Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4804. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Batman , Johnny Quid Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 30 Misafir (4 Mobil) - 28 Masaüstü4 Mobil
5 sn
110.357
Cevap
395
Favori
2.591.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 48024803480448054806
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ayağı kötü diye oynatmıyorum ifadesinin yalan olduğunu en başından beri biliyoruz çünkü bir çok takımda 2 stoperden 1 tanesinin ayağı iyidir diğerin kötüdür ama onunda başka meziyetleri vardır.

FB de ayağı gayet iyi olan bir stoper zaten var. Bu sezon zaman zaman gecen sezonki oyununda uzak olsada Djiku ayağı gayet iyi. Gecen maç çok güzel bir gollük uzun top attı mesela. Konya maçında önde baskı yapıp top çalıp sonrasında güzel yere topu verdi ve verdiği oyuncu güzelce orta yaptı sonrasında gol bulduk.

• Jose Mourinho: 

‘Milan Škriniar transferinde benim rolüm sadece ona telefon açıp buranın ne kadar harika bir kulüp olduğunu söylemek, Fenerbahçe büyüklüğünden bahsetmek oldu. Transferi esas bitiren sportif direktörümüz oldu. Hem kulübünü hem de oyuncuyu Mario Branco ikna etti.’

• Yalan yok tipinden ve fizik yapısından dolayı ben de böyle düşünmedim değil Ama linç yerim diye yazmaktan çekindim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 22 Ocak 2025; 15:30:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu açıklamalardan anlıyoruzki transferi jose mourinho bitirmiş

• İyi ki reddetmiş çünkü daha iyi ve babası geldi

• porsux kullanıcısına yanıt

yaşı 29 daha hocam. 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• Fb için rüzgar bir anda tersine döndü.Her zaman ki gibi işler iyi giderken,kendisine güvenenlere kazandırmayı da ihmal etmeyecektir.Lyon 2.84 oran gayet net ve güzel bir oran,Fb'de mutluluk en fazla bir gün sürer çünkü💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARAKAY -- 22 Ocak 2025; 15:33:5 >
  • Yoksaaaa

• Üçlü savunma hattı ile çıkıyoruz yine

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt

10 golü geçmiş heralde maçları izlemediğim foruma da girmediğim için farkında değildim, sözümüzü tutalım o zaman aaaaiiii

Forumda çok durmayacağım cevap yazamadığım arkadaşlara da selam olsun seviliyorrsunuz

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐
  • Kara Mithat kullanıcısına yanıt

Eyvallah hocam 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• Jeff Beck kullanıcısına yanıt

Du bakalım biz de bi kaç bi şey yapıyoruz.

• KARAKAY kullanıcısına yanıt
    Yarın maç berabere biter

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şöyle keyfi bir ilk 11 yapalım. Üçlü önüne Amrabat bi tık defansif olduk ama. İrfan Can'ı yedekte bırakmaya da gönlüm el vermiyor ama nereye koyulur şu kadroya bilmiyorum. Amrabat veya Tadic yerine oynatılabilir belki.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asensio 👀

Profile bak 🫠

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 22 Ocak 2025; 15:43:29 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inşallah artık djiku sadece yedek bekler... penaltı mı kırmızı kart mı sarı kart mı

maçlarda 5 tane tartışmalı pozisyon varsa 3 ü dijikunun

• En kötü ilk 24 olmalı.

• asensio'ya gidebiliyorsak,dybala'ya da gidebiliriz bence💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ asensio'da koparmıştı yanlış hatırlamıyorsam,bağlardan bir kaçını💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• 
Sayfa: önceki 48024803480448054806
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.