Ali Koç'un yapması gereken zor bir şey değildi, Sezon sonunda şampiyon olmazsak istifa edeceğim ama sezon sonuna kadar koşulsuz destek bekliyorum lütfen dese FB taraftarının 5-0 yenik maçta bile delice destek olacağına benim en ufak bir şüphem yok. Ama adam başarısız olsa bile bırakmayacağından bunu diyemiyor, klasik lafın ucunu başarısız olursak da sizin yüzünden yönetimlik bir şey yok'a bağlıyor şaşmaz Ali Koç açıklamaları. |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4596. sayfa)
-
-
Galatasaray lobi faaliyetiyle maç kazanıyorsa neden Sara için 20 milyon Euro,Icardi için 20 milyon Euro imza parası + 10 milyon Euro her sezon maaş masrafına girdi. Galatasaray Osimhen gibi maliyeti pahalı bir futbolcuyu neden kadrosuna kattı?
Bek sıkıntısı vardı iyi kötü Jeler için 10 milyon Euro bayıldı tutmasa da.
Zaha,Ziyech,Tete,Sanchez için çok para saçtı.
Ali Koç Fenerbahçe şampiyon olması için masrafa giriyor mu,aksine sattıkça satıyor.
Ferdi gibi takımın en etkili 2 futbolcusundan birini sattı,gelen patanın yarısını bile transfere harcamadı. Tek yapılan transfer El Nesyri. Ha bir de Cengiz Ünder için maaş hariç verilen 15 milyon Euro.
Sahada kazanöak için Galatasaray gibi transfer masrafına giriyor mu Ali Koç?
Galatasaray'ın defans hattında bu kadar sakatlık olsaydı Galatasaray 10 milyon 20 milyon demez anında transfer yapardı Osimhen hamlesi gibi.
Ali Koç daha ne yapsın yazıp Ali Koç'a tepkiyi azaltmaya çalışanlar var,ben gibi durumun farkında olan Fenerbahçeli çok.
Sen şampiyonluk hasretin varken Ferdiyi sat,hadi sattın 35 milyon Euro geldi yada gelecek,o paranın yarısını bile harcamadın,1 ay yatan 1 ay koşan Ambarat'ı ucuza halledip geçiştirdin. Düşün Kostiç ve Ambarat sana Trabzonda maç kazandırdı futbol bilgisi gerektiren 2 iyi koşu ile ve teknik ile.
Torreira gibi orta saha hamalı bir isim için masrafa girsen takıma katsan şampiyon sensin,arkana bakmazsın.
Galatasaray paraya kıyıyor transfer yapıyor. Sen yapmadan bütün maçlar kazanmak benim hakkım havasındasın. Sahanda Galatasaray`a 3-1 yenildin,hakem yüzünden mi yenildin. Taraftar bunu da görüyor transfer yapmadığın için kızgın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 9 Ocak 2025; 10:28:31 >
-
Ali başkan mücadele edicem diyip duruyor ortada mücadele de yok
Arkada neler neler konuşuluyor diyor bir tane ifşa yok isim yok
Takımı taraftarı aşağı çekmekten başka bi halt olduğu yok
7 sene yok oğlu yok
Çok mu bu düzeni yıkmak istiyprsın
Madem öyle git tff başkanı ol bide içerde ne dönüyo gör ifşala
Yeterki fenere başkan olma -
Hocam selam
bu katlanılan maaliyetler Türkiye ligi için mi sanıyorsunuz
zaten çerez olan getirisi bile olmayan bir lig için bu yatırımlar yapılmaz
amaç avrupada şamp. Ligi gelirleri için üst turlara zorlamak
yoksa Türkiye ligi için bu paralara girmek zarardan başka bir şey değil
-
Bunun sebebi nedir hocam? Ali Koç'un transferin T'sinden anlamayıp sadece "GS'nin ilgilendiği oyuncuları alalım transfer çalımı atalım muhaha" mentalitesinden ama kimse bundan bahsetmez
Bu sene alınan Levent ne işe yarar, niye alındı? GS devre arasında almasın diye (söylediğin bek yok kısmı)
Oğuz Aydın ne işe yarar, niye alındı? GS Kerem yerine almasın diye (söylediğin kanat kısmı)
Kostic ne işe yarar, niye alındı, neden devre arası gönderiliyor? GS eylül ayında alamasın diye (söylediğin bek kısmı 2)
Bir transfer dönemi, 3 isim.
