4'lü sistemdeki orta saha zafiyetini tolere edebilmek için 3'lüye dönüyoruz zaten 2 stoper alınacakmış tarih tekerrür ediyor roma da da ilk geldiğinde 4'lü oynatıp yeni yılla birlikte 3'lüye geçmişti değişen bir şey tabiki de olmadı bizde de olmayacaktır < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 3 Ocak 2025; 13:40:39 > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4501. sayfa)
-
-
3-5-2 olursa solda kostic sagda tadic yapacak heralde otoban olur ora :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunda bende üçlü oynatıyordum kanattan gelen rakip kanat bekimi geçtiyse kenar stoperi karşısına çıkarıyodum , rakip içeriye dönse orta saha zaten kalabalık, rakip kanattan koşmaya devam etse de hızlı stoperim ile iyi perdeliyordum böylece rakip sıkışıyordu, çoğu kez işe yarıyordu ama gerçekte oynatabilmek mesele
3 dönecekte forveti çiftlerse sıkıntı. Orta alanı değiştirmediği sürece iş yaş.
-
lincoln moudan bagimsiz bana gore cop de mou tempolu falan oynatmiyor ki, gecen seneden cok daha yavasiz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
tek forvet oynatmış roma'da
geriye düştüğü maçlarda forveti çiftlemiş
ana nokta hızlı stoperimiz yok ve sol tarafta kosticle olmaz
tek stoper değil 2 stoper transfer etmemiz lazım bu sistem için
birisinin ise sanchez kalitesinde ve hızında olması lazım
talisca da gelirse büyük ihtimal tadic kesik yer
syzmanski hamallık yapacağı için onu kesmek istemez
oğuz aydın, max ve kahveci de sadece forvet arkasında oynayabilir diye düşünüyorum artık bu sistemde
çok fazla oyuncu küstürülmüş olacak oynamayacağı için
yazın yanlış kurgulanan sistemin ve ona göre yapılan kadro mühendisliğinin etkileri bunlar hep
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 3 Ocak 2025; 15:33:54 >
-
Dün yazmıştım 🙃
Vitor zamanındaydı yanılmıyorsam, orta saha iki kişiyle olmuyordu. Önüne Tadic ve Dzeko eklendikten sonra bu takımın sürdürülebilir olduğunu düşünmüyorum.
-
Samet Akaydın’ın arka adalesinde kısmi zorlanma, İsmail Yüksek’in arka adalesinde ise yırtık tespit edildi. İki futbolcu da Hatayspor maçında forma giyemeyecek.
(@doruktec)
Ertugrul Karanlik ve İsmail Kartal’a laf edenlere Mourinho ve kondisyoner/saglik ekibi şoku
Udinese 14 Eylül 2024 tarihinden beri boşta olan 24 yaşındaki 8 milyon Euro piyasa değerli Soulet'i çekmiş biz halen Becao, Samet konuşuyoruz maalesef 2 tane stoper alınacak deniyor ama kim alınacak belli bile değil. Bu stoper hattından cacık bile olmaz çünkü elinde ne marul ne de salatalık var, ikisi de olmayınca yoğurt olsa bile cacık olmuyor maalesef. Gerçi Djiku, Cağlar ve Oosterwolde idare eder.
Bir de taraftar Dybala, Kolo Muani, Berke Özer, Ahmed Kutucu falan konuşuyordu maksimum Talisca alınır sonra Szymanski gönderilir devre arası kapanır. Kostic ve Talisca Avrupa kadrosuna yazıldı mı tamamdır. Ben Oğuz'un da Avrupa maçlarında oynasın isterim ama 2 değişiklik hakkımız var. Dybala, Berke, Ahmed ve Kolo Muani %80 bu 4 isimden en az ikisi Galatasaray yapacak zaten. Berke yerine United'da gözden düşmüş Altay bile olabilir. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emiliamernes1996 -- 3 Ocak 2025; 15:13:32 >
2 stoper alınacaksa bizim hayal John Stones ve Laporte hem ikisi de City'de beraber oynamıştı bence 3lü için de iyi isimler özellikle Stones bu sene Guardiola'nın City'sinde eksiklere rağmen yine de ilk 11'de oynamıyor. Laporte ise Suudi Arabistan'da aldığı maaşın tamamını versen yine gelmez keyfi yerindedir paşamızın ama bir ihtimal olur diye. En kötü hiçbir şey bilmiyorsan sağa Stones al sola da Oosteerwolde veya Çağlar'ı koy ortaya da Djiku. Hermoso'yu ise hiç istemem çünkü bu adam Roma için sezon başı Galatasaray'dan vazgeçti iyi oynasa Roma iki günde göndrrmek istemezdi... :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emiliamernes1996 -- 3 Ocak 2025; 15:24:53 >
Kalede liva varken berkeyi kulübeye hapsetmek çocuğa yazık olur. Her ne kadar bize puan kaybettirse de Fenerbahçe altyapısından çıkmış bir çocuğa bunu yapmak bize yakışmaz diye düşünüyorum. Ha livaya teklif var satılacaksa neden olmasın ama irfancan ı da beğenmiyor değilim.
-
bu ikili sakatlansa ne olur sakatlanmasa ne olur.
-
-
Ali koçun böyle iddialı haberlerini okurken size de bir gülme geliyor mu ?
bana geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bar3 -- 3 Ocak 2025; 15:58:3 > -
Önümüzdeki sezon yabancı sayısı 8+2 olacakmış diye duyum aldım. Acaba bundan dolayı mı teklif yaptık düşünmedim değil. Bu iki oyuncu dışında Ahmetcan Kaplan içinde teklif yapmışız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 3 Ocak 2025; 16:1:39 >
İsmail Yüksek sakatlanmış. Adam maç yapmadan durduk yere sakatlanıyor. Allah yarabbi büyüksün..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X