Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4570. sayfa)

9 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 24 Misafir (1 Mobil) - 29 Masaüstü4 Mobil
5 sn
97.270
Cevap
382
Favori
2.326.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 45684569457045714572
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Rasim Ozan Kütahyalı mı dinleyeceğiz gerçekten?

• erenfb1907 kullanıcısına yanıt

Bekler verimsiz, Fred verimsiz, İrfan Can verimsiz. Forvetin biri 40 yaşında diğerinin sadece forvet diye kafasını almışız. Kazandığımız büyük veya önemli maç yok, Avrupa'da geçen seneye göre daha kötüyüz. O paylaştığın embesil hesaptaki gibi tipler bu kulübe en büyük zararı verenler işte Eren. Seni tenzih ederim sen gece gündüz gerçek bir sevgiyle toz kondurmamaya çalışan iyi niyetli bir taraftarsın.

Şunu da demiyorum ama: bu yapı meselelerini konuşmadan sadece sportif anlamda götürelim değil olay... Fenerbahçe bugün öyle bir duruma geldi ki alayına karşı esip gürlemeli hem sportif olarak hem saha dışı mücadele olarak ezmeli rakipleri. Ben ikisini de yeteri derecede göremiyorum. Futbolcular iyi niyetli olabilir ama ne kadar yeterliler ona bakacaksın. Saha dışı mücadeleni haklı çıkaracak kalite ve mücadeleyi sahada görmezsen yarın cümle alemin tokatladığı BJK gibi maçlarda tökezlediğinde, GS seni evinde delik deşik ederse kimseye derdini anlatamaz, çoluk çocuğa maskara olursun.

• 3 sayfadır burda boş yapmış **** falan paylaşıp trollüyor niye uzaklaştırmıyorsunuz bunları @Nat Alianovna @Surfing with the Alien

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt

Bu adam ülkede hala nasıl program yapabiliyor en hayret ettiğim konulardan biridir.

• erenfb1907 kullanıcısına yanıt

Pozisyona girmekte gayet sorun yaşıyoruz Hatay maçını mı baz alıp konusuyorsun?

• dulcet kullanıcısına yanıt

sebebi çok açık belli değil mi

• "Senin topçun rakipleri döverek defans yapmaya çalışıyor." şu cümleyi okurken aklınıza kaç tane Galatasaraylı futbolcu geldi arkadaşlar? Ben sayamadım valla hangi birinden başlasam diye, karar verebilen varsa yazsın. Hele geçen sezon... Barış Alper yaklaşık 5-10 maç falan sadece kendi kanadından gelen rakipleri döve döve, formasından çeke çeke durdurdu ve sözde "parladı" o dönem. Diğerlerini saymaya gerek yok sayfa yetmez yoksa.

Ayrıca takımımız geride olduğu için bu forumdan çıkmama gibi bir durum yok. Sizin foruma bir mesaj atsak, yapı mapı, acun macun, ali yalı, cart curt minvalinde 10 iq cevaplar geldiği için yazma gereği duymuyoruz. Ha yazsak da mesajımız tahrikten siliniyor zaten, senin burada yaşadığın durumun aynısı kendi forumunda da yaşanıyor haberin yok. Sanırım ligde olduğu gibi burada da "adalet" istiyorsun.

Eren olmaya çalışmıyormuşum bir de, kahkaha tufanı sayısı 2'ye yükseldi. Sizin forumun sadece yarısından çoğu zaten sadece Eren'le dalga geçmeye geliyor, birbirinizin mesajlarını artıya boğup gidiyorsunuz sonra. O da ayrı bir acınası durum.

Geçen sezon ne güzel de susturmuştuk ama sizi evinizde, çoğunun sesi kesilmişti o DJ getirip bizi eğlendirdiğiniz gecede. Bu sene kötü oynuyoruz o yüzden tadı da olmuyor maalesef. Neyse ki iyi de olsak kötü de olsak şampiyon yapılacağınızın bilincinde olarak ahkâm kesebilmeniz de güzel iş valla, elbet sizin de aldığınız ahlar çıkacak diyelim :)

Hadi şimdi X kişinin 1959 yılında attığı mesajı bulup SS at forumuna bakalım artıya boğsunlar seni. 1959'dan öncekiler sayılmıyor ama ona dikkat et. @Louise Attaque

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shieldwall -- 7 Ocak 2025; 0:7:47 >

• coobain kullanıcısına yanıt

Neyse konuşmayayım şimdi futbol konusunun dışına taşacağız.

