< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5295. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Bu adamların kendi forumu antu, forumfb gibi. Hoca ne desin yaş kemale erdi sakatlık eğilimi arttı acil satmamız lazım mı desin? Tabi ki bir oyuncu için en doğruya yakın yorumları kendi taraftarından okursun. Troll yorumları ayırabilmek için de ortalama bir zeka olmalı tabi. Oyuncu iyidir kötüdür tartışmıyorum ben sakatlığa meyilli artmış yaşını da almış fırsatı kaçırmadılar. Adamlar bizim uçak takip ettiğimiz gibi gidiş uçağını takip etmiş. Ama tekrar diyorum dışarda yılın bidonu seçilen Melo tr de iyi bir performans sergilemişti mesala. İyi kötü olduğuna burada biraz maçlara çıksın öyle yorum yapalım. Ama adamlar sakatlık meyili var derken senin yok demen ve bunda ısrar etmen senin özelinde değil forumun genelinde olan bir hastalık bence. Bu kadar sabit fikirli olmayın. Sen sürekli 90dk villa maçlarını izliyorum dersen o zaman senin için geçerli değil derim özür dilerim. Ama pek sanmıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ali koç, bu transfer dönemi belki de senin son şansın, hala daha bizdeki skt i geçmiş oyuncuları takımda tutuyorsun...
Sene sonunda sözleşmesi bitecek osayiyi, kostici, maximini gönder, sol kanata dioufu, orta sahaya da partey, bissouma gibi adam yiyen birini al, hoca ister 3 lü, ister 4 lü oynatsın bu takım her maça ağır favori çıksın...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aberdi -- 7 Şubat 2025; 3:41:0 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Uefa Listeler ne oldu acaba bilen var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu kadro talisca denen şaklabanı kaldırmaz hele hele nesiri ceko tadiç le aynı anda oynarsa vay takımın haline. herif mesut un ilk geldiği zamandan bile kötü.
Acun u çok severim gese denen oluşumla istedikeri dilden konuşuyo ama hem mesudu hem talisca yı bela etti başımıza ;/
-
Oğuz ve Levent avrupaya yazılırsa
yahut avrupaya yazılmazsa bile ligde
böyle olmalı =>
Dzeko yerine Talisca çekilip,
Talisca'nın yerine Syzmanski de konabilir.
maçına göre...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adolf1 -- 7 Şubat 2025; 9:4:0 > -
Talisca ; 9 kişi rize, erzurum, ads , hatay vb takımlara maçın son 20 dk hariç hiçbir maç oynayamaz hocam yapmayın hiç izlemediniz mi 2 maçta ?
-
aynen öyle rize maçı ilk maçı olmasına rağmen bende çok beğendim.
iddia ediyorum güncel kadromuz tarihimizin en iyi kadrolarından biri ama td diye başımızda portekizli şoparın biri var. hayatımda görmediğim kadar kötü oynatıyor takımı. sorun tamamen SİSTEM le alakalı şu SİSTEM de hiç bir topçuyu suçlayamıyorum maalesef..
-
Diego carlos içinse dedikleriniz aslında baktığımda transfermarkette sadece 22-23 sezonunda aşil tendonundan sezonu kapattıracak bir sakatlık geçirmiş
diğer sakatlıkları senede 1 defa olacak şekilde 21 gün civarı sakatlıklar. Aşil tendom yırtığından sonra 23-24 sezonunda saedce 3 maç kaçırmış o yüden o sorunu ne kadar kronik bilmiyorum.
bunlar dışında bildiğiniz bir konu var mı
-
FENERLİLER MÜMKÜNSE BENİMLE AYNI SAFTA YER ALMAYA BAKIN. TAMAM MI?
YOK ALA ALA EN NESYRI ALMIŞLAR.
BOYU ÇOK UZUNMUŞ BÖYLE FORVET Mİ OLURMUŞ.
OYUNA KATILIMI YOKMUŞ.
ADAMLAR OSIMHEN ÇEKMİŞ BU KİMMİŞ.
BUNA 20M VERİLİR MİYMİŞ.
SADECE SUS VE İZLE.
BİZ BİRİNE SABREDİN BEKLEYİN FORM TUTSUN DEDİYSEK. BEKLEYECEKSİN.
-
Hoca şöyşe bişey denese en azından orta sahayı tek kişi bırakmadan daha dengeli bir takım oluruz. 3lü stoperde Amrabat defansa gömülünce orta alan daha boş kalıyor. Talisca'nın pres açığını ve orta saha yardımlarınıda Szymanski kapatır. Yedek kulubemiz zaten fena değil. Maç durumuna göre değiştir değiştir geç yaparız
-
Günaydın En-Nesyri'si olanlar
@The Mandalorian@Kara Mithat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 7 Şubat 2025; 11:33:10 >
takım boyu uzayınca, daha çok ve daha çabuk yoruluyor takım. peki takımın başındaki adam bundan rahatsız mı? rahatsız olsa uyarı yapmaz mı? çağlar aynı şekilde devam ettiğine göre, en saçma şey, çağlar'a kızmak.
keza amrabat. dörtlüde stoperlerin arasına gömülmek kendi seçimi mi? üçlüde deli dana gibi davranmak kendi tercihi mi? öyle olsa takımın başındaki malum şahıs, müdahale etmez mi?
sorular çok..
-
Zaten bu gidişle böyle olacak. Amrabat stoper oynasın diye ben de demiştim. Göreceğiz...
Ürün yerleştirme yapmışlar
, ne de olsa kulübün sponsorlarından .
kimse mourinho'nun saçmalıklarına dikkat etmesin diye, sürekli bazı oyuncuları hedefe koyuyorlar.
-
tff yarın , "derbiye yabancı orta hakem getiriyoruz" desin, siz tüm geselilerin "niye ya, istemiyoz biz, öyle bir şey demedik" feryatlarını dinleyin..
-
Boş boş konuşmayın. Salah buraya gelmez, belki 4-5 sene sonra…
Sen kimsin ?
ağır adam, müdahaleleri dengesiz. bol penaltı yaptırır. adam kaçırır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X