Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4601. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: bar3 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 18 Misafir (5 Mobil) - 14 Masaüstü5 Mobil
5 sn
92.115
Cevap
375
Favori
2.213.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
12. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 45994600460146024603
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Metal Head kullanıcısına yanıt

yedek ağırlıklı kadro çıkarmış. canı ciğeri, as kadronun gülleri dzeko ve tadic'i dinlendiriyor. 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt
    2 santrafor üstüne İrfan Can, Syzmanski. Hepsinin en az 1 gol atması lazım. Karşılarında çoluk çocuk var.
  • En az 5 olmalı eğer olmazsa yazıklar olsun
  • en nesyri bu maçta da hattrick yapamazsa hemen satılsın.

• Metal Head kullanıcısına yanıt

bir kaç oyuncu hariç, düzenli oynayan yok. ben olası sakatlıklardan daha çok endişe ediyorum. ama profesör mou, bunu hesap etmiyor. düzenli oynamayan adamlar, hele ki soğuk havalarda sakatlanmaya çok açık olur. adale sakatlıkları vs.

bize hakikaten işini ciddiye alan, bilgili bir teknik direktör geldi diye ne çok sevinmiştim, ilk duyduğumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 9 Ocak 2025; 20:10:30 >
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Sen ne o maçı hatırlıyorsun, ne de o sezonu...
    At yalanı, ...... inananı hesabı sallamışsın işte...

O maç 2005-2006 sezonunun daha 8. haftasıydı... 2-0 gerideydik, elle değil, faulle atılan gol durumu 2-1 yaptı, üstüne 3 gol daha attık 4-2 kazandık...
    O sezon sizi evinizde 1-0 yendik, kendi evimizde Anelkanın adeta rencide ettiği maçta 4-0 la ezdik...
    Kadro kalitemiz mukayese dahi edilemeyecek kadar ligin üstündeydi...

Sonuç ne oldu, dünya literatürüne giren horozlu, 6-7 defa duran, 16 dakika uzatma verilen, dünyanın her ülkesinde durdurulması gereken son maçta hakem müsvettesi fanatik gs li selçuk dereli maçı devam ettirdi ve gs yi şampiyon yaptı...

Utanmadan verdiğin örnek, bizden çaldığınız şampiyonluklardan biri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aberdi -- 9 Ocak 2025; 21:36:23 >
  • Neco. kullanıcısına yanıt
    Ali Koç umarım bilerek fazla atmayın dememiştir Mou'ya, futbolculara. Geçen sene bizim de gençlerle çıkma olayımız malum. Aynısını şimdi Kasımpaşa yapıyor. Bir yakınlık hissetmiştir Ali Koç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 9 Ocak 2025; 20:16:40 >
  • Kasımpaşa güçlü takımdır, yedek ağırlıklı çıktık umarım kazanırız.

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt
    Adamlar U-17 takımıyla çıkıyor maça.
  • RedPyro kullanıcısına yanıt

u-14 değil mi

• RedPyro kullanıcısına yanıt

Kasımpaşalı gençler çok yetenekli.

• coobain kullanıcısına yanıt
    Kasimpasa kupaya altyapı oyuncuları ile çıkacağız diye resmi açıklama yaptı zaten neden şaşırdın?

Edit: Yaman adlı oyuncu 15 yaşında ancak genel olarak u-19 oyuncularıymış, hadi iyisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedPyro -- 9 Ocak 2025; 20:29:49 >
  • Mourinho'nun şu golü attıktan sonra defansa çekilme hastalığını bitmesi lazım. Yıllarca Kocaman ile yeterince sinir sahibi olduk...

18 kişilik kadro ile gelmiş, antreman tesisi olmayan, antrenörü olmayan, doğru dürüst oyuncusu olmayan takıma bu şekilde savunma yapamazsın kadıköy'de.

Ayrıca bu sistem yüzünden ileri uçta çok büyük boşluk oluyor. Bunu her maçta görmekten gerçekten bıktım...

Ceza aldığım için bunu yazamamıştım ama çok dikkatimi çekti ve bu görüntüyü bir kaç kez görmek beni çıldırttı...

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırılanhayaller -- 9 Ocak 2025; 20:30:22 >

• aberdi kullanıcısına yanıt

O zaman var yok bir şey yok...

Arkadaşa birisi var varken ofsaytimsi bir şey diye bir terim yaratıldığını anlatsın...

• Ellllllllllllllll Nesssssssssssssssssssssssssssssiri

• Bu maç sarmaz...

10 dk sonra Eurolig maçına geçerim ben

• Macı sadece cenk ıcın ızlıyorum umarım bu mac parlamasına yol açar şahsen dzenko ve nesry den daha fazla umitliyim cenkden nedense

• 18 yaşındaki çocuklara karşı bile oynadıkları topa bak arkadaş rezillik ya bu takım bitmiş abi!!
  • Çıkıp 20 tane gol atacak değiller işte gerektiği gibi oynuyorlar, tek eleştirilecek nokta oyuncuların bazılarının ciddiyetsizliği olabilir.

• 
Sayfa: önceki 45994600460146024603
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.