reçete: aygır sol kanat bek, aygır sağ kanat bek, pırpır on numara, amrabat'ın yerine mehmet topal tarzı bir oyuncu. |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4868. sayfa)
-
-
Aynı kefede değil miyiz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Modern 10 numara nedir? Gol atamayan at gibi koşan 10 numara mı? Veya maximin gibi kendini bile çalışmayan ama skor üretemeyen kabızlar mı? Talisca şak şak yapıştırır bu taraftar ne diyorsa tersini yapacaksın talisca acil kop gel.
Talisca geleceğine Sergen, Alex gelsin, Carlos gelsin sahanın ortasında dursun top gelince vursunlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Değiliz tabii ki. Biz Fenerbahçeliyiz, siz ise değilsiniz.
gs ile şimdi oynasınlar içerde dışarda yine yenerler
talişka geldi mi beyler
-
Hepiniz kardeşsiniz. Birisi Bordo Turuncu diğeri sarı lacivert. Kavgaya gerek yok. Futbol dostluk, kardeşliktir.
gese dostum da değil kardeşim de değil. Biz sarı lacivertiz siz ve gese turuncu kırmızısınız. Kardeş olan sizsiniz.
Talisca gelip hayvan gibi gol katkısı verdiğinde buradakiler sus pus olacak, şaşmaz. İlk zımbasında yüzlerinde, vay hıaağm... ifadesi oluşacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 24 Ocak 2025; 15:43:51 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Talisca gelse bıle sorun çözülcekmi ??? Sorun talisca nın gelmesi değilki sağlam forvet lazım bize nesyrı zeko ıle bu lıg btmez
Şimdi biz Milan Skriniar için yarım sezon için 8m€ mu ödeyeceğiz
-
quote:
Orijinalden alıntı: brsaltncŞimdi biz Milan Skriniar için yarım sezon için 8m€ mu ödeyeceğiz
hangi kaynaktan öğrendiniz 8m oldupunu
-
soruyorum iddia etmiyorum gazeteler öyle diyor bende teyit arıyorum var mı böyle bir şey diye
-
Yok 5 ay için 20 milyon euro vereceğiz. Kaynak oturma organım 🤭
ben de iddia ediyosunuz demedim nerde yazıyor nerde gördünüz 8m onu merak ettim be 4,5m görmüştüm
milliyetSon Dakika Transfer Haberleri: Fenerbahçe’den Galatasaray'a büyük çalım! Milan Skriniar'ın maaşı belli olduhttps://www.milliyet.com.tr/skorer/fenerbahceden-buyuk-calim-skriniarin-maasi-belli-oldu-7289441
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 24 Ocak 2025; 16:27:2 > -
@trmeto gruptan ayrıldı
Şaka bir yana İsmail hocama başarılar dilerim
kaynağın sağlammış o zaman
-
Yerine gireni görünce keşke 90 dakika oynasaymış dedim...
haluk yürekli: gs 4.2milyon € anlaştı, fb devreye girip 5 milyon € verdi 1 milyonda menajerine verdi diyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X