Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4573. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: KingOfShadows , KingOfShadows Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 20 Misafir (5 Mobil) - 16 Masaüstü6 Mobil
5 sn
97.264
Cevap
382
Favori
2.326.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 45714572457345744575
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Reytingler düşmeye başladı heralde, dümenden bu işlerine başlamışlar yine, atı alan üsküdarı geçti çoktan, bu boktan ligi izlemiyorum.

• TakTAkk kullanıcısına yanıt

İkisinide oyun anlamında ezdik

son vuruşlarda şans yanımızda değildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erenfb1907 kullanıcısına yanıt
    Şans evet şans
    15 yıldır şans oynuyor sahada, gs bjk kupaları toplarken siz böyle devam edin
    Dzeko Syzmanski tadic gibi 2 metreden topa vurmaya aciz adamlarla oyna sonra şans yok evet

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yabancı VAR hiçbir işe yaramayacak. Adamlar kart görmeyip rakibi faullerle sindiriyor, orta hakemler de buna çanak tutuyor. Belki 1-2 penaltı daha fazla aleyhlerine verilir o kadar.

Orta hakem yabancı olmadıkça kollanmaları durdurulamaz boyutta şu an. Rakipleri tehlikeli atağa çıkıyor, 4’e 2 geliyorlar düt faul Torrik yerde, topu kapıp hızlı çıkıyorlar düt Mertens yerde. Barış hakeme düz gidiyor rakibi biçerek topu alıyor oyna devam.

Puan farkını da açtılar istedikleri kadar zaten güvenceye aldılar kendilerini.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bizim efsanemiz ismail kartal çağırınca ikiletmeden geliyor bjklilern efsanesi Kıbrıs'tan gelip reddetmesi 10 gün sürüyor💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 8 Ocak 2025; 9:40:10 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 7 Ocak 2025; 14:16:39 >
  • Talisca'ya verilecek maaşı gidin Kevin Danso ve Facundo Medina'ya verin. 7.5 mil. € maaş diyorlar gel de sövme...

• Shieldwall kullanıcısına yanıt

aynen öyle hocam. bu mehake denen kurumu özerkleştirip, siyasi baskılardan uzak tutulup, tamamen yabancılara vereceksin. ortası, yanı, var , yoku yabancı, işin ehli hakemlere vermeden bu düzen değişmez, değiştirilemez.

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt

Kesinlikle Talisca’yı almalılar. Ne olduğu belirsiz adam alacağıma Talisca alırım daha iyi. Niye kumara gireyim? Talisca en azından şapkadan tavşan çıkarıyor. Düşük bütçeli Alex de Souza diyebilirim. Fakir Alex de Souza’sı. En azından ne çıkacağını biliyoruz. Buradan bu iş dönmemeli. Benim gibi Talisca isteyen çok taraftar var. Eğer alamazlarsa büyük hayal kırıklığı olur. Hatta gurur meselesi, travma sebebi. Talisca’yı bile alamıyorsan kimi alacaksın!

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Talisca da gelse bu takımdan bir halt olmaz. Son maçtan sonra daha iyi anladım bunu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • @Shieldwall Gs, Avrupa liginde de kart görmüyor. Fbyse Avrupa liginde en çok kart gören takimlardan birisi, hatta en son zirvedeydi bu konuda, lakin ligde Fb neden kirmizi kart görmüyor? Şimdiye kadar 8-9 tane kirmizi karti atlandi Fbnin. Ondan neden bahsetmiyorsunuz? Oosterwolde 2, Maximin 1, Becao, Dijiku, Çağlar 2 diye gider. Gsnin hakem hatalariyla kazandiği diyebileceğimiz tek Göztepe maçi var. 2 puan aldi diyelim. Gsyi hakemlerin doğradiği maçlarda var, Sivas, Samsun vs. Fbyi hakemlerin doğradiği tek maç yok. Fbnin hakem hatalariyla kazandiği tonla puan var bu sezon, Antep maçi en büyük örnek bu konuda. Trabzon vs. Mourinho En Nesyrinin faul yaptiği kismi kesip penalti algisi yapiyordu instagramda. Trabzonun nizami golünü vermediler. Verilmeyen penaltilarindan hiç bahsetmiyorum.

• Neco. kullanıcısına yanıt

Orası doğru, ama en azından bir şeyler olur. Hiçbir şey yapmamaktan iyidir.