• yönetimin sözcüsü sercan bile böyle konuştuysa ali koç döneminin sonuna yaklaştık demektir.

• ublt34 U kullanıcısına yanıt

daha az maç oynandı ilerde ne olur bilinmez ama geçen sene maç başı yaratılan büyük şans 4.3 bu sene ise 4.2 bazı şeyleri biraz fazla abartıyoruz sanki

• Jeff Beck kullanıcısına yanıt
    Takımın aralık ayı maaşlarını alamadığı yönünde haber çıktı, bu da alamamış anlaşılan.
    Batan gemiyi önce fareler terkeder

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Derbilerde başarılı olsa bir yıl daha kalıp, kesin şampiyon yapardı. Dedem özlendin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KingOfShadows kullanıcısına yanıt

Kalmazdı bence araplar varken. Ali koç adamın yüzüne aman hocam canım hocam çekip arkasından elin portekizlisi deyince ikiyüzlülüğünü anladı.

Transferleri kötüydü ama bu adamın önceki takımlarına bakın, böyle bir problem yaşanmış mı Benfica veya Sporting Lizbon'da? İyi kadro kurmak yönetimin görevi. Hocayı da yöneteceksin.

• Jeff Beck kullanıcısına yanıt
    Her alanda profesyonel bir ekip lazım.

• Fenerbahçe taraftarını kandırmak ve gaza getirmek ne kadar kolay, değil mi? "Bu takım pozisyona giremiyor, o yüzden hakemleri konuşmayın," gibi yorumlar yapılıyor. Medya ve YouTube’da sürekli konuşan futboldan anlamayan kişiler yüzünden kendi taraftarımız bile buna inanmış durumda. Evet, bitiricilikte sıkıntılar olduğu açık, ama ligde en çok pozisyona giren ve en az pozisyon veren takım Fenerbahçe. Buna rağmen 8 puan fark varsa, bunun sebebi iyi veya kötü oyun değil; tamamen hakemlerin maçlara olan etkisi. Bu farkın başka bir açıklaması yok.

Fotoğraflar X hesabı olan @KFE_Futbol'dan alınmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Casper0416 -- 7 Ocak 2025; 3:3:34 >

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt

Morinyodan 10 kat daha iyi hoca net. Şu kadro elinde olsa şuan liderdik...

• Casper0416 C kullanıcısına yanıt

Gs de yakın pozisyona girmiş az bir fark var ayrıca gole çevirme yüzdeleri daha yüksek buna paralel olarak en fazla isabetli şut çeken takımda gs olmuş. Ben burada hakem kayırma değil kalite farkını gördüm. Sahanda kazansan puan farkı zaten 2? Hakemler kayırıyor eyvallah ama gerçekleri de görün. Bu takım kadro kalitesi olarak hoca kalitesi olarak oyun kalitesi olarak bir gram ileri gitmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: coobain

3 sayfadır burda boş yapmış **** falan paylaşıp trollüyor niye uzaklaştırmıyorsunuz bunları @Nat Alianovna @Surfing with the Alien

Ne yapmışım anlamadım, seviyeli şekilde konuştuk ben eleştirilerimi söyledim kimseylede uzatıp kavga etmedik

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • El Kaabi'de 200'ler kulübüne girdi. Kariyerindeki 351 maçta 200 gole ulaştı.

Bu sezon: 25 maç | 16 gol - 4 asist

fenerlilerin yazin mokladigi topcu (2.5 milyon euro maasla bonservissiz gelecekti)

ayni fenerliler bu sene irfan cana, ismail yukseke falan cop cekiyor

sizin mutsuz olmaniz gslilerin mutsuzlugundan daha cok keyif veriyor artik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trmeto -- 7 Ocak 2025; 8:4:35 >
  • 
Sayfa: önceki 45684569457045714572
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.