Ya sen şaka falanmısın ? Kendi kulüp çalışanının mahkeme tutanağındaki ifadesinden bahsediyoruz hala iş akdi falan diye saçmalıyorsun bizde zaten soruşturulması için çaba sarfediyoruz sizin derdiniz sümenaltı edilmesi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4613. sayfa)
-
-
Ne kadar çok kişi gönderirse o kadar dikkate alınır
Dear Uefa and Club Financial Control Body;
In her testimony to the public prosecutor's office, Ebru Gürsoy, who worked at Galatasaray Sports Club for seven years, confirmed the allegations that Galatasaray sold tickets on the black market
In her attached testimony to the prosecutor's office, the former Galatasaray employee said, "There has been intense black market activities at Galatasaray Sports Club for the last 2 seasons. This business continues in many ways."
“Since the UEFA room is usually available during league matches, black market activities are carried out in this room. These rooms are usually used by individuals from the Galatasaray management named Alper Narman, Eray Yazgan and Bora Bahçetepe... As soon as Passolig assigns tickets to the club, these three individuals acquire those tickets.
I heard that the money which was going to president Dursun Özbek was taken by Ümit Karpuz, who was Dursun Özbek's driver, and deposited into his own account. These activities were generally carried out by Gökhan Özbek, the president's son, due to Dursun Özbek's age and the nature of these tasks, which required technology.
I learned that Eray Yazgan and Alper Narman went to former Galatasaray council member Ahmet Yüce and said, ‘We did this, but let me tell you why we did it. The banks union (where Galatasaray is indebted to) deduct 50 percent of the income Galatasaray generates from tickets, season tickets and various other places, and we established a system in order to prevent this deduction, so that we generate income for Galatasaray that won't go to the Banks Union. That's why we got into this business.’
Especially in away European matches, 5,000 away tickets for example, are directly transferred by the club to Ultraslan (Galatasaray's fan base). Ultraslan sells these tickets on the black market. Despite being involved with the club for the last 2 years, I have not been able to get an away ticket."
By selling UEFA tickets on the black market, Galatasaray reduces the share of UEFA from the ticket income they generate. Also, they reduce their debt by generating illegal income and avoiding taxes. This kind of income is against financial fair play rules.
In light of all these documents and evidence that have been suppressed and ignored by the Turkish Football Federation and other official authorities, it is clear that Galatasaray Sports Club has cast a shadow on the spirit of football by committing criminal activities and generating illegal income. We request an urgent investigation of this matter by UEFA and Club Financial Control Body demand that the necessary penalties be applied to the relevant parties and the club.
Yours Sincerely.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Is akdi sonlandirilmis biri yillarca calistigi yer hakkinda her ne hikmetse isine son verildikten sonra birtakim iddialarda bulunuyor. Boyle bir iddiasi olan inandirici olmak adina deliller sunar ve bu ifadeyi isine son verilmeden oncede verirdi. Ortada bir delil yok, ispat yok sadece isine son verilen birinin iddialari var. Intikam amacli yapmadigi ne malum?
Varsa gerceklik payi kanitlar sunulur ve mahkeme degerlendirir. Bakiyoruz sadece ondan duydum bundan duydum, gordum bende ordaydim dahi demiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hatay bugün en kötü berabere kalır mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nereye gönderiyoruz hocam bu yazıyı ?
-
@Surfing with the Alien hocam bi ilgilenelim
privacy@uefa.ch adresine mail olarak gönderebilirsiniz hocam
@erenfb1907 birazcık alttan almalısınız. Tuttuğunuz takımın bölümünde yazıyorsunuz kabul ama kendi takım bölümünüze bu denli ofansif yazıp rakip takım bölümlerinden kullanıcı çekiyorsunuz ve bu sizin bölümünüz açısından doğru bir tutum değil. Kara borsa polemiği yapmak yerine futbol konuşsanız sizce de daha iyi olmaz mı? Aksi takdirde karşı takım bölümlerinden buraya gelip burada provokasyon yapıp uzaklaştırma alanların kervanına dahil edilebilirsiniz.
-
Ne güzel dünya , tehditlerde başlamış
Gönderildi
5 ayrı hesaptan gönderdim.
Bazı yeni karşılaşılan vaziyetlerde önceden uyarmak hemen işlem yapıp alıkoymaktan daha iyi. Kendi takım bölümünde yazmasından dolayı böyle bir inisiyatif kullandım. Yoksa herhangi bir takım tutmadığım için zaten başka bir takıma dair negatif iddiaların baskılanmasına ilişkin bir motivasyonum yok. Ama kara borsa muhabbetinin pek verimli olmadığı ve konu düzenine ve okunabilirliğine zarar verdiği açık. Moderasyonu hangi takımın kara borsaya bulaşıp bulaşmadığından ziyade son ikisi ilgilendirir.
"polemik, negatif iddia, muhabbet..."
siz de haklısınız. fotoğraflı, ifadeli, taş gibi kanıtlı olan bir suçun, davaya katılmaması sonucu, adı polemik, muhabbet, negatif iddia oluyor. suç ama suçumsu...
üstelik fenerbahçe'yi DİREK olarak ilgilendiren bir konu olmasına rağmen, söz etmememiz gerekiyor. çünkü konu başlığının dışındaki üyeler rahatsız oluyor. sizce de çok saçma değil mi? yoksa burası fb bölümü değil de, karma konu mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 11 Ocak 2025; 12:9:2 > -
BUNLARIN BEYNİ ÇOK FENA YIKANMIŞ.
KOMİK VE ACINASI DURUMDALAR
İYİ OLDUKLARINA VE İYİLERİN HER ZAMAN KAZANDIĞINA İNANDIRILMIŞLAR
KENDİLERİNİ SÜTTEN ÇIKMA AK KAŞIK SANIP HAKSIZLIKLA MÜCADELE ETTİKLERİNİ SANIYORLAR
ÇOK TANIDIK GELİYOR AMA ÇOK
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atanamayan Dr. Strange -- 11 Ocak 2025; 12:5:53 > -
Mesela ligdeki ilk 6 sıradaki takımların birbiriyle olan puan durumunu paylaşıp Fenerbahçe’nin ikinciliği haketmediğini söyleyen birine karşı tüm zamanların puan durumunu paylaştım diye 120 gün ceza yedim
siz burdaki ofansif mesajlara provokatif bi şekilde karşılık veren rakip üyelere bana ve benim bi çok renkdaşıma karşı forumda uygulanan ceza standardını uyguladığınızı düşünüyormusunuz ?
eğer cevabınız samimiyetle evetse bende uyarınızı dikkate alacağım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 11 Ocak 2025; 12:22:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X