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Halen maaş diyorlar para diyorlar gidip çöp adamlar söylüyorlar şaka gibi
    Zaten başarısızlığın tek nedeni bu şekilde çöp oyuncular toplamak
    Kalitesiz vasata alışmış bizim taraftar
    Talisca gelsin kötü oynasa da o oynasın,Syzmanski gibi sahada boş boş koşan 10 numara izlemek istemiyorum açıkçası

• Sizin futbolcu bilginiz Talisca kadar olabilir, normaldir, profesyonel değil kimse ama koskoca Fenerbahçe'nin eski BJK artığı adamdan medet umması, bunu çözüm olarak görmesi tam bir faciadır, ayrıca kim dedi bu takımın Talisca ihtiyacı var diye? Takımın on yıldır sol beki yok nsını satayım sağ ayaklı adamlar oynuyor, Talisca gelince her şey çözülecek.

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt
    Talisca kurtarmaz takımı ama seviye o olmalı en azından
    Gidip de ne vereceği belirsiz Syzmanski gibi adamlara servet harcamaya gerek yok,ismi olan adam al çevresine takımını kur her türlü başarı gelir

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt

1 sene önce gelecek vadediyor, modern 10 numara diye Şimanski'yi almak

1 sene sonra Talisca'yı almak

Ferdi'yi satıp Levent Mercan'ı almak. Levent Mercan kötü değil bence o ayrı.

Kim Min Jae'yi satıp Gustavo Henrique almak

İsmail Kartal tarzında bir adamı gönderip Mourinho tarzı bir adam getirmek

IQ olmamak

• quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

Gs de yakın pozisyona girmiş az bir fark var ayrıca gole çevirme yüzdeleri daha yüksek buna paralel olarak en fazla isabetli şut çeken takımda gs olmuş. Ben burada hakem kayırma değil kalite farkını gördüm. Sahanda kazansan puan farkı zaten 2? Hakemler kayırıyor eyvallah ama gerçekleri de görün. Bu takım kadro kalitesi olarak hoca kalitesi olarak oyun kalitesi olarak bir gram ileri gitmedi.

"Sahanda kazansan puan farkı zaten 2?" takımların hata payı hep vardır çünkü bu futbol nereye gidersen git öyledir. Futbolu yeni keşfedilmiyor. Puan kayıpları kadar normal hiçbir şey yok ama işte senin rakibine puan kaybetme imkanı verilmiyor. Gerçekleri sizin görmeniz gerekiyor futbolu yeniden keşfetmeye gerek olmadan. Ve yorumlarınız kendiniz ile de çelişiyor bence.

Ah vakti zamanında Werner Lorant denilen sirk cambazı olmasayadı Maradona'nın yeni veliahtı denilen Ariel Ortega'yı yıllarca bu forma altında izlemiştik. Transfer için aldırdığı adamı futbola küstüren bir sirk cambazı. Daha ağır laflar da söylerim ama şu an 76 yaşında bir dede olduğu için diyemiyorum. Onu ancak ROK takımına hoca olarak alır.

Demem o ki Arjantin'den beğenmediğin Cristian Medina bile kariyeri bitik Talisca'dan bile daha iyi kumardır. Bu takıma gelmiş hangi Arjantinli kötü idi bilmiyorum şimdi kaç tane izledin diyeceksin sen de haklısın ama Perotti bile sakatlanmadan önce oynadığı her maçta şov yapıyordu, Beşiktaş maçında adamı tekrar sakat edip bizi şampiyonluktan edip kendilerini yaptılar. Perotti tadı damağımda kalan bir isim. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emiliamernes1996 -- 7 Ocak 2025; 15:38:46 >

ÇİNDE ARABİSTANDA 10 SENEDİR TOP OYNAYAN EDİRNEDEN SONRA TANINMAYAN TOP 5 LİGDE FORMA GİYEMEMİŞ SADECE 2 SENE AVRUPADA FUTBOL OYNAMIŞ ADAMIN SEVİYESİ NE Kİ FENERBAHÇE'NİN SEVİYESİ O OLSUN

ALLAHIM KAFAYI YİYECEĞİM NASIL BİR TARAFTAR GRUBU OLDU ONLAR

SEÇİİİİLLL BEN DAYANAMIYORUMMMM

GİDİP NE VERECEĞİ BELİRSİZ DİYİP

GELİP NE VERECEĞİ BELİRSİZ OLAN PARAGÖZ ADAMA 40M+DÖKELİM DİYOR

HOCA DA İSTEMİYOR BU ADAMI HEEEE BU ARADA

YARDIIIIMMMMM EDİİİNNNNN

• 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

NASIL YA BİR DAKİKA BİR DAKİKA

AMA BANA MERT HAKAN YANDAŞ MİLLİ TAKIMDA İNSANLARIN ARASINI BOZUYIR DENDİ

BU PAYLAŞIMI KAAN AYHANIN HESABINDAN MERT HAKAN MI PAYLAŞMIŞ

DAHA NELER

ALLAHIM İYİLER HER ZAMAN KAZANIR DEĞİL Mİ?

• 
Sayfa: önceki 45714572457345744575
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.