koltuğu işgal edemezsin her şey dahada kötüye gider
    ali koç o koltukta durduğu her dakika Fenerbahçe ye ihanet ediyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelin kabul edelim 7 senedir forma almayan biz, stadı boş bırakan biz, başkanın tek kelimesiyle 25 bin kişi statta toplanan biz.

biziz biz taraftar.

bizim yüzümüzden 7 senedir şampiyon olamıyor Fenerbahçe. halbuki biz olmasak

ohooooo 7 senede 7 kere şampiyon olmuştu Fenerbahçe. tek sorumlu taraftar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Atanamayan Dr. Strange kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bar3 -- 8 Ocak 2025; 20:5:16 >
  • Adamın utanması da yok. Helal olsun hanımefendiye. Böyle tuş ederler işte.

• Ed Wood kullanıcısına yanıt

Ben bile yerin dibine girdim dinlerken. Başkası adına utandım

• bar3 B kullanıcısına yanıt

Anlamadım diyor, sonra da bugün öğrendiler diyor. Kötü yönetici olmasının yanında çok ciddi ahlak problemi var bu adamda.

• Dünyanın en kötü yönetici vasıflı adamı olabilir kendisi.

Bana biri dese ki taraftara dil uzat. Haaklı bile olsam yapmam

• burnaldinho B kullanıcısına yanıt

Hayır örtbas ettiğiniz şey şu, son 5 senede sizden daha fazla puan toplamışız. Ama yok efendim 12. olduk küme düşüyorduk o yüzden fazla puan aldınız diyorsunuz. Buna gülerler arkadaş ortamında falan söylesen. Sonuçta o sezon oynandı mı oynanmadı mı? Ne yapalım o sezon 12. oldunuz diye dahil etmeyelim mı istatistiklere oldu paşam var mı başka isteğin? Son 5 senede bizden daha çok puan topladınız ama ofsaytımsılarla, Sergen Yalçın'a "Antalya-gese maçını telafi ettik." diyen Abdülkadir Bitigen gibi hakemlerle hak edilmiş şampiyonluklarınızı elinizden aldık demek o kadar zor değil. Doğrular canınızı bu kadar yakmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elpdrno_046 -- 8 Ocak 2025; 19:33:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah’ın belası utanmaz herif

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Adamın utanması da yok. Helal olsun hanımefendiye. Böyle tuş ederler işte.

Ali koç başarısız olduğunun ispatıdır bu futbolcuların şimdimi haberi olur karadeniz fıkrası gibi yemınle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CESURYUREK_ -- 8 Ocak 2025; 19:38:24 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• elpdrno_046 kullanıcısına yanıt

Hocam bence siz Ali Koç'u dinlememişsiniz o yüzden tam olarak benim attığım mesajı anlayamadınız. Sizin daha çok puan topladığınızı inkar eden olmadı zaten bu matematik yahu neden inkar edeyim açık ortada. Ali Koç açıklamasında biz daha çok fazla puan topladık, haliyle GS'den daha başarılı olmalıydık'a getirdi lafı, Ben de diyorum ki evet siz daha çok toplamışsınız ama o GS bir sene ultra batırdığından, toplamda daha başarılı olmanız anlamına gelmiyor bu.

Özetle, Liverpool City'e 27 puan fark atarsa bu sene 5 senenin toplamında City'den daha fazla puan almış oluyor Premier Lig'de. Bu Liverpool daha başarılı mı demektir? Birebir aynı hesap. Matematik bu yani her şey ortada. Ha Ali Koç çıkar derdi GS'nin topladığı puanların 100'ü doldurma yalan yanlış falan ona yorum yapmazdım ben, benim söylediğim apayrı bi konu sizinki ayrı.

• burnaldinho B kullanıcısına yanıt

Arkadaşım sen benim dediğimi anlamıyorsun asıl. Ben son 5 senenin 5'inde şampiyon olmalıydık demiyorum. Daha basit açıklayalım. Hadi sizin küme düşmekten son anda kurtulduğunuz sezonu gözardı edelim. Son 10 senede bu iki takım toplanan puan bakımından birbirine çok yakın, bu iki takım da arkasından gelen diğer takımları son 10 yılda toplanan puan bakımından farklamış. Buraya kadar bir yanlışım var mı? Ama şimdi şöyle bir durum var, bu iki takımdan biri son 10 senede 6-7 defa şampiyon olabilmişken diğeri hiç olamamış. Eğer bu sana adaletli ve mantıklı geliyorsa diyecek bir sözüm yok. Ligi boş yere izliyoruz demektir.

Adamın hem IQ'su düşük, A1 Türkçe'yle anlaşılabilecek bir soruyu anlayamıyor. Hemde kendisini adam yerine koyup düzgünce soru soran bir insana karşı üslubu ve konuşma şekli ahlaksızca.

İğreniyorum bu heriften...

• Super ligin özeti

instagram
    ibiyo! on Instagram: "shitpost değildir!.....#keşfet #fenerbahçe #fenerbahce #fb #gfb #gencfenerbahceliler #fenerbahçecumhuriyeti #fenerbahçeaşktır #fenerbahçeli #fenerbahçesk #fenerbahçem #fenerbahçeliyiz #keşfetteyiz #kesfetteyiz #fyp #viral #reels #reelsinstagram"
    https://www.instagram.com/reel/DDMUhI7teli/?igsh=MWx6a3dhaDN1cW5tYQ==

• Film devam eder gider

instagram
    Tugay Sait Seyhan on Instagram: "GS'lı oyuncuların, Hollywood dublörleri gibi hiç temas almadan havuza atlayışları klipler halinde internette dolaşıyor.3 yıldır bir tane bile GS'lı oyuncunun hakemi aldatmaktan dolayı sarı kart görmediğini biliyor muydunuz?#galatasaray #reelsvideo #gs #müslümgürses #fb #fenerbahçe #futbol #tff #ts #bjk #bursa"
    https://www.instagram.com/reel/DDOsitqocAU/?igsh=MTljcWV6Z2J5NWRpYg==

• Neco. kullanıcısına yanıt

Real Madrid ile oynamıyoruz. Futbolcular da yatmıyor sanki yarın maç olacakmış gibi çalışmaya devam ediyorlardı. Sonuçta bu maç takvimde olan bir maçtı. Sadece oynanıp oynanmayacağı açıklanacaktı. Kötü hava koşullarında saatler öncesinden maçın oynanıp oynanmayacağı belli oluyor. Eleştirinin de şeyini çıkardınız.

• Son yapılan kongre öncesi Ali Koç'a güvenmeyip desteklemeyen forumdaki arkadaşların isimlerine bakıp yazmak farz oldu. Bu gurur tablosundaki isimleri eski yorumlarından bulup liste şeklinde yayınlayacağım

• O kadar geyik yapan varki
    Blokla blokla bitmiyorsunuz....

Şu andan itibaren var

• 
Sayfa: önceki 45844585458645874588
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.