💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4802. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Bu adamı alırsak hem sol kanat-bek, hem sol bek hem de sol stoper oynatabiliriz. Öyle bir komple oyuncu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Wolverine gibi adam.quote:
Orijinalden alıntı: Thomas Andersoninterin savunması slowakyanın kaptanını gs nin elinden kapmak. güzel haber. hayırlı olsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Artık muhasebeciliği bırakıp acil JOAO FELİX indirin
-
Bek ve orta saha alınmalı daha. FB takım savunmasınındaki sıkıntılar iki stoper alınıp çözülecek sorun değil. FB orta merkezde tek adam oynadığı sürece sorunlar devam eder.
-
Psikolojik olarak acayip bir üstünlük bu. Osimhen'i falan geç artık. Malum takım şu an 3-0 falan geride. Yarın ve hafta sonu alınacak galibiyetler ile fişi çekeriz. Yeter ki bunu korumasını bilelim.
Skrtel reis de devreye girdi belli ki 37 numarası artık ona emanet
diyoruz ne kupa büyüklüğü ne şampiyonluk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 22 Ocak 2025; 15:0:55 > -
Pavlovic için Milan bonuslarla birlikte 25 mil. € istemiş. Oyuncu da ayrılmaya sıcak bakmıyormuş. Yönetim de hemen B planı devreye sokmuş. Muhtemelen alınacak sol bek/kanat-bek, Oosterwolde gibi sol stoper de oynayabilecek türden olacak.
-
Ne kadara aldiniz hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hobaaa
Osimhen de gitti united a.
zooorttt gesequote:
Orijinalden alıntı: popturceyn
Osimhen de gitti united a.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fırsat transferi. Ama muhtemelen Uğur sallıyor. Ya da Talisca işi yattı Asensio transferine yöneldik. Bilemiyorum...
Skrinar kiralık mı, satın alma opsiyonu filan olacak mı?
Bayadır foruma girmiyordum mesaj atıp kaçacağım herkese selamlar sevgiler, yeni 2 stoper alınmış hayırlısı olması dileği ile. Becao için ayağı iyi değil o yüzden oynatmıyorum açıklaması sonrası ayağı becaodan kötü 2 stoper alınmış. Mourinhonun oynatmamak için bahanesi olduğunun kanıtı olmuş oldu, ayrıca çağları da mourinho aldırmıştı , bu sebeple yeni 2 oyuncu için erkenden sevinmeyin hadi iyi forumlar.
-
slovakya candır...
-
Oosterwolde stoperde, sol beke göre daha iyi oynuyor. Stoperden bozma bek demeliyiz bence
Sakatlıktan döndüğünde üçlünün soluna banko yazarım. Kalan 2 stoperi Carlos, Skriniar, Djiku, Çağlar aralarında dönsün.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X