Bi tık geriye gidersek Syzmanski niye alındı, ne işe yarar? Florya'nın kalbinden söktük aldık demek için (söylediğin 10 numara boş kısmı)
Cengiz niye alındı, ne işe yarar? GS 7 milyon € teklif etti, biz parayı bastık aldık, yerli kanatı onlara yedirmedik demek için (söylediğin kanat kısmı2)
Kadrodaki tam 5 oyuncu, hepsini toplasan 1 oyuncu etmiyor ama alınma sebepleri tamamen GS'ye çalım. İrfan'ı eklemek istemedim sadece geçen sene iyi olduğundan yoksa bu sene onun da oynadığı yok maalesef.
Bunlar dışında gidenleri de sayacak olursan liste sonsuzluğa doğru uzuyor ama Pedro'dan bahsetmeden mesajı bitirmek istemedim. Minimum 1 şampiyonluğun sebebi adam, 6m€ bonservisle geldi bir top oynamadı üzerine Ali Bey Icardi'yi reddetti Pedro var diye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burnaldinho -- 9 Ocak 2025; 10:7:58 >
-
sizin yaptığınız her maçı hakemle almak değil. karşınızdaki rakip dişli ise, siz iyi değilseniz veya hata yaptıysanız sizi faullerle penaltılarla kırmızı kartlarla destekleme. kart göstermeme. aleyhinize penaltı çalmama gibi destekleniyorsunuz. şu gün hakem desteklemesi olmasaydı siz liderlik koltuğunda bu kadar rahat oturabilir miydiniz sizce?
-
Evet zaten öyle de,bu sezon Türkiye'de şampiyon olursan şampiyonlar ligi gruplarına direk kalacaksın. 40 milyon Euro direk hoşgeldin parası alacaksın şampiyonlar ligi grup maçları beraberlik ve galibiyet ödemeleri hariç.
Ayrıca şampiyonşar ligi gruplarına kalınca stad gelirlerin müthiş artıyor sponsorluk gelirlerin katlanıyor.,ürün satışın katlanıyor.
Türkiye Liginde bu sezon şampiyon olursan şampiyon olmayandan 50 milyon Euro fazla para girecek kasaya. Ayrıca şampiyonlar liginde oynayan takım ttansferde daha avantajlı,gelecek futbolcu bunu önemsiyor.
Galatasaray bu sebepleri önemseyerek transfere para saçıyor. 50 milyon Euro gelse de bu kadar masrafı karşılamaz ama 50 milyon Euro gelmezse daga kötü.
Bakın Beşiktaş asla durumu düzeltemeyecek çünkü Rafa Silva Muriç ve diğer 2 transferlerin sonucunda şampiyonlar ligine gidemediğinde maddi açıdan dönüşü olmaz. Riske girdiler kaybettiler.
Ali Koç düşünmüyor mu Galatasaray bu sezon şampiyon olamazsa maddi olarak gelecek yılları ipotek altına girer transfer yapamaz ve Galatasaray çöküşe geçer.
Bunu bilerek bu sezon transferde para saçmalıydı,aksine 35 milyona Ferdiyi sattı. Ali Koç El Nesry transferiyle sezonu geçiştirdi. Senin defansına adam lazım,ver 20 milyon Euro çek iyi bir defans puan kaybetme şampiyon ol,GS çöpe giden paraları için ağlasın,Galatasaray karışsın taraftar Okanı da Başkanı da göndersin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 9 Ocak 2025; 10:26:1 >
-
Ben,geçen sezon Sergen teknik direktörüyken Antalya maçımız hariç lehimize hakem hatasıyla kazandığımız maç hatırkamıyorum,yok zaten.
