Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4793. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Cail.lou , Cail.lou , Sbeamlichi , evil2302 Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 14 Misafir (6 Mobil) - 10 Masaüstü8 Mobil1 iOS
5 sn
102.103
Cevap
388
Favori
2.429.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
113 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 47914792479347944795
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kazandığı kupaları zaten biliyorsunuzdur. Yine de yazayım, bilmeyenler vardır belki; 2x Şampiyonlar Ligi, 2x Avrupa Ligi, 1x Konferans Ligi

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

• Ben lafa limpics dememis miydim. O cizgi filmi cocuklugunda izleyenler bilirler. Nasıl da sevinmişler gole, yarınlar olmamışçasına bogurerek sevinmişler.

• GÜNAYDINNNNNNN

• coobain kullanıcısına yanıt

Su abduşun her hareketimi itici olur yav. Acayip derece itici bir oluşum

• f@ithline kullanıcısına yanıt

BİZİM KUPA ORTALAMAMIZ VAR HOCAM PUAN DEĞİL 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• mu5tafa kullanıcısına yanıt

Şunu hep söylerdim, gs li arkadaşlarımın yüzüne karşı da. Dünya yansın ama yeter ki gs şampiyon olsun, umurlarında olmaz öyle bir camiasınız diye. Yahudi zihniyetinden farkı yok bu camianın. Başarıya gidecek her yol onlar için mübah. Hile, algı, yalan onlar için felsefe olmuş artık. Dün Avrupa hakemini bile kandırmayı başardılar, Barış' ın penaltısı tam bir komedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arph -- 22 Ocak 2025; 9:27:1 >
  • ulan mourinho gsye yenilmeyi anliyorum, okan hoca moca degil ama kadro kalitesi var da hem hocasiz hem kadrosu bizden cok bariz kotu olan besiktasa yenilme isinden dolayi sempati duyamiyorum. 3 puanlik fark besiktas maci yuzunden 6 puan, gs puan kaybetmese aralik ayinda 8 puandi fark…

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zyjo kullanıcısına yanıt

şimdi defol git çöplüğünede anlat bakalım 36. sıradaki takımla nasıl berabere kaldığınızı, belki acını paylaşacak oluşumsporlu bulursun ahahahahahahahahahahahahahahahahhhah

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

niahhauahauuahauahauhauhahauhauahauhauahuahauahuahuhauah

• kanatlar tadic, oğuz aydın, kostic, irfan

10 numara vitaminsiz szymanski

4lüye dönersen sol bek levent mercan sağ bek mert müldür

ama 30 m ödeyip 2 stoper almaya çalışan yönetim..💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 22 Ocak 2025; 10:13:43 >
  • Dün Galatasaray'a verilen penaltı kadar komik ve saçma sapan bir penaltı görmedim. Bu VAR'ın ciddi anlamda kalkması lazım, bu hakemler ciddi anlamda ahmak çünkü. Oyuncunun yere düşmesiyle topu tokatlaması arasında bir ilişki bile yok pozisyonda.

Maçları VAR hakemleri yönetiyor oturdukları yerden. Pozisyonun öncesi yok, sonrası yok, iki tane açıdan 5 saniyelik bölüm izleyip maçları katlediyorlar. Fener ve GS maçlarındaki yabancı VAR hakemleri, yerlilerden de kötüydü. Üstelik artık orta hakemlerin bunları dinlememe şansı yok ligimizde. Yoksa yabancı VAR çağırdı, tetikçi hakem çalmadı olacak. Yerli hakemler de hiçbir şeyi çalmayıp bir şey varsa yabancı VAR hakemi beni çağırır zaten diye bekleyecek ki Halil Umut Meler de aynısını yaptı. Gözünün önündeki şeyleri çalmıyor. Sonra 30 dakika VAR ile konuşuyor. Ne konuşuyorsun?

Böyle lig mi oynanır? Federasyonun yerinde olsam derhal kaldırırım bu VAR'ı. Yarı otomatik ofsayt sistemi yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T@rhuncu -- 22 Ocak 2025; 9:46:45 >

• unusual_pscho kullanıcısına yanıt

Sen de bunu göster. Çıldırsınlar

• Bu da toplam branş

• T@rhuncu T kullanıcısına yanıt

Vakti zamanında olaylı Trabzonspor maçı vardı Galatasaray'ın Salih Dursun'un hakeme kırmızı gösterdiği maç idi. Geçen o maçın özetini tekrar izledim. O maçta Marko Marin'i Sabri itmişti şu Galatasaraylıların şu an aldığı penaltılardan bile daha net penaltı idi ama hakem vermemişti. VAR olsaydı verilirdi diye düşünüyorum bundan dolayı bence bu teknoloji daha önce gelmeliydi ki bu olaylı maç yaşanmazdı. VAR dediğin teknolojiyi küçümseme asla. :)

• august landmesser kullanıcısına yanıt

Takımın savunması kötü maalesef kalede Livakovic olmasayadı bu sene çok gol yemiştin adam karşı karşıya bile kaç tane pozisyon çıkardı. İlk geldiğinde ben de beğenmiyordum ama bu sezon ne Mert Günok ne de Muslera yanına bile yanaşamıyor. Ligin açık ara en iyi kalecisi ama savunmamız Abdülkerim ve Davinson ikilisinden kötü hatta Nelsson bile bu takımda 11 oynardı. O yüzden Diego Carlos + Pavlovic gerekliydi bu takıma umarım Pavlovic'i de alıp 3lüye döneriz.

Ha hücum için Dzeko yerine Sörloth tarzı bir adamı da isterim en kötü Kolo Muani bile olur ama diğer mevkiler iyi zaten Szymanski'yi oynatman gerekmiyor ki ona göre sistem kurarsın. Tadic ise canı isterse oynuyor, istemezse EYTliler gibi maaşını alıp oturuyor en azından oynadığı maçların hatrına tutarım ama yedek olmalı. Sistem değiştiği takdirde zaten 3-5-2 veya 3-4-1-2 gibi bir sistemde bekler Osayi, Kostic gibi savunmacı isimler olacak belki 3-4-1-2 sisteminde çift forvetin arkasında Tadic oynar. Szymanski ve Dzeko'yu bir yerlere göndermek gerekiyordu ama yönetim bu konuda bir şeyler yapmadı maalesef.

• selimergin S kullanıcısına yanıt
    Baktılar olmuyor. 2011 de bir şeyler yaptılar işte.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bunlara her türlü kötü sözü ediyoruz ya, işte bu da kanıtı. Bunlar bizden değil, bizde bunlardan değiliz. Çok şükür.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • wollfy31 kullanıcısına yanıt

Onları seksenli yıllara dönüştürmenin zamanı geldi.

• 
Sayfa: önceki 47914792479347944795
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.