< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4595. sayfa)
-
-
İşte o lobiyi yıkmak için bayağı bayağı güçlü olman lazım. Derin, hatta çok derin olman lazım. Daha fazlasını yazmaya gerek yok. Hakemler, TFT, medya, basın, kulüpler, Galatasaray bağlantıları vs bunları yıkıp geçmen lazım ki bugüne kadar kimse yapamadı bunu. Hacıosmanoğlu TFF yikacagim, adaletli yönetim dedi ama değişen bir şey olmadı hakemlerde en basitinden. Yine aynı hakemler görev alıyor, isimler bile değişmedi.Aynı tas aynı hamam.quote:
Orijinalden alıntı: aberdi
Fenerbahçe ye başkan olmak da kolay değil... bu lobiyi yıkabilecek adam (ekibi ile) gelecek Fenerbahçe nin başına...
7 yıl geçtikten sonra hala daha kolay değil diye ağlayan adamdan başkan olmaz bize...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Son 2-3 yıldır derbileri alsan şampiyon oluyorduk, kadro çöp halen lobi oyun falan diyorsunuz
Getirseydin sağlam 3-4 oyuncu kralı önünde duramazdı
Sağ sol bek yok
Stoper yok
10 numara boş
Kanatlar istikrarsız büyük maçlarda boş hepsi
Dzeko zaten ayakta duramıyor
Ee nasıl kupa alacaksın bu kadroyu da o lobiler mi kurdu
Gerekirse hepsini üst üste koyup yeneceksin,kadro kalitesi ile
Konuyu saptırmayalım. Ali Koç gelmiş geçmiş en başarısız Başkan. Çoktan bırakması gerekir. Bu kulüpten ilk gönderilecek isim Ali Koç bana göre. O ayrı konu. Galatasaray lobisi ayrı konu. O lobinin sonu nerede biter, o tamamen ayrı bir konu. Karıştırmayalım.quote:
Orijinalden alıntı: TakTAkk
Son 2-3 yıldır derbileri alsan şampiyon oluyorduk, kadro çöp halen lobi oyun falan diyorsunuz
Getirseydin sağlam 3-4 oyuncu kralı önünde duramazdı
Sağ sol bek yok
Stoper yok
10 numara boş
Kanatlar istikrarsız büyük maçlarda boş hepsi
Dzeko zaten ayakta duramıyor
Ee nasıl kupa alacaksın bu kadroyu da o lobiler mi kurdu
Gerekirse hepsini üst üste koyup yeneceksin,kadro kalitesi ile
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 9 Ocak 2025; 2:54:28 >
Ya, sadece sahaya yabancı hakem getirtebilsen, o bile çok şeyi değiştirir...
Hükümet değiştirmekten bahsetmiyoruz neticede, o kadar da zor değil...
Ali koç 7 sene önce geldiğinde bu gs li hakem lobisinin kaç tane şampiyonluğumuzu çaldığının farkında bile değildi, ya da ciddiye almamıştı... fanatik gs li bylokçu büyükekşi yi bile beğeniyordu... daha geçen sene kafasına dank etti hakemleri şampiyonlukları nasıl çaldıkları...
Aziz yıldırım da aynı... o da asıl sorunu hocada, kadroda zannediyor... son seçimde o seçilseydi, bugün yine aynı şeyleri konuşurduk...
