Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4599. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Rolentooo , xcode35 , alprn46 Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 19 Misafir (2 Mobil) - 20 Masaüstü2 Mobil
5 sn
92.112
Cevap
375
Favori
2.213.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 45974598459946004601
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Her hafta Türkiyede herkesin görüp isyan ettiği, fikir birliğine vardığı rezaletlerinizi görmezden gelip fi tarihinde olan bir olayı allayıp pullayıp rezalet maçı diye ortaya koyman ayrı bir rezalet zaten.

”konyaspor’a el ile vurur gibi el ile kaleye ağlara vurulan topun gol sayıldığı maçtır”

Ne cümle ama

Nobel’e aday olur bu cümle, daha cümle bile kuramıyorsunuz.

O pozisyon sadece kaleciye yapılan bir fauldü. El ile topa vurmayla alakası bile yoktu.

Her hafta ülke futboldunda bütün Türkiye’nin ibretle, şaşkınlıkla izlediği rezaletlerinizi görmemeniz tam isize göre bir harekettir. Ta fi tarihinde olan bir pozisyonu allayıp, pullayıp lig tarihinin en rezalet maçı olarak algılamaktan beyniniz dolmuş ki, ülke futbolunda her hafta bir takım lehinde olan onlarca rezaletin biri bile yer almaz olmuş,

Aranızdan bir delikanlı bile çıkıp bütün Türkiye’nin gördüğü o rezaletlerden bir tanesine, bile evet hatalıydı diyecek kadar nasibinizi alamamış, utanma duygusu olmayan zihniyet bütün bu rezaletleri görmezden gelip hala ortalıkta başkasına çamur atma gayreti içinde olmak da başka bir yetenektir.

Onca yaşanan rezaletlere ragmen hala futbolu bırakmayıp gelip burada bom boş yorum yapman da ayrı bir yetenek olması gerekir.

Dün kupa maçında yapılan rezaletlerden A.kerimin yapmış olduğu kırmızı kartlık pozisyonu savunacak kadar, Allah hiç kimseyi rezil duruma düşürmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratsx -- 9 Ocak 2025; 16:0:9 >

• 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐
  • Yapıyı ve suyun karşı tarafının malumlarını dünyaya rezil etmeye devam ediyor

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐
  • alprn46 A kullanıcısına yanıt

Carlos'u Sevilla'da oynarken beğeniyordum lakin Aston Villa'da nasıl oynadığı hakkında bilgim yok. Ama düşüşte olduğu kesin. Ciddi bir sakatlıkta geçirdi. Bu sebeple bahsedilen paralar asla verilmemeli. Ben artık 30 yaş üstü, eğer yıldız oyuncu değilse transfer edilmemesinin daha iyi olacağını düşünüyorum. Skrtel transferi bence de plansızlıklık çerçevesinde yapılmış bir maliyetli transferdi. Ama ne vereceği belliydi. Kjaer'de maliyetliydi ama lider bir stoper ve güven veriyordu. Bu iki oyuncu da şu an ki Diego Carlos'dan iyiydi bence. Sevilla dönemini baz alırsam tabii ki Carlos derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 9 Ocak 2025; 16:35:6 >

• Atanamayan Dr. Strange kullanıcısına yanıt

ne kadar saçma biriymişsin ha! ben de ciddiye alıp, cevap vermişim. unut gitsin, yedirme hocanı sen. ama ortamlarda fenerliyim deme. takıntılıyım de.

• Talisca ne zaman gelecek Türkiye'ye?
  • TakTAkk kullanıcısına yanıt
    Dediğin zaman ne oluyor hocam, bana onu söyle. Yönetim ve "baştaki" yönetim değişmeden hiçbir şey değişmez. Herkes boşa konuşuyor.
  • Metal Head kullanıcısına yanıt
    O konuda geç kaldık, yönetim seçim yaptı kazandı, öncesinde gitmeliydiler o şansımızı kaybettik
    Bizim taraftara göre real kadrosu kursak yine bizi şampiyon yapmazlar:))
  • kadromuz kötü diyen, daha teknik direktörünün oynattığı saçmalığı fark edememiş, sahaya sürdüğü 11 lerdeki salaklıklara uyanamamış, yaptığı acayip değişikliklerle tüy dikmesine bile itiraz edememişlerdir.

başkan kötü, gitmeli. bunda tamamız. ama kadroya kötü deyip geçmek o kadar saçma ki, daha yeni geçen sezon aklımızda olmasa inanacağız.

dur bold karakterlerle yazayım:

oyunculardan verim alamayan, çağdığı bir moruk yönetiyor takımı

başarısızlığın temel sebebi bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 9 Ocak 2025; 17:16:35 >
  • hakemlerin rakibi nasıl iteklediği, bize nasıl köstek oldukları BU KADAR AÇIK VE NET iken, "ne yapısı yeaağğ" diyen, sözde fenerliler benden uzak olsun.

• TakTAkk kullanıcısına yanıt
    Kadro çok önemli ama %100 etken değil bu ligde. Ülke'de bir şeyler değişmeden ne yaparsak yapalım olmayacak. TFF en tepeden talimatlı. TFF ve hakemleri de yenebilmek için en iyi kadroyu kurmak gerekiyor elbette.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 9 Ocak 2025; 17:18:54 >
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt

GALATASARAY AĞZIYLA KENDİ HOCASINI YİYEN FENERLİ. NEREDE GÖRSEK TANIRIZ

• Metal Head kullanıcısına yanıt
    6snin oyuncuları bu işi yapıyor, hakemi kolayca oyuna getiriyorlar, bizde çoğu pozisyonda oyuncular itiraz bile etmiyor, çünkü takmıyorlar, rehavet var takımda
    Kadro sağlam olsa evinde gsden 3 yemesen bu konuları konuşacak durumda olurduk ama lig o maçta bitmişti
  • Vizyon var birde fason vizyon var

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐GolNet Medyayoutube
    Aziz Yıldırım'ın Roberto Carlos ve Ronaldo hikayesi | Samet Güzel
    https://www.youtube.com/shorts/GL0gpyS38EI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brsaltnc -- 9 Ocak 2025; 17:38:35 >
  • Futbolcuların maçtan haberi varmı

• İşte böyle rezil olacaklar tüm dünyaya

Artık Anadolu takımlarında oynayan yabancı topçular bile isyan ediyor ve kendi ülkelerinde Türk futbolundaki yapıyı anlatıyorlar

• Planlı olunca böyle oluyor işte. Kaç yıldır bunu bir türlü beceremiyoruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 9 Ocak 2025; 17:57:20 >

• 
Sayfa: önceki 45974598459946004601
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.