Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4594. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
15 Misafir (2 Mobil) - 13 Masaüstü2 Mobil
5 sn
92.115
Cevap
375
Favori
2.213.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45924593459445954596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne desinler, "hırsızlar hep kazanır" mı desinler...
    Yeni Türkiye düzeni bu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aberdi -- 9 Ocak 2025; 1:3:11 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aberdi kullanıcısına yanıt
    Soapson 30 milyon harcanacak dedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

Kendisinden hiç hazetmem de, böylede bir gerçek var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingOfShadows

Medina - Danso - Djiku üçlü savunma hattı mı

Djikuyu görünce içim daralıyor. Tam bir kalas, topu kaptırdığı her oyuncuya yediremeyip tekme tokat dalmaya başlıyor. Bu sertliğini defansta kullanacaksın. Beşiktaş maçında mesela kaç kere topu kaptırdı diye eli kolu durmadı. Üçe beşe bakmadan Samet ile birlikte yollanması lazım. Becao-Çağlar yedek olarak gayet iş yapar. Gerçi Becao da sakat.

Cengiz, böyle saçma sapan triplere girip sürekli sözleşmeden dolayı oyunu sabote edecekse Osayi, gerekirse İrfan Can Kahveci, Symanzski denen hayaletle, ayağından çok çenesi çalışan, kale ağzından topu ağlara gönderemeyecek kadar şut yeteneğinden yoksun Tadic ile yolları derhal ayırmamız lazım. Kostic zaten gidiyor. Mümkünse başta her ne kadar savunsam da Maximin de verilen maaşın çok altında performans göstermeye başladı.

Bize Samsunspordaki Holse gibi adamlar lazım. Her seferinde adamı ağzım açık izliyorum bu adam 2.5 milyon euroya geldi. 16 maçta yedi gol iki asisti var adamın. Koşuyor, ısırıyor, mücadeleden kaçmıyor, yeri gelince kaleye çekinmeden şut çekebiliyor. Adam tek başına Tsyi darmaduman etti mesela. Bizimkiler hâla vitaminsiz, tüy siklet, topa vurduğunda bisküvi kırmayacak tiplerin peşinde koşuyor. Şu Holsenin 16 maçta yaptığı şeyi Symanzski 1.5 sezonda yapamadı. Bize kora kor mücadeleden kaçmayan oyuncular lazım.

Yazarken bile içim daraldı. Şampiyonluk sözü vermeme bile gerek kalmayacak denilen kadroda kadronun yarısı gidince takım anca düzeliyor. Böyle yönetime böyle takım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ice Platypus -- 9 Ocak 2025; 1:20:13 >

• Abdülkerim'in pozisyonunu konuşanlar. Bu pozisyonun neresi penaltı? Abdülkerim önce topa vuruyor. Ardından rakip oyuncu topa ayağını uzattığı için Abdül'ün ayağı rakibin ayağına çarpıyor. Medet umduğunuz şeye bak.

• 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

Hak, hukuk, aa-daaa-let!

• unusual_pscho kullanıcısına yanıt
    Günahını almayayım ama geçen yıl Serhat İsmail'i yerin dibine sokuyordu. Fenerbahçe eskilerinin doğru yorum yaptıklarını Fenerbahçe'ye faydaları olduklarını düşünmüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Mandalorian kullanıcısına yanıt
    Para konuşturuyo hocam bunuda. Acunun kanalına geçmeden önce yaptığı açıklamalar, yıllarca kaptanlığını yaptığı kulüp için yakışıyor mu. Sevmemde şimdi şu yazdığına da katılmamak elde değil.

• aberdi kullanıcısına yanıt

Szymanski bahsedilen rakamlara (18-20 mil. € civarı) satılırsa ikisi de alınabilir. Yine de zor ama bir ihtimal var. Bu arada En-Nesyri içinde bahsedilen (35-40 mil. €) teklif gelirse o zaman elimiz rahat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gsnin arka bahçesi eyüp, trabzon, başak gibi kulüpler bile sızlanmaya başladı. başımızda lider olsa gs bu kadar rahat takılamazdı şu an.

• Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt
    Ya arkadaş harbi utanmazsınız. Ts gibi bir deplasmanda adamların ayaklarına vurup vurmadığımız belli olmayan pozisyonlarda aleyhimize iki tane penaltı çalındı, hemde adam gitti izledi verdi üstelik. Napcak abdülkerim adamın ayağına mı sıkacak ? Ne biçim bir ahlaki anlayış var sizde arkadaş. Hadi sizde yok onu anladıkta siz bu foruma nasıl bu kadar rahat yazabiliyosunuz ? Senin şu yazdığını ben sizin çöplüğünüze yazsam anında yorumum silinir, 1273647474838 gün uzaklaştırma alırım. Ne biçim düzen arkadaş bu, pes!!!

• unusual_pscho kullanıcısına yanıt

Ben küfür, hakaret etmiyorum ki. Pozisyon bırak kırmızı veya penaltıyı faul bile değil. Örnek olarak verilen Tottenham maçı ile de alakası yok çünkü topa yakın olan Abdül. Müdahaleyi önce yapan Abdül. Abdül'ün ayağı Crespo'ya çarpıyor çünkü Crespo ayağını pozisyonun içine geç sokuyor. Abdül'ün ayağını çekme şansı yok.

• Belki de senelik 15-20 mil. € civarı maaşı reddetti adam. Bu adamdan olur. Benden demesi...

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 9 Ocak 2025; 1:38:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

aynı şey bizim maçta olsa kadıköyde kara gece, tff istifa tivitleri atılmış ve metin öztürk çıkmış açıklama yapıyordu şu an. karar doğru veya yanlış demiyorum, olacak şeyi söylüyorum. medet ummak vs alttan mesajı verip daha sonra küfür etmiyorum diyorsun ki adam küfürle de suçlamamış seni, üste çıkmak için böyle şeyler hoş değil.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeff Beck kullanıcısına yanıt

Şimdi de sizin resmi hesap paylaşım yaptı. Ali koç ve acun sabah akşam açıklama yapıyor. Buradakiler de hakaret ediyor. Ne farkı var söylediğinden?

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

farkı olmadığını söyledim ben de çünkü kendisi medet umduğunuz şeye bak yazmış.

• Serhat'ın ayağına sıktılar, Serhat sustu, olay da kapandı.Fail, suçlu hiçbir şey belli değil. Vurulduğu zaman yazmıştım, Serhat bir daha konuşamaz diye, aynen de öyle oldu.

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt
    Nesyri yi satarlarsa daha iyisini alamaz bunlar... satmamaları daha iyi...

• quote:

Orijinalden alıntı: aberdi

Son kongre Fenerbahçe için bir utanç dır... iki başarısız dan birini seçmek zorunda bırakılmıştır Fenerbahçe kongre üyeleri...
    Aziz yıldırım seçilseydi de durum bundan farklı olmazdı...
    O da mourinho ile çalışacaktı, o da türk hakemlerine güvenme ve gs lobisini hafife alma yanlışına düşecekti...
    Fenerbahçe ye gereken 27 yıllık köhne zihniyetler değil, sorunu doğru teşhis eden ve acil çözüm bulabilen, ehil taze kan bir başkan dır...
    Galatasaray lobisini yenmek öyle kolay değil. Biraz kurcalarsan ucu nereye kadar gidecek, hiç kimse bilemez. Bu arada yazdıklarım tamamen kişisel düşüncemdir, yorumdur.

• 
Sayfa: önceki 45924593459445954596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.