< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4963. sayfa)
-
-
Liva bize geldiğinde İrfan en formda dönemindeydi ve mecburen kesik yedi. Sırf yeni kalecimiz olsun uzun yıllar gitsin kafasıyla ama yok yani Liva o isim değil. Altay’ın aldığı maç sayısı Liva’dan fazladır.
Bence İrfan kalede olmalı. Yalnız eksi bi özelliği var, aşırı özgüvenli. Rakip forvet basarken son anda çalıma gitmesi falan çok anlamsız hareket, günün birinde patlar golü yedirirsin sonra uğraş dur. Özgüven iyidir ama kararındaysa.
Bu özelliği dışında Liva’dan eksisi yok artısı var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adamın içini nasıl heyecan kaplamıştır şimdi
-
Çok doğru söylemiş. Dünkü tribünü çok beğendim. Umarım her maç böyle olur.
lord jokerin bjkli taklidi yaptığı anlar geldi aklıma, bu da haribonun falan yan hesabıdır da adminlerde onu çakabilecek forum bilgisi olduğunu sanmıyorum
-
Bu adam geseli diye forumda ilk gördüğüm günden beri diyorum. göztepeli biri %100 penaltısını yiyip kazanan takıma gidip bunu der mi?
Böyle teknik, klas bir oyuncu eksiğimiz vardı, o da tamamlanmış oldu. Maliyetinden ve yaşından dolayı sıcak bakmıyordum lakin adam artık geldi. Bize düşen de desteklemek.
Yeni rapçimiz hayirli olsun. Okocha’dan, Alex’ten rapci arap copune kadar dustuk. Futbol takimi degil bildigin sosyal medya spor. Siparis uzerine transfer yapiyorlar. Patlak ciktiginda zararini serdar ali mi odeyecek sanki ? Tdsi influencer olan takimin oyuncusu da rapçi olur zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 27 Ocak 2025; 2:15:44 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Niye utanıyor tuttuğu takımı koymaya anlamadım trol heralde. Her yorum attığında bu fotoyu atsın ona herkes. Daha trollük yapamaz burda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shieldwall -- 27 Ocak 2025; 2:17:31 >
Rashford aynı Osimhen gibi fırsata düşecek. Amorim kendisine tüm kapıları kapattı. Malum kulüp kiralamak için ciddi çaba harcıyormuş. Keşke yabancı kontenjanımız olsaydı.
Şimdi de Göztepe taraftarının İrfan’ın çocuğuna küfür etmediğini savunuyor rakip forumda. Kaçma gel çakma Göztepeli.
quote:
Orijinalden alıntı: Henry CavillBen zaten "RAĞMEN KAZANMAK"tan bahsediyorum. Destek alacakları tartışılmaz zaten.
Mesela şunu bir kenara yazın: 9 haftardır kart sınırında olan oyuncular: Barış Alper, Torreira, Muslera, Kaan Ayhan ve Abdül.
BUNLARDAN EN AZ 3'ü HAFTAYA SARI KART GÖRECEK. NEDEN???
Sonraki haftaki maç içerde Adana Demir :)
Bu mesajı saklayın haftaya alıntılıycam
@Shieldwall Yazdım burda, haftaya alıntılıycam :)
-
Doyamadan sakatlanarak giden iyi futbolcularımızdan biriydi.
Öyle şanssız takımız ki, takımın en iyilerine doyamadan sakatlanıp gidenler yürek yakan cinstendi.
PİNGEL
RIDVAN
METİN DİYADİN
STOİLOV
SELÇUK
-
Maxim giderse alabiliriz aslinda
Hocam taciz ediyorsun artık.. Hangi foruma ne yazacağımizi da sana mı soracağız. Kıskandın mı buraya yazmayı bırakıp oraya gittim diye. Bana nasıl bildirim geliyor anlamadım bu mesajdan :d
Delikanlı gibi geseliyim ben de sorun çözülsün. Kimse de rahatsız etmez bir daha seni
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X