Yeni gelecek başkanın ilk işi bu gs li türk hakemlerinin kökünü kazımak olmalı... bununda tek yolu 4-5 sene hem sahaya, hem var a yabancı hakem getirmek... ben bunu Ali koç un yapabileceğini düşünmüyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aberdi -- 9 Ocak 2025; 2:59:5 >
Aynı konu ile alakalı hepsi de, kadro kötü olduğu sürece baş edemezsin bunlarla, oyuncularında ahlak yok dokunsan atlıyor, medyası ayrı pislik, kitlesi ayrı
Avrupada averaj takımı olup dönüp milyonluk transferler yapıyorlar paranın kaynağı belirsiz
Bunları ezecek güç var ama 2-3 kuruş hesabı yapmaktan her yıl kupayı kendimiz veriyoruz bunlara
Bu sene için değil de geçen sene için yazıyorum Los Galacticos gelse, Liverpool City Real Madrid karması şampiyon olamazdı Türkiye'de. Geçen sene şampiyonluk sahada kazanılmadı. Kadro kalitesi değil olay. Bu sene Galatasaray ligin en iyi top oynayan takımı, ona da bir şey diyemeyiz, lobilerinden bağımsız yazıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: TakTAkk
Aynı konu ile alakalı hepsi de, kadro kötü olduğu sürece baş edemezsin bunlarla, oyuncularında ahlak yok dokunsan atlıyor, medyası ayrı pislik, kitlesi ayrı
Avrupada averaj takımı olup dönüp milyonluk transferler yapıyorlar paranın kaynağı belirsiz
Bunları ezecek güç var ama 2-3 kuruş hesabı yapmaktan her yıl kupayı kendimiz veriyoruz bunlara
Geçen sene derbileri aldın, şampiyon olabildin mi...?
2006 da rakibini dışarıda 1-0, içeride 4-0 ezdin, şampiyon olabildin mi...?
2008 de rakibin sezonu hocasız bitirdi yine de şampiyon oldu, sen olabilirmisin...?
Ben sana bunlar gibi daha çok örnek yazarım...
Sen, gs bu kadar şampiyonluk alırken, hep kadrosunun bizden daha iyi olduğu için mi kazandığını zannediyorsun...?
Biz mecburmuyuz şampiyon olabilmek için gs den en az 3 kat daha iyi kadroya sahip olmaya...?
Biz mecburmuyuz rakibimiz hakemle oynarken, biz her maçı hakeme rağmen kazanmaya...?
Önce adil rekabet ortamını oluşturacaksın... adil rekabet için de maçları hem sahada, hem de var da yabancı hakem yönetecek...
2-3 kat iyi kadro kurma, denk bile değil kadrolar, bizim oyuncular kolay rehavete kapılıyor, hakem olayından çok rakip takımlar direkt olarak rahat oynuyor onlara karşı
Ana etken hep kadro kalitesi, hadi gsyi geçtim bjk ts kaç yıldır nasıl şampiyon oldu, hani sistem sadece onlara çalışıyordu
Bu olay artık saçma yerlere gidiyor, çık sahada kazan şampiyon olursun fazlası yok
Sen 2006 daki, 2008 deki kadroları hatırlamıyorsun herhalde... ben sana gs den çok daha iyi kadrolara sahip olduğumuz halde şampiyon olamadığımız çok sezon sayarım... sadece gs de değil... 2010 da bursa bizden daha mı iyi kadroya sahipti...?
Neden 2011 de operasyon başka bir takıma değil de bize yapıldı...?
Sen eğer, şampiyonluğun 2-3 puanla el değiştirdiği bir ligde, hakem faktörünü göz ardı ediyorsan ya çok safsın, ya da sen de gs liler gibi 19 da 15 yapan takımlarının winner olduğunu düşünüyorsun...
O dönem böyle değildin en azından 1-2 yılda bir şampiyon oluyordun
11 sezonunda bursaya evinde niye yenildin hakem mi yendi
O dönem bjk gs ve diğer takımlar bursaya maç satıyordu resmen
Düzen böyle çıkıp o bursa maçını, geçen yıl o boş maçları, bu yıl gs bjk maçını alsan hiç bahanen kalmaz düzen lobi fln diye
Bunları aşın artık, bu çöp kadroyla hiçbir bahane kabul etmiyorum ben, şampiyonluk gitseydi yine evinde gsden 3 yemeseydin, bunu kabul edemem işte
Tamam kardeşim... anlatamıyorum ben sana...
