< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4612. sayfa)
-
-
Alamazlar zaten bende biliyorum öyle yazmamdaki kasıt osayi'nin cokta iyi topçu olmamasıydı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam şutu falan boşverdim ben artık pozisyon değerlendiremiyor. Dikkat edin ne zaman sağ kanatta pozisyon tehlikesi yaratsa ya boşluğa atıyor ya şut cekiyor ya rakip topçuya falan atıyor.
Ya çok geç karar veriyor ya da bilerek yapıyor.
Smanski tadıc yerine daha kaliteli adam alırım ama sol beke koyarım kostic i top diye oynar
Bir maç hatırlıyorum yine saçmalıyor, hiç çekilmeyecek yerden şut çekti ve hani kendi de farkında saçmaladığının, bir sonraki pozisyonda da şutluk yerde arkadaşına dönmeye çalıştı. Şut çektik şimdi orta açalım hesabı. Yani yerine adam bulmak zor çünkü oyuncu fiyatları ve scouting, fakat bu adama öyle astronomik paralar da verilmez.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Lincoln ağır bir oyuncj olarak aklımda ve nedense tam iyi gol mol attı kiraladık. Şu kıtlıkta bir yerlerde oynar gibi. Tadic ve Şamansiki saç baş yolduruyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sizi şampiyon yapan galatasarayın uzun boylu eski kralı nerde
-
Soruda mantık hatası var
son şampiyon yapan hoca ismail hoca zaten
Şampiyonun kupası müzesinde olur diyen siz değil miydiniz?
Lafı boşa çevirme Ersun Yanal sizi en son şampiyon yaptı sonra kariyeri peki ne oldu
Koca bir boşluk uzay boşluğu gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OdATA- -- 11 Ocak 2025; 8:22:49 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kendi sahasında rakibinin haksız yere 10 kişi kalıp birde golü iptal edildiği halde tokatlanan takımın kupasındaki müze sadece bi tenekeden ibarettir
Gerçek şampiyonun kim olduğunu herkes gördü 19 mayısta
Ersun Yanal yurtdışına gittimide toratorla kıyaslıyorsun
Aykut Kocamanı söylemek işinemi gelmiyor ? Bizden sonra Konya’da kupa şampiyonu oldu
Senin toratorun herhangi bi anadolu takımını çalıştırsa küme düşürür
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 11 Ocak 2025; 7:54:41 >
Geçen sene öyle tek maçla hüküm verdiğine göre o zaman bu sene şampiyonluk yarışını bıraktın
Sahanda yenildiğine göre müzende teneke istemezsin
Türkiye kupası çok önemli ise 2018 de daha Okan Buruk Akhisarda sizi tokatlayıp almıştı
Okan Buruk Akhisardayken de GS yi kayırıyorlar diye veryansın ediyordu. Açın izleyin videoları isterseniz.
ramsta sizi gene tokatlarsak nolacak ?
mokanın çalıştırdığı akhisar o sezon küme düşmemeye oynuyordu buda o kupayı yapı sayesinde aldığını kanıtlamaya yeter
-
Sahislarin araci olmadiklari ne malum?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Böyle saçma sapan varsayımlarla kendi skandalınızı aklayamazsın
varsa kanıtın ispat et hukuk yoluyla
Ne skandali? Ne zamandan beri is akdi sonlandirilan birinin iddialari kanitsiz kayitsiz ispatsiz sekilde gercek olarak goruluyor? Gordumde demiyor ondan bundan duymusmus, duyduysa sorusturulsun bakalim duydugu kisiler ne diyor?
Simdi ben senin hakkinda bir iddiada bulunsam ve sundan duydum desen gercekmi olmus oluyor?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Terör örgütünün düzmece haberlerine itibar ettiniz de kendi çalışanınıza mı etmiyorsunuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X