|
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4574. sayfa)
-
-
İYİLER HER ZAMAN KAZANIYOR DEĞİL Mİ?
-
bir şeye karar verilmesi lazım takım kötü mu oynuyor yoksa kadro kalitesi mi kötü? Yukarıda bir mesajda yazdım zaten gole çevirme oranımız düşük daha yüksek olmalı çok basit pozisyonları gole çeviremiyoruz. Ve kalecimiz de basit goller yemeğe müsait ve buradan kadro kalitesinde bir eksilik olduğu aşikar. Ama şimdi takım iyi oynamıyor kısmına gelirsek bu herkesin futbol anlayışına göre değişebilen bir şey bence çünkü tek bir doğrusu yok bu işin. Burada bakılacak nokta takım maçı kazanması için gerekli olan pozisyona giriyor mu ve rakibine az pozisyon veriyor mu kısmi olmalı. Burada bakınca oyun anlamında kazanmak için gerekli olan şeyler yapılıyor ve lig içinde gayet yeterli. Taraftarın algıya gelmeden oyuncularına ve teknik direktörüne destek vermeli. Ve transfer dönemi de açılıyor bundan sonra olay yönetime kalıyor. Yaz sezonu gibi kötü bir transfer dönemi olmaması lazım.
-
Tamam çok biliyorsan kimi alacaksın ki, kimse gelmiyor sana
Alabildiğin max oyuncu En Nesyri -
Maalesef bizim taraftar Acur Turşusu gibi kadroyu revire ya da kevgire çevirmek istiyor. Bunlara takımı emanet etsen Mourinho'ya 3 tane 35lik dede çakar. Ulan var ya safi zararsınız. Hiçbir şey bilmiyorsan altyapıdan çek 2 tane stoper, 1 tane on numara Becao, Samet, Szymanski oynayacağına biraz da onlar oynasın. -
IKINMADIĞI BÜYÜK MAÇ YOK. HER KRİTİK MAÇTA SAÇMA SAPAN BİR HATA YAPIYOR.
ARKA TARAFIN KOMPLE DEĞİŞMESİ LAZIM
ZAMANIN DA BURADA DE GEA VEYA NAVAS ALIN DİYE SÖYLEDİK
-
de gea nasıl alınmadı anlamıyorum, bu adamı taraftar da istemedi garip bir şekilde.
-
Aga gerçeklikten bu kadar kopuk olmayı nasıl başarıyorsunuz?
Ligde neden FB kırmızı kart görmüyor yazarken utanmadın mı? GS en son ne zaman evinde kırmızı kart görmüş haberin var mı? Her maç verilmeyen 5-6 sarısından, hakeme küfredip görmedikleri kartlardan da mı haberin yok yoksa maç mı izlemiyorsun?
GS'nin hakem hatasıyla kazandığı tek maç Göztepe derken de mi yüzün kızarmadı? Ya da FB'nin doğrandığı maç yok derken falan? Sezon başından beri 10 penaltımız falan es geçilmiş sadece Trio'ya göre.
Şu Avrupa kart muhabbetiniz de sıktı bayağı. Bizim sadece Prag maçımızdaki mücadele GS'nin hiçbir maçında olmadı. Sert ve temaslı oynayan takımlarla oynamıyorsunuz, biz ise oynuyoruz fark bu. Bunu idrak edecek futbol bilginiz az çok vardır diye tahmin etmek istiyorum.
PSG amblemi yerine GS amblemi koyarsan senin için daha iyi olur. Komik gözüküyorsunuz.
-
DELİRECEĞİİMMMMMMM ALABİLDİĞİN MAK EN NESRİ DİYORR
SİZ FUTBOLDAN ANLAMIYORSUNUZ. ZATEN TALİSCA İSTEMENDEN BELLİ DE
MANU MAÇINDAN BERİ VERDİĞİ KATKI BU? SİZ DAHA NE İSTİYORSUNUZ?
KUPA MI ALABİLİYORSUN SENİN GOL ATAN ADAM BEĞENMEME HAKKIN MI VAR?