Evet Antalyaspor maçında lehimize hakem kararlarının etkisiyle maçı kazandık. O maç imajımıza zarar verdi. O maç dışındaki hakem yönetimleri klasik hakem yönetimleri. Fenerbahçe lehine de hakem hataları var Galatasaray lehine de. Bunu tüm takım taraftarları biliyor,hiç algı yapmakla yorulmaya gerek yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 9 Ocak 2025; 10:26:21 > -
son Ali Koç bükücü Beril Böke
-
Helal olsun kadına. o kadar muhabir var. Erkek gibi soru soran bir tek bu oldu :))
-
ınstagramBeril Böke on Instagram: "O sırada her yerde olan ben🙋🏽♀️"https://www.instagram.com/reel/DB7NI7luzz3/?igsh=NmprZGN3NzE0YnJ5
-
duydum ellere yarmış -
Alternatif görülüp görülmeyeceği mevcut başkana alternatif birinin olup olmadığı ile alakalı. Mevcut başkana ne sesini çıkaran bir yürekli var ne de seçimde adam gibi rakip olan var. Alternatifin olmadığı yerde alternatif Aziz Yıldırım ise o zaman alternatif olarak görürsün işte. Yoksa çok istediğinden değil insanların. Ama tabi sen ikide bir alternatif olarak görmeyebilirsin şahsi olarak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dulcet -- 9 Ocak 2025; 11:42:11 > -
yerine alınacak, genç, umut vaat eden, gol atmakta sorunu olmayan birini bulmadan, kesinlikle satılmamalı. ne zaman böyle birini bulup, anlaşırsın, o zaman satabilirsin.
-
Akşam kupa maçına çıkıyormuşuz.O zaman neden geçen sene finale çıkmadık rezil herifler.Sırf Gs'ye maç yapıp kaybedip kupa vermeyelim korkusuyla maça çıkarmadı boş algı yaptı.Bugün maça çıkmamız bunu kanıtladı resmen.Bu herifin gittiği gün Fenerbahçe'nin kurtulduğu gündür resmen.Aziz yıldırımı son senelerinde çok eleştirdim ama Aziz Yıldırımın en kötü hali bile bu Ali Koç'tan bin kat iyidir.Fenerbahçeyi iyice küçülttü yazıklar olsun.
-
HOCANA SAHİP ÇIK FENERLİ
-
BU ŞIMARIK TARAFTAR GALATASARAY 'IN GÜTMESİYLE MEDYASIYLA
EROL'U DURAN TOPTAN GOL ATIYOR DİYE
İSMAİL KARTAL'I TAKTİK BİLMİYOR DİYE
VİTOR'U ŞU AN NEREDE OLDUĞU BİLİNMEYEN BURAK KAPACAK'I OYNATMIYOR DİYE
YEDİ DE YEDİ
ŞİMDİ DE ALTI BOŞ MEDYA GAZIYLA YEMEYE ÇALIŞIYORLAR
ŞAMPİYON OLAMIYORUZ DİYE AĞLIYORLAR
-
altı boş medya gazı ha? mourinho'nun geldiğinden beri oluşan bir başarısını yazmanı rica ediyorum. -
niye ali koç'un gitmesini istiyoruz?
yapı diyor, sahaya yabancı hakem getirilmesini sağlayamıyor, transfer yapmasını bilmiyor, futboldan da kulüp yönetiminden de anlamıyor vs diye. başarısız.
6 aya yakındır takımın başında mourinho. geseyle puan farlkı 8 olmuş. ilk 6 daki takımların birini dahi yenmeyi başaramamışsın. kendi aldırdığın adamları bile nazla, niyazla sahaya çıkardın. kenarda paslanan adamları zamanında oynatmaya başlamadın. geçen sene fırtına gibi esenleri yedeğe hapsettin vs vs. başarısızsın.
ali koç gidiyorsa, mourinho da gitmeli. dünyada iyi pr yapıyor diye takım emanet edilen td yoktur. adamın ileiye dair bir tane verdiği umut ışığı bile yok üstelik. hep laf. -
Facundo Medina + Diego Carlos yapacağız sanırım. Kevin Danso'da soru işaretleri var galiba. Hem Roma hem de Wolves transferi gerçekleşmedi.
Ama 32 yaşında ve geçmişte aşil tendonu sakatlığı geçirmiş bir oyuncu için bu rakam çok yüksek. Maksimum 4-5 mil. € verilmeli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 9 Ocak 2025; 12:55:13 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X