Katılıyorum. Bu arada Skrtel falan kalite olarak fersah fersah öndeydi. Bruno Alves, Skrtel gibi birini bulabilirsek on numara olur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4598. sayfa)
-
-
GALATASARAY AĞZIYLA KONUŞUP HOCAMI DÜŞÜRMEYECEK VE KÜÇÜLTMEYECEĞİM.
İSMAİL KARTAL'A YAPILANLARI MOURİNHO'YA YAPTIRMAYACAĞIM
ÇÜNKÜ BEN ŞUCU BUCU DEĞİLİM. HAKLI ÇIKMAK UMRUMDA DEĞİL.
TEK İSTEĞİM VE DERDİM FENERBAHÇE'NİN BAŞARILI OLMASI
SİZİN GİBİ ŞIMARIKLARIN DA AĞZININ PAYINI VERMEK
-
madem kadro iyi ppni değiştir :D ben gsliyim ama fb geçen seneden beri çok güç kaybetti tüm oyuncular +1 yaş yaşlandı ve ferdi bu takımın geçen sene en önemli oyuncularından biriydi yerine onun katkısını verebilecek kimse alınmadı + oosterwoldenin sezonu kapatması şanssızlık oldu fred geçen seneki performansının yanına bile yaklaşamıyor o yüzden geçen seneden daha kötüsünüz
edit : + ek olarak gsnin de kadrosu geçen seneye göre kötüydü yunus ve bilinmeyen sara ile sezona başladık ama şansa ikisi de patlama yaptı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KendineAteist -- 9 Ocak 2025; 13:35:33 > -
Ulan şl de 0 puanlı takıma elenip çoğu maçı ite kaka hakem zoruyla kazanan gslilerdeki özgüvene hayranım. devir sizin devriniz , ağız ishali olmanızı anlıyorum.
aynen los galacticos kadronuz var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bar3 -- 9 Ocak 2025; 13:41:12 > -
Şöyle ilginç bir istatistik var: Son 10 yılda Fenerbahçe'de bir Portekizli td geleneği oluştu ve kupaların %100'ünü Portekizli tdler kazandı.
-
kadromuz kötü diyorum los galacticos kadronuz var aynen diyo daha okumayı öğrenememiş yorum yapıyor :D
-
Şu yorumları okurken ilk defa her kelimesine hak verdiğim bir rakip takım yorumu okudum. Tebrik ederim hocam. ellerinize sağlık.
Yok ittirme yok yapı diye kötü kadro mühendisliğinin arkasına saklanan başkana başkan falan demem ben. Bizim bu takımı ittirmeye çalışsalar takım kendi kendine geri gelir zaten
-
Hay sen çok yaşa. herifler hakem olmadan bir hiçler. istisnasız her maç rakipleri maçtan sonra veryansın ediyor ama bu kitle ne hikmetse mağdur kendileri olduğunu düşünüyor.
inanılmaz bir kitle ;))) devamını getirmiyim sürekli ceza alıyoruz bu gereksizler yüzünden..
-
biraz da mario abartabilir miyiz
bu hangi seviye bu nasıl bir yetenek avcılığı nasıl bir gözlem yeteneği... ya sen levent mercan gibi bir yeteneği sezon biter bitmez avrupanın devleri çökmeden ilk iş ilk transfer 2m gibi bir paraya nasıl kaptın karagümrükten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 9 Ocak 2025; 14:3:43 > -
Nani gibi gerçek "game changer" adamı göndermiştik. Son transferini yapacak Skrtel'i almıştık daha yüksek maliyete. Ertesi yılda Kjaer'in maaşını ödeyerek yollayıp tüyü dikmiştik. Skrtel'de sıvamıştı hiçbir zaman lider stoper olmadığı için.
Futbol aklı diye bir şey yok sonra cebimizden şu kadar para verdik falan diye geziyorlar. Verme para falan, diğer takımlar gibi dışarıdan sponsor bul, adam gibi yönet yeter ama o çap yok işte bunlarda.
