Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4584. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 22 Misafir (5 Mobil) - 21 Masaüstü6 Mobil
5 sn
92.115
Cevap
375
Favori
2.213.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 45824583458445854586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kupaya full yedek çıkacaksak katılmak doğru karar

Tek bi as oyuncuyu bile riske etmemeliyiz ama
  • 2 stoper, 1 sol bek ve gideceklere göre nokta atışı hamleler yapılacakmış. Szymanski, Kostic ve En-Nesyri'nin durumuna göre netleşir.

• Devre arası yapılacak transferlerin ciddi bir maliyetin olacağını ve büyük kısmını yönetim kurulu karşılayacakmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingOfShadows

2 stoper, 1 sol bek ve gideceklere göre nokta atışı hamleler yapılacakmış. Szymanski, Kostic ve En-Nesyri'nin durumuna göre netleşir.

maliyetli transferler olacak dedi, danso muhtemelen
  • İçinde bir gram Fenerbahçe sevgisi olan adam sezon sonuna kadar o stadda istifa çığırtkanlığı yapmaz

Bakın Ali Koçtan isterseniz ölene dek nefret edin fakat bu kulübü biraz olsun seviyorsanız tek gayeniz o stadı hakeme ve rakibe dar etmek olsun

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐
  • Futbolcuların yarınki maçtan şu an haberleri olmuş. Ulan bu nasıl planlama? Bir de utanmadan söylüyorsun bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neco.

Futbolcuların yarınki maçtan şu an haberleri olmuş. Ulan bu nasıl planlama? Bir de utanmadan söylüyorsun bunu
    gulerek anlatiyor bir de rezil herif
  • 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐
  • chionophile C kullanıcısına yanıt
    Abi bu nasıl bir kafa ben anlayamıyorum..
  • Başkan her zamanki gibi taraftarı birleştiremedi.

Sene sonu kongreye gideceğiz, şu an sadece hocaya ve oyunculara destek olun, biz gereken hamleleri yapacağız dese herkes kenetlenecekti. Onun yerine biz devam edeceğiz taraftar kendi bilir diyor.

Şimdi ilk iç saha maçında yine bir kısım istifa diye bağırırken diğer kısım onları susturmaya çalışacak, millet birbiriyle kavga edecek.

• erenfb1907 kullanıcısına yanıt

Sezon sonu defolup gidecek mi peki vasıfsız bunun garantisi varsa susarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 8 Ocak 2025; 18:5:49 >
  • erenfb1907 kullanıcısına yanıt
    her hafta hakkinin yendigi ortamda cikip gosteremedigin reaksiyonu baris alper yilmaza gecmis olsun mesaji atmak icin gosterdin ama başkan o nasil olacak
  • galatasaray formasina sanli forma diyor kafayi yiyecegim
  • Ne oldu hiç bir sözünü tutmayan başkanımız yine söylediğini yalayıp Türkiye Kupasına sokuyor mu takımı?

• chionophile C kullanıcısına yanıt

Yahu öyle bi anlatıyorsunuzki sanki açıklamanın içeriği sadece geçmiş olsun mesajından ibaret

Adamların yöneticileri futbol hayatı bitti diye açıklama yaptı yalancılıkta bu kadar sınırları zorlayacaklarını nerden bilelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 8 Ocak 2025; 18:9:39 >
  • Şampiyon olamasak da devam diyor. Şimdi de taraftara suç attı adam. Düzgün olan taraftarı ben kaçırdım sanki. 7 senedir görevde, tribünlerin öldüğünü yeni fark ediyor.
  • Hala taraftarı suçluyor şaka gibi.

• Fenerbahçe bitmiş
  • Ali Koç: “Şampiyon olamasak da göreve devam edeceğiz! Hocayla da devam edeceğiz. İstikrar önemli.”
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koks34

Sezon sonu defolup gidecek mi peki vasıfsız bunun garantisi varsa susarız

Sezon sonuna kadar destek isteyip taraftar hancı biz yolcuyuz dedi

bunun anlamı kongre kararı alacağım demektir zaten

• 
Sayfa: önceki 45824583458445854586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.