Ara transfer dönemi her şey olabilir. Boey 30m edecek adam mıydı? Almak isteyen kapıyı 50 den açar. Forvetlerin en verimli dönemleri 27-32 arasıdır. Adamın önünde koca 4 buçuk yıl var. |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5016. sayfa)
-
-
Bir “Kadir sağlam” ımız olmadı ki bi de “Şampiyonumsu” olalım..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Umarım bu sefer çalım yiyen taraf biz oluruz
Hadi 6s'im bu sefer başarabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 30 Ocak 2025; 15:32:23 >
Ben iki gün önce jeke ve geselilere ndour işi olsa da olmasa da Škriniar bizde hiçbir sorun yok diyordum. Bunlar da seviniyordu Škriniar işi olmayacak, Ndour'a bağlı olacak diye. Şimdi tekrar söylüyorum. Siz kimsiniz de bizim transferimiz sizin kiralık topçunuza bağlı olacak? Biz büyük takımız. Ndour falan dinlemeyiz alır getiririz çatır çatır da oynatırız, size de izleyip iç çekmek düşer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elpdrno_046 -- 30 Ocak 2025; 15:35:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eren elmalıyla görüşülüyormuş uygun bedelle ben yedek erene okeyim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
x (formerly twitter)Yağız Sabuncuoğlu (@yagosabuncuoglu) on Xhttps://x.com/yagosabuncuoglu/status/1884884144527753285
Škriniar işi bizim ndour'a bağlı diyordun. Ne oldu?
@Myparcae
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
6 sene İzmir’de yaşadım, 2 Bornova 4 Karşıyaka: en hastasıyız diyen göztepelinin bile kalbinde bir İstanbul takımı yatar. O takımı tutmasa bile yatar. Seninki de Galatasaray işte. Gelip burda istediğin kadar trolleyebilirsin milleti, forumdur banlarlar banlamazlar; ama estağfirullahı falan geç gönlünde yatan İstanbul takımı Galatasaray senin, Allah kavuştursun
Aylık 1 maç hakkını doldurduktan sonra sakatlanmaya giden mhy:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Henry Cavill -- 30 Ocak 2025; 15:55:58 >
Bende güvenmiyorum bu süreçte oyunun oturmasi hatta kusursuza yakın net bir A planı beklerdim ama şuana kadar bu olmadı.
Aslında geldiğinde bu bilinen birseydi mou kafasında ki plan neyse onu oynatır oyuncular uymazsa değiştirir bu yüzden mou getirirseniz ona sağlam bütçe vereceksiniz. Böyle yatırımlar ise her zaman risklidir tutarsa şampiyon tutmaz ise zararla oturursunuz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rize maçı biletlerin satışa çıktığı haberi resmi siteden girilmemiş. Normalde pazar günü oynanacak maç için çarşamba haber girilip perşebe kongre üyelerine sarışa çıkardı. Bugün biletlerde satışa çıkmamış. Neden olduğu hakkında bilginiz var mı?
102 PUAN TOPLADIKLARI ‘EFSANE’ KADRODAN
✅Zaha’nın maaşını ödeyerek gönderdiler
✅Tete’ye 5 milyon Euro ödeyip gönderdiler
✅Sergio Oliveira’ya 6 milyon Euro verip gönderdiler
✅Ziyech’e 9 milyon Euro verip gönderdiler
✅Dubois’e 3 milyon Euro verip gönderdiler.
✅Ndombele’yi geri yolladılar.
Yaptıkları bütün transferleri para ödeyerek yolladılar. Bu kadar rezil transfer yapmalarına rağmen bu takım 102 puan toplatılarak şampiyon yapıldı. Bazı şeyleri net göstermiyor mu?
Via nurizade
6ese scoutları eren elmalı için olumlu rapor vermiş.
Gidelim de bir çalım daha atalım jogo bonitaaaaaa
Skriniar ve Diego ile güzel başlayan transfer serüveninde Talisca ile s.çtık Eren Elmalı'yı da alırsak sıvarız.
-
Köhn ve kiralık olsa da Angelinho
Sametten sonra boşluk oldu tabii
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
🚨 Persepolis, Serdar Dursun ile anlaşmaya vardı!
basliyoruz…
Ndour zaten 21 yas alti oldugu icin kiralik kontenjanina sayilmiyorduki, hatta bunu gecenlerde burda yazmistim. Kurala göre 6 youncu kiralama sinirlamasi var, ancak altyapidan yetisenler ve 21 yas alti bu kontenjana dahil sayilmiyorlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X