Carlos bence Skrtel'den de, Bruno Alves'den de daha iyi. En az onlar kadar sert oynuyor, ayağıda Bruno kadar olmasada iyi ikisinden de çok daha çevik. Yalnız garanti 2 kritik kırmızısı var bu hakemlerle Marcao, Luyindama, Sanchez gibi kollanmayacak. Trabzonspor maçındaki Kim Min Jae gibi atılır her kritik hareketinde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alprn46 -- 9 Ocak 2025; 14:2:13 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kadro kötü diyorum bizi şampiyon yapmazlar diyorlar
Kadro kötü diyorum hakem diyorlar
Kadro kötü diyorum TD diyorlar
Yav 15 yıldır CL görmemişiz
10 yıldır kupa yok, bi zahmet akıllanın
Bu çocuk gibi blok atmak nedir,insanda biraz utanma olur
Bu ağlak kitleye hicbisey anlatamıyorsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hala transfer konuşuyorlar
ilk iç saha maçına sırf küfür etmek ve pavalı köpek dövmek için gideceğim
not: 186 cm, 120kg 8 yıllık boksör, 120kg bench 10 tekrar, 160kg squat 10 tekrar, 85kg OHP 10 tekrar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Pink -- 9 Ocak 2025; 14:19:49 > -
Bugün Kasımpaşa u19 çıkıp bizi yense ne güzel olur..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Seçim zamanı 100 kere yazdık burada bu seçim Ali-Aziz seçimi değil Fenerbahçe-Koçbahçe seçimi diye Koçbahçe'den yana kararını verdi kongre üyeleri o yüzden ağlamak yok bundan sonra. Demokrasi böyle bir şey.
Ya küfürlere dayanamazlar Koç ailesi olaya müdahele eder bir noktada ya da saldırıya falan uğrar, taraftar stada iner, tesisleri basarsa ekstrem durumlar oluşması durumunda bir ihtimal oyuncağından vazgeçer.
Artık Fenerbahçe yok Koçbahçe var. Yılda 5 milyon euro'dan isim sponsorluğunuda açıklar 2 yıla. Ülker dünyaları verdi bu kulübe stadyumun ismini Atatürk yapacağım diye şov yaptı bir daha sponsor olanda çıkmaz bu gidene kadar.
Acun'un survivor ödülü olduk artık gelirler tesislerde yemek yerler ödül olarak. Bizim topçularda gidip ayak tenisi oynarlar Dominik'te.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İLLEGAL DURUMLAR VARSA DAVALAR AÇILSIN CEZASI ÇEKİLSİN
ANA AKIM MEDYADA HABER OLMADI TURKUAZ FALAN MESAİ YAPMIYORDU SANIRIM.
-
Ali Koç'un istifa etmesi gerektiği ile kurduğu kadronun iyiliği-kötülüğü arasında hiçbir bağlantı yok dolayısıyla PP'yi değiştirmeye de gerek yok.
Konuyu hâlâ anlamıyorsunuz, kadro geçen seneden iyidir-kötüdür tartışmıyoruz. Geçen sene her şey gayet iyiydi ve sonuç ortada, sadece bu sene için yorum yapıp kadromuz kötü güçlendirirsek şampiyonuz denmesine gülüyorum sadece.
-
Türkiye Süper Lig tarihinin en rezalet maçı Aykut Kocaman'ın teknik direktörlüğünü yaptığı Konyaspor'a el ile smaç vurur gibi el ile kaleye ağlara vurulan topun gol sayıldığı maçtır.
O maç Türkiye Süper Lig tarihinde unutulmaz. Hangi takım lehine gol sayılmıştı hentbol vuruşu. Aykut Kocaman isyan etmişti. El ile vurulan topun gol satılması sonucu 3-2 galip sayılmıştı takımın biri. Bakın ben ve birçok futbolsever o maçtan sonra o sezon maç izlemeyi bıraktı. Böyle çok örnek var 3 puanın verildiği maç.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Algı konusunda elinize su dökemiyoruz maalesef. Anelka eliyle topa değil, kaleciye koluna vurdu; faul verilmedi. Sonuçta yıllardır bir kere "elle gol attı" diye işlendi hafızalara; ne yazarsan yaz...
Türkiye Süper Lig tarihinin en rezaletlerinden biri 2006 yılındaki "papermoon zirvesi" olsa gerekdir. Yıldırım Demirören’in "Ligde G.Saray’ın şampiyon olmasını istiyorum", G.Saray Başkan Yardımcısı Adnan
Polat’ın "Gönlüm Türkiye Kupası’nı Beşiktaş’ın almasından yana" açıklamalarıyla "kupa sizin, lig bizim" diye akıllara kazınan sezon. Beşiktaş - Galatasaray maçında Sergen ve Cordoba' nın yaptıkları da ortada.
www.hurriyet.com.trF.Bahçe'yi kızdıran fotoğrafhttps://www.hurriyet.com.tr/sporarena/f-bahceyi-kizdiran-fotograf-4346494
-
Alıntı
metni:Bakın ben ve birçok futbolsever o maçtan sonra o sezon maç izlemeyi bıraktı. tekrar ne zaman izlemeye başladınız...
beşiktaş maçında burak yılmazın doğaüstü güçler tarafından düşürülüp penaltı aldığı pozisyondan sonra mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 9 Ocak 2025; 15:14:26 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X