< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4864. sayfa)
-
-
Talisca transferi mutlaka olmalı tutmama riski var mı var ama tutarsa şampiyon yapar bizim bu sene şampiyon olmamız için bu tarz bir ismin öne çıkıp farklı bir şeyler yapması gerekiyor o yüzden indirin artık şu talisca'yı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu arada Niakhaté'yi çok beğendim. Girdim profiline sol ayaklı olduğunu ve bek oynayabildiğini fark ettim. Sonra bir baktım geçtiğimiz yazın 32 mil. € bonservis ödediklerini gördüm ve yavaşça oradan uzaklaştım
Uzatmasınlar. Topsuz oyun dışında yaptığı olumlu bir şey yok. Hücum yapamayan kanat-bek oyuncusu mu olur? Orta desen o da yok. Bomboş..
O değil de bu Serdar Aziz, Burak Kapacak ve Cengiz Ünder ne olacak? Elden çıkarmak şart. Şu takıma yerli oyuncu almayın artık. Altyapıya yatırım yapın. Yusuf, Arda gibi ama bitik yerlileri almayın lütfen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 24 Ocak 2025; 7:30:11 >
Gsnin yendiği takımları da paylaşsana :D
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Anderson Talisca bu gece veya yarın gece İstanbul'da olmuş olacak. Ama duruma göre uçuş ertelenebilir de. Göztepe maçına yetiştirilmeye çalışılacak. Oyuncu hazır durumda. Sonradan oyuna girebilir.
Bu herif gs lehine çalışıyor doğru da bir gün değil bir hafta fazla dinlensek yine değişen bir şey olmaz. O yüzden enerjimizi boşa harcıyoruz gibi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Haberler doğru malum yapının gazeteleri ve tv leri haber yapamadılar.
CEKO yapsaydı bak nasıll manşet oluyor du..
-
Sağ tarafta blok tuşu varr. Bloklayın gitsim.
Muhattap bile olmayın canım kardeşlerim...
Bunlara böyle yaparsak boş muhabbette ypmamış oluruz onlarla..
-
İnsta ya çekim için geliyorlar..
-
-
Burda uefa nın da işgüzarlığı var. Busene biz ve Başak 1 kere çarşamba oynarken gs 4 bjk 3 kere çarşamba veya salı oynadı. Birde milli ara olduğu zaman pazartesi maç oynanmıyor, iki kere perşembe avrupa deplasmanı olup pazar maç yaptık.
Hocam elinize sağlık çok güzel anlatmışsınız.
Bunu MOU nun mailine atabiliyon mu?
-
Peki o takımdan daha aşağı kalmayı nasıl başardınız? Daha kötü olmanın sırrı nedir?
-
Fatih hürkan gibi kafayı koydunuz hocam
10 numaraya koyarlar oynayamaz 8 e koyarlar oynayamaz sol kanat oynadı hatadan başka birşey yapmıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X