Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4866. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 22 Misafir (5 Mobil) - 22 Masaüstü6 Mobil
5 sn
104.298
Cevap
393
Favori
2.464.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 48644865486648674868
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

tam "kargaya yavrusu şahin görünürmüş" sözünün delili gibi olmuş. tibriklirrr 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

Mhy bir zahmet oynasın ve elinden geleni yapsın artık. Sağ kanat-bek olarak kim oynar artık bilmiyorum. Mert Müldür sakat, Osayi ve Amrabat cezalı. Oğuz kadroda yok. Lyon maçı gibi bir puan almak için çaba harcayacağız..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Mandalorian kullanıcısına yanıt

Katılıyorum. İrfan ve Tadic ilk 11 olarak yeterli görmüyorum. Cherki nasıl olur hocam sence?

• modernlikten epey uzak bir 10.5 numara gelmek üzere diyorlar yalnız💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    Takımda böyle joker niteliğinde bir oyuncu bulundurmak kötü değildir.

hocam joker hangi bölgeye koyarsan koy iyi oynayan adama denir. szymanskinin hakkını verdiği mevki yok ne 10 ne 8 ne 6... hangi bölgeye koyarsan koy vasat

Alıntı

metni:
    Bakın çok iyi oynadı veya iyi oynadı demiyorum lakin görevini yaptı mı yaptı.

nasıl yaptı abi? sol bek kanat olarak görevi..hücumda topla driplingleriyle lyonun savunma dengesini mi bozdu, rakibin sağ kanadına ray mı döşedi, adam eksilterek pozisyon mu yarattı ya da çok etkili kritik paslar mı attı, mükemmel ortalar mı yaptı

savunmayı hiç konuşmayalım kaptırdığı toplar gol olmadıysa şans yanımızda olduğu için

• august landmesser kullanıcısına yanıt

Kendisini en az bir buçuk sene izlemiş biri olarak söylüyorum, yapma yanarsın. Belki kendini geliştirmiştir bilemem ama refleks vs. aynıdır. Liva her türlü daha iyi.

• KARAKAY kullanıcısına yanıt

dün ilk dakikalardaki baskılı,i hücum eden, rakibi boğan oyunun bir kısmını şimo sayesinde yapabildik. şimo'yu illa öldürecekler, hakkını yemesin bari.

• ben de en az 1,5 sene livakovic izlemiş biri olarak söylüyorum irfancan> livakovic

dün bir ara kalede irfanın oynadığını unuttum topu kaptırdık adam çaprazdan daha vururken dedim ki yedik tam livakovicin yemeyi sevdiği yer... kurtarınca hatırladım ki kaledeki irfancan

işte o annn.. işimiz mert hakan'a kaldı.. eyvah eyvah..

Modern 10 numara rakipte vardı dün. Bize de öyle seri, hareketli ve hızlı bir oyuncu gerekli.

Tamam Tadiç ligde bir şeyler veriyor, skor katkısı yüksek ama olduğumuz yere bakın, demek ki daha iyisi lazımdı.Dzeko, Tadiç avrupa Fenerbahçesinin oyuncusu değil İrfab da değil. İyi oyuncu sözleşme yeniledik ama anca yedek olur.

Bize, böyle oynayacaksak, hızlı Nesyri'ye alan açacak(Kalacaksa) topu tutacak bir forvet ve iyi bir modern 8-10 lazım. Biz topu forvetlere aktaramıyoruz. Net sorun burada.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Elde oyuncu kalmadı.. 🥲

• dünkü kadroya ve rakibe göre, maalesef 1 puan iyi sonuç. sakatlşıklar, cezalar falan derken, elde oyuncu kalmadı. son maç, iki eksik daha çıkmış oldu. tadic bey, ads'ye erkek kesiliyor da, rakip ciddi olunca yokları oynuyor.

irfan'a kızamıyorum. maç ritmi yok, nasıl olsun.

mert hakan o maç sakatlanır gibi geliyor bana. ligin ikinci yarısı da başlıyor hazır. bir kaç ay yatar. bari o maç, yarım saatte falan gol bulsak..

Dün maçın heyecanıyla çok dikkatli izleyemedim, Dzeko - Nesri ile daha fazla pozisyon buluyorken dün Tadic ve İrfan'la oynamamıza rağmen ben pozisyon bulduğumuzu hatırlamıyorum, Fred tek başına garibim amelelik yaptı.

• Th3M4NIMAL kullanıcısına yanıt

Ligde kullanılabilir ama Avrupa'da dinamik bir takım çıkınca falsoları belli oluyor. İrfan sağdan attı soldan yetişemedi, Tadic ayağına top beklerken adamlar gelip atıyordu. Lig temposuz idare ediyorlar ki Tadic bazen onda da yetersiz kalıyor ama Avrupa'da görüyoruz işte.

Kesinlikle katılıyorum. Şimdilik belki sağ kanat isterim ama olmayacaksa bir 8 - 10 karışımı bir şey ve o tarz bir forvet daha çok işimize yarar.

tadic hayalet gibiydi.soldan şimo bindirmeler yaptı. hücumda çoğalamadık. o kadro ile olacak en iyi sonuç alındı.

• Avrupa Ligi’nden elenmesi kesinleşen 7 takım var. 3 tanesi Gs’nin fikstürdeydi. İşin komiği, üçünü de yenemediler. 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Şamanski solda ben beğendim, yeni mevkisi hayırlı uğurlu olsun.

• Stanimir1925 kullanıcısına yanıt

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• Bu sene Avrupa Liginden elenirsek zerre üzülmem zaten maçlar leş gibi. Bir sezonda gs devam etsin 2 kulvarda biz tek kulvara odaklanalım. Bakalım nasıl olur sonucu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 48644865486648674868
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.