Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5296. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ismailgndz35 , ismailgndz35 , Larkin34 , Larkin34 , SLAHS Daha Az
5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 17 Misafir (2 Mobil) - 18 Masaüstü4 Mobil1 Android
5 sn
108.010
Cevap
394
Favori
2.550.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
25. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 52945295529652975298
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Denemek ve görmek lazım. Bu adamı orta sahada görmektense orada görmek isterim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KingOfShadows kullanıcısına yanıt

dörtlüde gördük, üçlüde gördük. bence kafi. sistem bozuk. oyuncudan verim almak amacı yok. mou'nun kafasındaki fantastik dünyaya uymaya çalışan takımda, doğru işleyen kısım çok çok az zaten.

• rize konya vs. maçlarında gördük. bu rakipler dahi ellerini kollarını sallayarak orta sahayı geçip, tak tak gol atıyorlar. ama orta sahamız hakkında hiç bir çalışma falan yok. demek yönetenler bu durumu normal görüyor.

• "Estadio Deportivo’da yer alan habere göre Fenerbahçe, Manchester United’da Ruben Amorim’in kadroda düşünmediği Casemiro’yu transfer etmek istiyor. Haberde, kulüplerin anlaşma zemini bulmak için görüşmelere başladığı öne sürüldü."

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 7 Şubat 2025; 12:15:21 >

Her sabah böyleyiz.

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

anlaşıldı. üçlü oynatacak bu herif. bol gol yiyeceğiz, en nesyri'ye şişirilecek ortalarla bol gol arayacağız. normalde katılırdım ama kostic eski kostic değil. orta saha sıkıntılı. sakatlıklar çok fazla olmaya başladı. garanti yerine macerayı tercih etti.

• bar3 B kullanıcısına yanıt

Kronik demedik zaten hocam üste doğru okursanız

• Elinde Oğuz gibi joker bir oyuncu var, Avrupa listesine gidip Kostic'i ekliyorsun... Bence çok yanlış.

Skriniar - Talisca - Kostic eklenmiş listeye.

• citms kullanıcısına yanıt

Adamlar Osimhen çekemez diye dalga geçiyordun onu bile çekti. Ben uzak görmüyorum.

• Ben Beşiktaş'ın yerinde olsam sezon sonu sözleşmesi bitecek Roma'daki Arjantinli Paredes'i çekerim ki Musrati sonrası ilaç olur. Amir bence iyi ama yeterli değil. Leandro Paredes bana göre Lemina'dan bile daha iyi savunma özellikleri. Lemina'nın Amrabat, Paredes gibi isimlerden farkı ayağı hızlı, çalım atabilen bir defansif orta saha. Gençliğinde Juventus'da iken kanat bile oynadı diye biliyorum. Ha Paredes bize gelecek deseler Amrabat sakarı yerine bile isteyebilirim belki. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emiliamernes1996 -- 7 Şubat 2025; 13:17:48 >
  • skiniar ve talisca çok iyi transfer

• fredin formsuzluğu fenerin son dönemdeki kötü futbolunun en büyük sebebi

fred çok önemli oyunda alternatifsiz

• instagram
    Fener Station on Instagram: "Fenerbahçeli olmak 🥲Videonun tamamı Fenerstation Youtube kanalında. Bekleriz. #fener #fenerbahçe #fenerinmacivar #fb #aspor #ziraattürkiyekupası #sakatlık #djiku #diegocarlos #nesyri #talisca #cenktosun #amrabat #ghezzal #hakem #rize #kırmızı"
    https://www.instagram.com/reel/DFuRwm-CoS5/?igsh=cmVqdXNvYTU3M2h1

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Elinde Fred'in alternatifi yerli De Bruyne varken bile bizim taraftar yok diyor. Yerli De Bruyne'yi oynatmazsan tabi olmaz oynat ki En-Nesyri'ye, Tadic'e, İrfan'a gollük ara pas atsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emiliamernes1996 -- 7 Şubat 2025; 13:38:18 >
  • august landmesser kullanıcısına yanıt

Fred formsuz değil. Oyun sistemin o bölgede tek adam barındırıyor. Tüm yük Fred'e biniyor. Israrla anlamıyorsunuz. Oyunculara laf edene kadar Mourinho biraz laf edin artık.

• Mimoviç kiralanmış gibi çek qanqa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoca 3'lü den geri adım atmayacaksa. Sakatları iyileşmiş olarak düşünün. İrfan ve Tadic Yer değiştirebilir. Çift forvet olursa

Amrabat yazmadım çünkü o olursa net Stoperlerin arasına grip çıkacak. Bu benim oluşturduğum kadroda stoperlerin arasına girecek oyuncu olmayacak. Tek forvet olursa

• Biz burdan devam.

433 - Osayi, Skriniar, Çağlar(mecburi), Kostic, İsmail, Fred, Maxi/Oğuz, Talisca, İrfan/Tadic, Nesyri.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

Hay ağzına sağlık. kimse görmüyor mu görmek mi istemiyor anlamıyorum. Fred garibim 40 metre mesafeyi tek başına toparlamaya çalışıyor. her maç her maç adam napsın bi süre sonra geberiyor. en iyi çözüm yanına kesinlikle İsmail i mente etmek. adamdaki ön yargı o kadar büyükki atomu parçalamak daha kolay. geldiğinden beri ick ve ismail i ne olursa olsun oynatmıyor.

• 
Sayfa: önceki 52945295529652975298
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.