Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4588. sayfa)

8 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 15 Misafir (4 Mobil) - 17 Masaüstü6 Mobil1 Android
5 sn
92.143
Cevap
375
Favori
2.215.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 45864587458845894590
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• nerde abdülkerimin kırmızısı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İlk defa Gsnin yenildiğini görüyorum derken kupa maçıymış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aa aa aa aaaaaa, kafayla duran top kazandılar galiba

• Ali Koç açıklama yapmış; seversin, sevnezsin, beğenirsin beğenmezsin, ama bir konuda haklı:
    Taraftar hep destek tam destek mottosunda olmalı.

Ben şimdi yıllar once Chelsea'de, Real'de izlerdim bu Mourinho'yu tarzı degisik.adam hoşuma giderdi tavrı, çılgın dahi dwrdim bu adam bizde.

Tadiçin Reali tek başına nasıl yiktigini izledigimde demişrim ulan bizde olsa.

Keza Dzeko Inter ile finale ciktigi gun ben Milano'daydım, interlilerle meydanda mac izledim vb.

Takimimiz güzel. Niye ıslıklıyorsunuz abi. Yani keyif alın.
    Öyle o kadar kötü de top yok bakmayın siz. Biraz da algı.

Slavia Prag taş gibi, makine gibi takımdı, o maçta bile ben iyi oynayamasak da onlardan iyi takım olduğumuzh gosterdigimizj dusunuyorum .

Buyuk takım refleksi vermistik.

Pozitif enerji versek hersey farkli gelisir.
    Siz bagriniza bassaniz o sinerji farklı olur Mourinho da coşar o zaman.

Gazla calışan bir adam, para pul çok derdi değil onun FM oynamaya gelmiş yani egosunu tatmin edecek bizle kupa alacak o derdi o onun. Avrupada kupa alacak.

15 degil 25 e de gelmezdi o .

Öndeki takıar streslidir her zaman. Biz biraz sallasak GS yıkılabilir. Ama biz kendimizle ugrasiyoruz.

Yikilmasa da şampiyonluk için mücadele verebiliriz. Deriz ki olmadı. Başından yenilgi kabullenmek de bana uymuyor ne bileyim.
    Başında

• Bats ı bizde sanıyorlar sanırım, kart verdiler. Aaaaaa, gol oldu.

• Yine bir saçma faul kazandırıldı.

• Yapının kart operasyonunun sebebini şimdi anladınızmı ?

gesenin yedek kalitesi o kadar leş durumdaki adil kart sisteminde asları cezalı olduğunda puan kaybı kaçınılmaz

Yapı bu tehlikeyi gördüğünden işi sıkı tutuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 8 Ocak 2025; 21:50:12 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dulcet -- 8 Ocak 2025; 22:24:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Adamlara verilen duran toplara görüyorsunuz değil mi ? VAR'a yabancı koysan ne olacak bunlara müdahele edemedikten sonra.

Mertens'de Gs'nin vücut bulmuş hali. Umarım ilahi adalet ya da karma tecelli ederde pisliklerinin cezasını çeker birgün. Bu kadar karaktersiz adam görmedim birde sürekli elini uzatıyor tiksinti verici herif.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emirbaran01 kullanıcısına yanıt
    Yüz, astar , timsah derisi. Birşey hatırlattı mı size ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • açık ve net olarak, benim düşüncem; federasyon, gese'den olur almadan, yabancı var ge-ti-re-mez.

bence okey alındı, yabancı var gelecek. bir kaç sezondur tanık olduğumuz üzere, var yetkisi dışında her yerde, gesenin malum işleri ful devam edecek.

şampiyonluğu falan unutun, bize bunu yedirmezler. mevcut siyasi iktidar değişirse, işte o zaman her şey gibi ülke futbolu da düzelmeye başlayabilir. yoksa o iş nanaydır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 8 Ocak 2025; 22:1:9 >
  • Fair-play'ci Barış'a bakın, yerdeki oyuncuya artistlik yapıyor. Son 2-3 maçtır yapmadığı hareket kalmadı ve tek kart görmedi.

• Shieldwall kullanıcısına yanıt

son 22 yılımızı özetler:

arsız güçlü olunca haklı suçlu olurmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 8 Ocak 2025; 22:3:53 >
  • emirbaran01 kullanıcısına yanıt
    💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hakem kıyafetli yapı aparatı sarı kartı olduğu halde kendisini alkışlayan batsa kırmızı veremedi

• 
Sayfa: önceki 45864587458845894590
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.