|
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4584. sayfa)
-
-
2 stoper, 1 sol bek ve gideceklere göre nokta atışı hamleler yapılacakmış. Szymanski, Kostic ve En-Nesyri'nin durumuna göre netleşir.
-
Devre arası yapılacak transferlerin ciddi bir maliyetin olacağını ve büyük kısmını yönetim kurulu karşılayacakmış. -
maliyetli transferler olacak dedi, danso muhtemelenquote:
Orijinalden alıntı: KingOfShadows2 stoper, 1 sol bek ve gideceklere göre nokta atışı hamleler yapılacakmış. Szymanski, Kostic ve En-Nesyri'nin durumuna göre netleşir.
-
-
Futbolcuların yarınki maçtan şu an haberleri olmuş. Ulan bu nasıl planlama? Bir de utanmadan söylüyorsun bunu -
gulerek anlatiyor bir de rezil herifquote:
Orijinalden alıntı: Neco.
Futbolcuların yarınki maçtan şu an haberleri olmuş. Ulan bu nasıl planlama? Bir de utanmadan söylüyorsun bunu -
-
Abi bu nasıl bir kafa ben anlayamıyorum.. -
Başkan her zamanki gibi taraftarı birleştiremedi.
Sene sonu kongreye gideceğiz, şu an sadece hocaya ve oyunculara destek olun, biz gereken hamleleri yapacağız dese herkes kenetlenecekti. Onun yerine biz devam edeceğiz taraftar kendi bilir diyor.
Şimdi ilk iç saha maçında yine bir kısım istifa diye bağırırken diğer kısım onları susturmaya çalışacak, millet birbiriyle kavga edecek.
-
Sezon sonu defolup gidecek mi peki vasıfsız bunun garantisi varsa susarız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 8 Ocak 2025; 18:5:49 > -
her hafta hakkinin yendigi ortamda cikip gosteremedigin reaksiyonu baris alper yilmaza gecmis olsun mesaji atmak icin gosterdin ama başkan o nasil olacak -
galatasaray formasina sanli forma diyor kafayi yiyecegim -
Ne oldu hiç bir sözünü tutmayan başkanımız yine söylediğini yalayıp Türkiye Kupasına sokuyor mu takımı?
-
Yahu öyle bi anlatıyorsunuzki sanki açıklamanın içeriği sadece geçmiş olsun mesajından ibaret
Adamların yöneticileri futbol hayatı bitti diye açıklama yaptı yalancılıkta bu kadar sınırları zorlayacaklarını nerden bilelim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 8 Ocak 2025; 18:9:39 > -
Şampiyon olamasak da devam diyor. Şimdi de taraftara suç attı adam. Düzgün olan taraftarı ben kaçırdım sanki. 7 senedir görevde, tribünlerin öldüğünü yeni fark ediyor. -
Hala taraftarı suçluyor şaka gibi.
-
Fenerbahçe bitmiş -
Ali Koç: “Şampiyon olamasak da göreve devam edeceğiz! Hocayla da devam edeceğiz. İstikrar önemli.” -
quote:
Orijinalden alıntı: Koks34Sezon sonu defolup gidecek mi peki vasıfsız bunun garantisi varsa susarız
Sezon sonuna kadar destek isteyip taraftar hancı biz yolcuyuz dedi
bunun anlamı kongre kararı alacağım demektir zaten
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X