Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4805. sayfa)

11 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 36 Misafir (5 Mobil) - 38 Masaüstü9 Mobil1 iOS
5 sn
109.796
Cevap
395
Favori
2.577.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 48034804480548064807
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tedavisine İstabul'da devam etmek için haftaya geliyormuş, Hani bi sürpriz yapıp 6sem ile oynaycağımız maçta sahaya çıkar mı acep ? 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ geçen yılda 6 ay sahalardan uzak denilmişti ama 3 ay sonra gelip formayı kapmıştı.

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

• Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'un uzun bir süredir kadrosuna katmak istediği Slovak stoper Milan Skriniar, Fenerbahçe ile anlaştı.💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• charles kullanıcısına yanıt

Valla adam çok ciddi bir sakatlık geçirdi. Korkum eski atletizmini yakalayamaması

• Milan Skriniar hiç beklemiyordum güzel oldu bu

• 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

Psikolojik üstünlük kimde 😂😂😂😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scout ekibi iyi çalışıyor. Ama rakiplerimiz çok. Bir tane stoper vardı onu M. City ikna etmiş sanırım. Güzel hamleler bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 22 Ocak 2025; 16:11:58 >
  • Mikautadze yi biz alsak ya transfer çalımını yine atsak 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt

bizim scout ekibi mi iyi çalışıyor :)

bence lensin scout ekibi iyi çalışıyor

temmuz 2023 te 450 bin dolara m.city seviyesinde bir yetenek bulup almışlar... 1 yılda 40 milyona okutmuşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 22 Ocak 2025; 16:20:9 >
  • Fenerbahçe ve Gs tarafında art arda transfer haberleri çıkarken o esnada garibim BK taraftarları anlık

• Sikirear sizin için iyi transfer oldu

• O kadar şey yaptık, şu Lyon maçını da alıp rüzgarı arkamıza alalım artık,

• RocK__StaR kullanıcısına yanıt

Mikayi ben istemiyorum onun yerine daha cüsseli, daha güclü bir forvet isterdim. Fenerbahceye Ali Koc geldiginden beri kadronuzda cok yetenekli oyunculariniz oldu, bunlari elde tutup üstüne kadro kurmak yerine anlasilmaz bicimde hepsini sattiniz ve yerine aldiklarinizin üstüne sadece daha fazla para koydunuz ama ayni performansi alamadiniz. Kim Min Jae, Elif Elmas, Ferdi Kadioglu, Arda Güler bunlardan bazilari. Hatt Murici sattiniz, simdi tekrar alsaniz bircogunuz sevinir. Ben Fenerbahcenin transfer mantigini gercekten anlamiyorum. Sampiyon olmak isteyen takim eline gecen iyi oyunculari göndermez. Mikayi alirsaniz 25 Milyona birak üzülmeyi sevinirim bile, en azindan bu isimdende kurtulmus oluruz.

• Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Cimri Ali verseydi parasını gelirdi...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Shieldwall kullanıcısına yanıt
    Diouf imkansız... ucuzcu Ali yi çok aşar...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AnondraX kullanıcısına yanıt

Felix'e daha okeyim kendisi Portekizli pırpır bir isim patlama yapamadı ama Wirtz'in bile idolu ama getirmezler. Assensio'yu da bıraklım Galatasaray alsın bize hakiki golcü lazım PSG'den bir isim daha alacaksak Kolo Muani daha iyi olur gibi.

• _turbo_ kullanıcısına yanıt

Adamda mantık diye birşey yok zaten. kafası kar olayına çalışıyor, sanki futbol takımı değil de şirket yönetiyor

• _turbo_ kullanıcısına yanıt

Arda güler in türk liginde kalması büyük hata olurdu madrid gibi kulüpten teklif gelmiş kimse reddetmez ama premier ligi tercih ederdim gitmesi mantıklı ferdi zaten kendi gitmek istedi zorla tutmanın bir anlamı yok ferdi gitmeseydi verim alamazdık ondan

• 
Sayfa: önceki 48034804480548064807
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.