Wolves küme düşme hattına demir atmış zaten, adam gelip takımı toparladı, taraftarı toparladı. Fikstür Tottenham, Man Utd, Nottinham, Chelsea falan yani güler misin ağlar mısın, bu adamlar Fenerbahçe hakkında yazdıkları ne kadar doğru olabilir ki? |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4769. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Talisca transferi çok mühim, yeni yıl oses Türkiye için ve Survivor için bence çok kritik hamleler, tabii bunlardan önce belki kısa bir İngiltere seyahati de yapar.
-
Bu arada Diego Carlos ve Pavlovic dörtlü savunmaya da çok uygun stoperler. Sistem değişecek olsa bile sıkıntı yaşamayız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Oynanan futboldan zerre zevk alamasam da, zevkime uygun gelmese de takımdan ve hocadan tek isteğim artık açmazları, hataları görüp, birlik olup, nefislerini mümkün mertebe bir kenara bırakıp kupa kaldırmalarıdır. Bunu ne şekilde yaptıklarının bir önemi yok benim için, bu durumda olmamalı da. Seneye de sağlam bir takımın temelleri atılmalı her sene aynı şeyleri diyoruz ama elde sağlam kumaşı olan adam satılmamalı artık her ne sebeple olursa olsun. Üzerine koya koya gidilmeli.
-
Bu gidişle devre arası beş tane transfer yapılacak!!! Ya ben neyse...
Hiç inandırıcı değil ama Joao Felix gelirse hücumda Fenerbahçe'yi 2 level üste taşır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brsaltnc -- 21 Ocak 2025; 2:42:34 > -
Haydaa.. Muhtemelen uçağının ertelenmesi de bu yüzden.. Eğer B ve C planı yoksa sil baştan oyuncu aramak zorunda kalacağız. Tekrar pazarlık falan derken işimiz zor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 21 Ocak 2025; 4:54:40 >
Ben bitti gözüyle bakıyorum Carlos'a, buradan dönmez. Yarın gelir İstanbul'a
-
Tamamen oyuncuya bağlı bir durum. Böyle durumlarda premier ligden transfer kolay olmuyor. Kulüp ağır basıyor. Bizim teklifimizi arttırmamızı bekleyebilirler.
Son 10 yilda ilk defa feneri hücumda bu kadar çok adamla birbirine yakın oynarken gördüm Adana maçı harikaydı keşke her gün öyle maç olsa
yaa şu adam şu fanatikliğiyle hemde maç esnasında nasıl bu kadar tahrik edici yazabiliyo burda ? biz bu elemanın sayfasında şu yazdığının yarısını yazsak süresiz ban yeriz. kardeşim biraz hak, biraz adalet fazla değil. herşeyi şikayet mi etmemiz gerekiyor. yazık yaaa......
-
Ben onu biraz da lig sonuncusu Adana'nın müsade etmesine bağlıyorum. Geçen seneye göre çok farklı Adana.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dulcet -- 21 Ocak 2025; 8:42:10 >
aynen öyle. bu rezil yönetim ve hocayla bizden hiçbir yol olmaz. hala ads denen amatör takımı 10 kişi kalıp yendiğimiz için güzellemeler yapılyo şu takıma!
-
ARSIZLAR İÇİN BU DA BURADA BULUNSUN.
BU FORMADAKİ REKLAMA BİŞEY YOK.
BİZ GÖRMEDİK.
BİR KEREDEN BİŞEY OLMAZ.
BİZ PARA ALAMADIK Kİ BİZ PARA ALMAK Kİİ
DEDİKLERİ FORMA .
UNUTMA UNUTTURMAAA
-
Tespit gibi tespit
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X