Anlıyorum da öyle değil işte
Dediğinize göre boşa oynuyoruz biz
Ben kadro diyorum siz kader diyorsunuz
O sezon bursaya evinde maç vermesen şampiyondun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kendi bik bik ötmekten, takıma sallamaktan başka bir işe yaramayan aciz, ezik, bir işe yaramayan kitle Ali Koç’un tek başına yapıyı yıkması gerektiğini yazıyor.
Ulan sen ne güne duruyorsun, o yapıyı yıkacak olan sizsiniz, bunun için yaptığınız bir şey var mı?
Yoksa yapıya doğrudan yardım ve yataklık mı yapıyorsunuz?
Herkesin gözü önünde çekinmeden, korkmadan, bütün azgınlıkları ile Fenerbahçe’ye saldıranların nerelerden beslendiğini sanıyorsunuz?
Sizin gibi ezik, pasif, bik bik ötmekten öteye gitmeyenlerden besleniyor o yapı.
-
Mesajımı silmişler. Gsli modlarımız sınır tanımıyor maşallah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bence taraftar artık şapkayı önüne koyup düşünsün. düşünmek zorunda. aksi artık söz konusu olmamalı. evet ali koç başarısız. ama bunun tek sebebinin ali koç olmadığı da aşikar. kollandığı herkesçe malum rakibinizin yarattığı algının esiri oluyorsunuz. ali koç bir kişi, siz milyonlarca kişisiniz. bu kadar açıktan kollanmaya sağlam bile kalıyor adam.
10 senedir galatasaray'ın kurduğu üstünlüğün sebebi hep başarılı başkanları olması mı yani? yapı nerede o zaman? ali koç gitse başarılı olacaksanız neden yapı deniyor ki?
dün kupa maçında artık kaç maçın verdiği bıkkınlıkla hafiften isyan edip el kol yaptı diye çağdaş atan'ı sosyal medyada idam eden bir rakip var karşınızda. adamlar yerdeki karıncaya kadar düşman belledikleri herkese tek vücut oluyor. neredeyse kollandıklarını bile kimse seslendiremeyecek yakında. kupadan çekilmek çok yanlış karardı. ama yanlış bile olsa fenerbahçe taraftarı onu öyle bir savunmalıydı ki evet ya doğru aslında falan dedirtmeliydi.
fenerbahçe taraftarı da takımının attığı tweet'i bile desteklemeyip geç attın, erken attın, hayret şimdi de zamanında attın diye bölünebildiği kadar bölünüyor. evet bıkmışlık var. evet sabırlar tükendi. ama kimse isyan ediyorsunuz diye elinizden tutup sizi kaldırmayacak. sizin olanı sonuna kadar savunup, değişim günü geldiğinde iç hesaplaşmanızı yapmalısınız.
aykut kocaman, ismail kartal gibi muhteşem değerde teknik direktörleriniz vardı. zamanında onları da linç ettiniz. akıl alır gibi değil. aykut kocaman belki bu ülkenin yetiştirdiği en değerli yerli teknik direktördü. gerçekten taraftar artık düşünmeli. yolun sonundasınız.
-
Adam apaçık bizi suçluyor. Her sene formada birinci olan, Kombineleri üç beş saatte bitiren, dekoder en çok alan taraftara diyor bunu. Almayın kardeşim, gitmeyin maça. Kısa vadede iyilik yaptığımızı sanıyoruz ama takıma kötülük yapıyoruz. Görüyorsunuz işte. Taraftar hakkını koruyor mu deme cesareti buluyor kendinde. Kiloduna kadar Fenerium’dan alan taraftarlara diyor bunu. Almayın arkadaşım almayın!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dediklerine ksımen katılmakla birlikte taraftarı kenetleyecek ve onlara hedef verecek yürüyüşler düzenletecek kişi ali koçtur.
Onun yerine taraftarla zıt düşmeyi tercih etmiştir.
Ayrıca sene başında verilen transfer ve kadro sözleri kaçırılan fırsatlar taraftarın veya yapının suçumudur ?
Bize mıy mıy konuşacak adam değil iyi bir lider lazım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X