A.K. konuşmaya başladı. Sports Digitale canlı veriyor. bakalım neler anlatçak... hiç ümidim yok ama.... Nietzche'nin dediği gibi "umut en büyük kötülüktür, çünkü işkenceyi uzatır." |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4582. sayfa)
-
-
Başkan çatır çatır gerçekleri konuşuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
adam başkan seçildiğinde doğan çocuklar sünnet oldu ve hala şampiyonluk göremedi ama bu adam hala taraftarı suçluyor size yazıklar olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
gideceksiniz
sen
senin avanelerin
senin korumaya çalıştığın samet akaydın, prensin szymanski hepiniz gideceksiniz
tarihin en kötü başkanı, yönetimi sizsiniz. sizden utanıyoruz
-
Ali Koç konuşmasında yine tribüne laf konduruyor geçmiş olsun. 7 yıldır başkanlık yapıyor ama 7 yıldır tribüne küsmemesi gerektiğini, suçu taraftara atmaması gerektiğini öğrenemedi. Söylediği şeylerin ters tepeceğini idrak edemiyor.
Taraftar neden rakiplerin ekmeğine yağ sürüyormuş, neden hakemi baskı altına almıyormuş falan diyor. Tribün ruhunun ölmesinin ana sebebi zaten sen ve yönetimin, bunu anlayamadığın için suçu hep başka yerde arıyorsun.
-
Kaç yıldır gelmeyen şampiyonluğa rağmen , adam hala taraftara sallıyor , güzelce konuşup taraftarı yakalamak yerine bu ortamda kazanamayız bizi eleştirmeyin diyo 😂 fb bu kafayla kaç sene daha şampiyonluk göremez bakalım görelim 😁
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yabancı var hiç bir işe yaramaz, demişsiniz. yarar.
evet, gesenin işine gayet de yarar. kart operasyonlarıyla, rakip takımların oyuncularının "aniden " eksilmesiyle vs. gese yine şampiyon yapılır.
"-BAKIN,YABANCI VAR GELDİ. ŞAMPİYONLUĞUMUZ TARTIŞILMASIN ARTIK" derler.
işlerine gayet yarar yani.
-
Başkan suçluyu bulmuş, negatif ortamı yaratan bizmişiz suçlu.
Arkadaşlar özür dilerim takım benim yüzümden şampiyon olamadığı için.
Bahane kıl gibidir herkeste bulunur
Çare akıl gibidir az kişide bulunur..
Tam senin başkanı anlatıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yahu başkan olarak söyleyeceğin sadece iki cümle var ya iki.
"Taraftarın haklı tepkisini anlıyorum, bu ortamın da suçlusu ben ve ekip arkadaşlarım, devre arası hocamıza istediği takviyeleri yapıp kadromuzu güçlendireceğiz, sene sonu da başarı gelmediği an kongreye gideceğiz. Sizden tek ricam sezonun geri kalanında takıma ve kulübe destek olmanız."
Şunu desen ortam bir anda düzelecek ama bilmiyorsun işte, yapamıyorsun.
-
Ali Koç: 'Yönetim hakkımızı koruyamıyor’ diyen bir kitle var. Siz tribünde takımımızın hakkını ne kadar koruyorsunuz?
-
bravo
Beyler,Allah kurtarsın sizi
yine bla bla
Kesinlikle, sırf şunu desen bile ortamı düzeltme adına bir adım atarsın. Yok. illa kulüp içinde düşmanlar yaratıp, safları sıklaştıracak.
-
Böyle söylese ppyi değiştirirmiydin hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İlk iç saha maçında tribün tepkisi 2 katına çıkacak muhtemelen, bunlar sene sonunu zor görür bu açıklamadan sonra. Mourinho da fark biraz daha açılıp çıkmaza girince salışa geçer bırakır gider.
-
Çare birlik olmak
Fenerbahçeyi sabote etmek için değil Fenerbahçe düşmanlarına sahayı dar etmek için stada gelmek
Başkanın anlatmak istediği bu fakat anlamak için gözlerinize inen perdeden kurtulmanız lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X