< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4874. sayfa)
-
-
Ciddi mi ya. İnanılmaz.
Kim bilir daha kaç oyuncu var böyle kansız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yuh paraya bak. Ayrıca Krunic’ten sonra Milan’dan tiksiniyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Takipten çıkmasında sorun yok ama oynadığı top bok gibiydi. Kaç hata yaptı, kaç gol yedirdi, kaç kişiyi gereksiz strese soktu. Ah aldı.
Samet denen futbol katilinden kurtulmuşuz, takip dahil hiçbir şekilde Fbnin yanından geçmemesi dileğiyle
-
Rigas 9 milyon uçan kaçan gs 200 milyon
Taraftar ve Aziz Yıldırım olmasa ne olurdu merak ediyorum doğrusu... Ali Koç'un karar alma mekanizması kıt maalesef. Branco ve Acun, geçen sezon Baki olmasa eminim saçma sapan isimleri almaya devam ederdi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 24 Ocak 2025; 23:54:30 >
samet bu takımın parasını yedi ya yarın diego carlos'u skriniar'ı falan sakatlar kesin.
-
inanılmaz ya şu adama milyon eurolar ödendi. 3 sezondur takımı sabote etti bir kişi de çıkıp ne yapıyorsun falan demedi. yazıklar olsun. yarın yorumculuk yapacak, o zaman neler diyecek görürsünüz.
-
Samet' in yüzünden şer akıyordu, haram zehir zıkkım olsun. FB' düşmanını kulübe sokanlara da yazıklar olsun.
-
Yeni transferimiz samet akaydin sözleşme feshini kutluyorum
Uçağın indimi, yolculuk nasıldı
Tuta ve Pavlovic'i beklesek elimiz boş dönecekmişiz belli ki.. Skriniar için tam zamanında hamle yapılmış. Aynı şekilde Carlos içinde. Wolves araya girip işi bitirecekti. Malum kulüpte satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapmıştı. Devre arası oyuncu havuzu dar maalesef. Haliyle fiyatlarda yüksek. Oynayan oyuncuyu da kulübü bırakmak istemiyor. Çok iyi iki stoper çektik valla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 25 Ocak 2025; 1:47:43 >
Maliyeti açıklanmayan transferlerden nefret ediyorum. Devletin bu işe el atması gerek. Diğer türlü spekülasyonların ardı arkası kesilmiyor. Şimdi Skriniar için herkes başka rakam söylüyor.
-
Diego Carlos için 10 mil. € bonservis ödendi diye biliyorum. Skriniar içinde 5 aylık maaşını ödeyeceğiz. Yaklaşık 4 mil. €. Satın alma opsiyonu şu an için belirsizliğini koruyor. Çünkü oyuncunun yıllık kazancı net 10 mil. €. Ama bunlar resmi rakamlar değil tabii. Sadece güvenilir kaynaklardan alınan bilgiler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 25 Ocak 2025; 1:55:41 >
Dzeko'nun son ayları bu arada. 39 yaşında hala takımın en önemli oyuncularından. Ölmüş bitmiş dediler, Slavia Prag'la top diye oynadı. Yokluğunu çok arayacağız çünkü 10 numara gibi oynuyor Dzeko. Takımdaki kimsede o pas kalitesi yok.
İsmail hoca iran da persapolisle anlaşmış
Hakkında hayırlısı olsun
Hermoso, Leverkusen'e gidiyormuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X