Ayağı kötü diye oynatmıyorum ifadesinin yalan olduğunu en başından beri biliyoruz çünkü bir çok takımda 2 stoperden 1 tanesinin ayağı iyidir diğerin kötüdür ama onunda başka meziyetleri vardır. FB de ayağı gayet iyi olan bir stoper zaten var. Bu sezon zaman zaman gecen sezonki oyununda uzak olsada Djiku ayağı gayet iyi. Gecen maç çok güzel bir gollük uzun top attı mesela. Konya maçında önde baskı yapıp top çalıp sonrasında güzel yere topu verdi ve verdiği oyuncu güzelce orta yaptı sonrasında gol bulduk. |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4804. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Jose Mourinho:
‘Milan Škriniar transferinde benim rolüm sadece ona telefon açıp buranın ne kadar harika bir kulüp olduğunu söylemek, Fenerbahçe büyüklüğünden bahsetmek oldu. Transferi esas bitiren sportif direktörümüz oldu. Hem kulübünü hem de oyuncuyu Mario Branco ikna etti.’
-
Yalan yok tipinden ve fizik yapısından dolayı ben de böyle düşünmedim değil Ama linç yerim diye yazmaktan çekindim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 22 Ocak 2025; 15:30:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu açıklamalardan anlıyoruzki transferi jose mourinho bitirmiş
-
İyi ki reddetmiş çünkü daha iyi ve babası geldi
yaşı 29 daha hocam.
-
Fb için rüzgar bir anda tersine döndü.Her zaman ki gibi işler iyi giderken,kendisine güvenenlere kazandırmayı da ihmal etmeyecektir.Lyon 2.84 oran gayet net ve güzel bir oran,Fb'de mutluluk en fazla bir gün sürer çünkü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARAKAY -- 22 Ocak 2025; 15:33:5 > -
Yoksaaaa
Üçlü savunma hattı ile çıkıyoruz yine
10 golü geçmiş heralde maçları izlemediğim foruma da girmediğim için farkında değildim, sözümüzü tutalım o zaman aaaaiiii
Forumda çok durmayacağım cevap yazamadığım arkadaşlara da selam olsun seviliyorrsunuz
-
Eyvallah hocam
Du bakalım biz de bi kaç bi şey yapıyoruz.
-
Yarın maç berabere biter
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şöyle keyfi bir ilk 11 yapalım. Üçlü önüne Amrabat bi tık defansif olduk ama. İrfan Can'ı yedekte bırakmaya da gönlüm el vermiyor ama nereye koyulur şu kadroya bilmiyorum. Amrabat veya Tadic yerine oynatılabilir belki.
-
-
inşallah artık djiku sadece yedek bekler... penaltı mı kırmızı kart mı sarı kart mı
maçlarda 5 tane tartışmalı pozisyon varsa 3 ü dijikunun
-
En kötü ilk 24 olmalı.
-
asensio'ya gidebiliyorsak,dybala'ya da gidebiliriz bence
asensio'da koparmıştı yanlış hatırlamıyorsam,bağlardan bir kaçını
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X