sörloth pas istasyonu olabilir mi? |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4766. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Olacak.
-
Bazı arkadaşlar da her transferi güzelliyor (ben dahil) sonra sovmeye başlıyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Devre arası büyük takımlar transfer yapmaz diyen Aziz miydi Ali miydi o kadar karıştılar ki birbirine
Ronaldinhoyu ölmeden görseydik Fener forması ile
Gelmedi mi zaten defalarca?
Tadic babanın Pavlovic ve Mitrovic çözmesi yok mu peki..
adamlar 1yıllık özbek adamı 40a sattı biz de hala 3 yıdlır 20ye sattığımız adamları konuşalım, yaşlı toplayın bu takıma 50lik adamları 20ye sattığımızı görünce mahvoluyourm
-
yahu, 10 senedir şampiyon olamyıyorsun. para işini öne çıkarmanın manası ne? şampiyonluk mu, oyuncu ticareti mi, bu kulübün amacı?
-
-
eğer ödemesini yönetim karşılıyorsa, yarın öbür gün, pavlovic'i alıp getirmeleri lazım. hık mık etmeden.
-
Bizim ilk amacımızın başarı olması lazım. Ticaret her zaman olur. Kaç yıldır bir tane teneke girmemiş bu kulübe. Ölü toprağı atmamız lazım. Gerisi gelir.
Ben kaçırmışım hocam askerdeyken geldi galiba neyse
bakalım hemen
ziraatten çekiliyorsun
kilit oyuncuları satıyorsun
süper kupaya u18le çıkıyorsun
şöyle baktım da şampiyonluk amacında olan bir kulüp göremedim, sen görüyorsan şampiyonluk naraları atmaya devam et ticareti sallamayıp
-
perşembe akşamı. takımın galibiyet alması lazım. hem şansımızın devam etmesi için, hem takımın morali için, hem mourinho'nun şahsi durumu için vs.
ads maçında, kurtarıcı pozisyonunu seven tadic'i ayrı bir gözle izleyeceğim. asıl bu tip maçlarda neler yapıyor, o önemli.
-
baz alınan zaman dilimi, geçen sezon ortası ve sonu arası mı? geçen sezon sonu ile (şampiyon yaptırılmadık hani) bu sezon başı arası mı?
nedir?
-
son şampiyonluğunda kovduğun hocayla herhangi bir tarih arasını alabilirsin
-
çok kaçak güreşiyorsunuz. ben greko romen sevmem. serbestçiyim.
-
Türkiye'ye gelecekti bunun menejeri abisi mi ne cacıksa onun yüzünden gelmemiş. Gelse futbolculuktan sonra da işi hazırdı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Diyecek söz bulamıyorum artık...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X