Kahrolsun gese |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4765. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
-
Şu anda takımın Avrupa başarısına ihtiyacı var. Öyle de olsa haklısın ama Aykut Kocaman zamanı Mönchengladbach, Lazio, Bate Borisov gibi takımları eleyip Benfica hakem faciası olmasaydı orada da turluyordun ve kadrodaki isimlerin çoğu Meireles, Gökhan Gönül, Volkan Demirel, Kuyt gibi tecrübeli isimlerdi. Önce Avrupa başarısı gelsin ondan sonra genç isimleri alır değerlendirirsin ki genç diye aldığın Szymanski geçen sene biraz parladı ondan sonra topa vurmayı bile unuttu, pasını zaten söylemiyorum adamın bize geldiğinden beri kaç tane asisti var ben hatırlamıyorum. Bu sene Avrupa Ligi kupası kadrosu kurulmalı başka çare yok. Genç alacaksan işe yarar 25-30 milyon Euroluk stoper alacaksın gidip devre arasında hem ligi hem Avrupa'yı yakmak riskine girip 5 milyon Euro'ya daha rüştünü bile kanıtlamamış adam almak akıl karı değil. Real Madrid, Liverpool gibi takımlar bile devre arası böyle transfer yapmıyor ki biz niye yapalım. :)
-
Diego Carlos'un bonservisine çok demişler de 4 sezonluk o fiyat tek sezon ödemiyorsun yani Dolar-Euro kuru artarken senin ödeyeceğin tutar değişmiyor. Diego Carlos daha çok yaşlı bir isim değil ki Pepe bile daha Porto ile ŞL'de oynuyor. Diego Carlos'un yanına Pavlovic gibi 23 yaşında futbolcu çekersin olur. Pavlovic'i satın alma opsiyonlu isterim ama ona da çok derler. Bizim taraftara ucuza Serdar Kesimal, Fabio Bilica şart o zaman. Gerç Bilica İtalya Ligi görmüş bir isim Kesimal'de o da yok. Bize Kayserispor'un attığı en büyük kazıklardan biri diğeri de Gökhan Ünal olması lazım sözde gol kralı olacaktı bir de. Bunlara göre genç isim Serdar Kesimal gibi heriflere 3-5 milyon Euro verip ondan sonra da oynatmadan göndermek.
İyi bir stoper alacaksan Huijsen veya Ordonez gibi parayı yüklü çıkacaksın sonra da alıp getireceksin. 4lü oynasaydık bu ikisinden birini alacaksam özellikle Ordonez'i alır keyfime bakardım. Djiku-Ordonez ikilisine ben okeydim ama 30 milyon Euro paran yok işte Ordonez gibi genç isimler hayal senin için ha 2-3 milyon Euroluk 18-19 yaşında adam alırım diyenler vardır eminim ama devre arası böyle bir şey yapılmaz hem Avrupa hem de ligi riske atarsın. Ha Pavlovic + Diego Carlos'a ön yargılı olanlar eminim vardır ama bu ikisi bir gelsin ondan sonra konuşursunuz. :)))
-
ligin asist kralı yok olmamış bu kadro
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bazı arkadaşlar devre arasında 3-5 milyon verip oyuncu transfer edebileceğimizi falan düşünüyor sanırım, hayal dünyanızda olabilir ama gerçekte imkânsız.
Hem iyi oyuncu alalım istiyorsunuz hem de takımında oynayan oyuncuya talip olduğumuzda bu kadar para mı verilir diyorsunuz. İstediğiniz seviye oyuncular için şu an hiçbir takım 10-15'den aşağı kapısını açmayacak.
Adamlar aptal mı bize ucuza as oyuncusunu satıp yerini dolduramasın? Hatta ederinin de üstünde fiyat çekecekler, Boey transferini hatırlamıyor musunuz?
-
Diego Carlos transferinden biraz endişeliyim. Adil Rami akıbeti olmaz umarım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
taş gibi oyuncu Carlos, geldiği yer belli oynadığı oyun belli hiç üzülmeyin garantisi benden asadfasd
-
Emerson royal gelirse korkup ligden cekilmek yok ha ona göre.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1.Aldığımız oyuncunun Djiku. Çağlar, Becao, Samet ve Serdar dan daha iyi olmadıgını göreceksiniz...( biraz abartıyorum).
2. Üçlü oynadığımız sürece kimi alırsak alalım asla başarılı olamayız...
3. 32 yaşında ki bir oyuncu uçan kaçan biri değilse bu paralar asla verilmez.. Yıllardır b bu tip günü kurtarma transferi yapıyoruz ama günü de kurtaramıyoruz.. Takımın enerjisini ve temposunu yükseltmek için yaş ortalamasını düşürmemiz gerekirken biz halen yükseltiyoruz. Bu kafayla gidersek yakın gelecekte Göztepe ve Samsunsporun şampiyonluklarını da görmemiz muhtemel.
GS geçen sene Avrupa'da (Molde maçları dahil) tokat üstüne tokat yedi ama tek bir ManU galibiyetini kendisine referans edinip kendisini: "Türkiye'nin Bayerni" ilan etti.
bu sene de şu ana kadar çok facia skor aldı, ama EPL'yi toparlamak için UEFA'yı önemsemeyip sahaya kendi rızasıyla eksik kadro çıkartan Tottenham'ı örnek gösterip biz Bayern'iz diyecekler.
tek bir maç yetiyo Bayern olmaları için.
seneye doğrudan UCL'ye giderlerse tüm maçları kaybedip 1 maçı kazanırlarsa gene biz Bayern'iz derler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Djikunun bir tık iyisi sanki 7m dan fazla verildi ise hayal kırıklığı olur
Adil Rami televizyon programlarına, Fransa'nın Survivor'ına çıkmış adam. Diğeri ise Diego Carlos halen üst düzey formda ve CL'de oynuyor. Aradaki fark bu ki Adil Rami bize geldiğinde CL oynamıyordu.
-
Tek umudum brezilya lı oluşu..
11 milyon 4 yıla yaymışlar taksidi, 35-36yaşında bitecek borcu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Emerson Royal gelirse ligden çekilen siz olabilirsiniz, gittiği hiçbir takımda tutunamayan bir beceriksiz çünkü 😂
Sörloth - El Nesri hattı.
-
Yazık günah gerçekten o zaman 15 cengiz 12 13 çağlar vs ne para harcamayı biliyorlar ne takım planlaması var. Kayyum atansa daha iyi yönetir şu takımı
Aynen biz futbolu dun izlemeye basladik. Diegoyu yazin alsalar yine ayni parayi verirlerdi. Ali Koc ve yonetimini masum gostermeye luzum yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam buna katılıyorum zaten de bizimkiler bunu hep beceremiyor. Arada yapıyorlar işte. Bir de devre arasında kolay değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X