ADAM 85 DAKİKA 1 GOL KATKISI VERİYOR
MAX OYUNCU EN NESRİ DİYOR
TOP 5TEN 5 TANE BİLE FUTBOLCU SAYAMAZSIN BÜYÜK İHTİMALLE
-
BEN ZATEN BU TARAFTARIN
KEŞKE HEPSİNİ TIKASAK BİR YERE DE 5 10 SENE ŞAMPİYON OLURUZ
DAHA PARAGÖZ ÇİNGENE GELECEK ŞAMATAYI O ZAMAN GÖR
-
Demokles'in kılıcı geliyor bu takımı her gördüğümde, başarısızlığın cezası yoksa adamlar da rehavete kapılır tabi
-
Ne bilgisinden bahsediyorsun, diyorum ki alabildiğin max seviye En Nesyri
Talisca geldiğine dua et
10 yıldır kupa görmemiş gelmiş futbol bilgisinden bahsedip wonderkid alalım diyor
Büyük zeka gerçekten, aynı böyle devam -
Şunu anlatmak istiyorum aslında, ismi olan adam bizim için Talisca'dır ama koskoca Fenerbahçe için bu isim bunun ötesinde olması lazım. Sallıyorum Brezilya'da falanca takımdaki adam izlenmiştir, Afrika'da Zulu Zulu takımının forvetini izlenmiştir, gelince kim lan bu deriz doğal olarak ama öyle bir oynar ki vay be dedirtir.
-
Adamların futboldan anlamadığı şuradan belli Erol Bulut, Vitor, Aykut Kocaman gibi isimleri defans yapıyor, kontra yapıyor diye yollayıp Ersun gibi adamı hücum mücum diye getiriyor, İsmail Kartal hem oyun hem de puan anlamında herkesi geçiyor buna rağmen yollayıp yukarıdaki isimlerin futbol felsefesini oluşturan adamı hoca diye getiriyor. Benim için hava hoş ama kendileriyle çelişiyorlar.
Transferde de bu durum var, takımın kaleci ihtiyacı vardır kanat alırlar, kanat ihtiyacı olur defans alırlar, defans ihtiyacı vardır Talisca gelir... Düz yazdık ama aldıkları adamlarda hocaların sistemiyle uyumsuzdur. Pivot adam lazımdır 165 boyunda pırpır forvet alırlar, sol bek lazımdır sağ ayaklı üçüncü sağ beki alırlar vs. vs.
-
Doğrudur hocam, Talisca kurtarıcı değil zaten sadece şuan eldeki 10 numaradan daha kötü olamaz en azından, Syzmanski sahada yürüyor resmen, ne top alır dağıtır ne şutu var ne asist yapar ee ne biçim 10 numara bu
1-2 yıl şampiyon olsak dediğiniz gibi gider farklı bilinmedik adamlara yatırım yaparsın
Ama bizim o kredimiz yok, bitti tükendi, şampiyon yapacak kaliteli adam şart -
-
benim taraftarlığımda bir sorun yok. benim taraftarlığımla kaybedilen bir şampiyonluk da yok. geçen sene ismail kartal'ın oynattığı oyunu beğenirken, alternatif planları olmadığını hep yazdım. olsa idi zaten o avrupa maçlarını öyle bitirmezdik. ligde puan kaybımız daha az olurdu.
ben bir taraftar olarak eğriye eğri demeyeceksem, yemişim futbolunu, takımını falan. seyir zevki sizin için önemsiz olabilir. benim için önemli. ben sahada güzel top oynayan, akıllı, sportif bir takım görmek istiyorum.
ali koç başarısızdır, gitmeli.
mourinho, başarısızlık abidesidir, gitmeli.
yerine kimin geleceğine de yeni başkan karar vermeli.
vasatbahçe diye takım kurun, onu destekleyin. daha olumlu olur.
-
A.K. yarın nasıl bir konuşma yapacak bakalım...
bu güne kadar yaptığı her konuşma negatif sonuç doğurdu...
-
gollerini sıralamaya başlayan forvetimizi bir an önce elden çıkarmak, bu forveti bizden kapmak için servet vermeyi düşünen takımın, bir an önce kurtulmak istediği adamı da biz kapmak istiyoruz.
bana salaklığın resmini yapabilir misin?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X