💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5297. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
adettendir bizde yazalım bi 11;
İrfancan
Osayi Skrinar D.Carlos Ostervolde
Fred İsmail
İrfancan K. Syzmanski Oğuz
CenK Nesry
-
Hocam kusura bakmayın ama şu üçlü, solda İrfan Can kanat bek sağda Tadic kanat bek, Talisca + Dzeko'lu kadro buradaki gördüğüm en kötü kadro olabilir.
-
Kostic yerine Levent veya Oguz yazilmaliydi. Illa uclu oynayacaksak Levent hem stoper hem kanat bek oynuyor. Oguz da joker olmasinin yani sira hucumda birebiri olan adam eksiltebilen tek profil. Kostic yanlis tercih oldu bence.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Osimhen farklı Salah farklı. Bazı oyuncuları parayla ikna edemezsiniz. Osimhen’ de zaten Napoli başkanı yüzünden transfer olamadı büyük kulüplere, Avrupa’ da transfer sezonu bittiği için bizimde devam ettiği için gs kiraladı. Fırsat transferi oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
6s maçı yaklaştıkça mert hakanın form tutma işi? Varsın bir maçta 3 stoperimiz sakatlansın...
https://x.com/chieftadic10fb/status/1837476514746491045?s=61
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpion28 -- 7 Şubat 2025; 15:35:26 > -
-
HAK EHLİ
-
-
En üzüldüğüm nokta şu yeni aldığımız sağ beki kiralık yollamamız. Adam belli iyi oyuncu biz niye sözleşmeden dolayı aklı kaç maçtır beş karış havada olan Osayi ile oynuyoruz mesela? Bu yeni sağ bekimiz neden kiralık gidiyor? 22 yaş gayet olgun bir yaş. Oyuncu turşu mu oynatmadan nasıl verim alacaksın?quote:
Orijinalden alıntı: Noctivagant4'lü geri dönersek olması gereken.
Stoper bölgesine neden Djiku ısrarla yazıyorsun diyen olursa. 3-4 fark etmeden orta alanda oynaması gereken düzene dönerse Dijiku stoper de güvenerek oynatabileceğin bir isim. Bu sezon gecen seneki formundan uzak olma sebebi tamamen bizim oynadığımız oyundan kaynaklı.
İrfan veya Oğuz yerine Tadic olabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
En-Nesyri'ye orta açsın diye Kostic'i eklemiştir. Ben olsam kesinlikle Oğuz'u eklerdim ama demekki solda Syzmanski yerine gerçek bir kanat bek olsun istiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 7 Şubat 2025; 15:58:32 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yalnız Kostic dediğin adam bu kupayı yakın bir tarihte kazanmış bir isim. Tecrübesi var. Ben de Oğuz yazılsın isterdim ama hoca tercihi. Levent için erken bence. Hâlâ daha oyuncuyu çözebilmiş değilim. Faydalı ama yine de görmek lazım.
Prime modunu açmış olarak algıladım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Üç oyuncu kuralı elimizi ayağımızı kolumuzu bağlıyor maalesef. Yoksa Tadic falan gerek yok yani.
-
-
Beni takip edin, futbol bilginiz gelişsin.
Uefa her yıl kuralları değiştiriyor penaltı kuralları ofsayt kuralları vs. Uefa listesine Niye kısıtlama getiriyorsun geniş tut, isterse bir takım yeni listeyi sıfırdan verebilmeli yani bu kuralları görüyoruz sürekli değişebiliyor, bu niye değişmesin adam kadroya 4 stoper 4 bek yazsa 4 stoperden 3 ü sakatlanabiliyor 1 maçta gördük bunu benzerini yaşayan takımlar illa ki vardır Uefa kolaylık sağlaması gerekirken kısıtlamalarla saçmalıyor
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X