Siz hala sorunun Fred de olduğunu sanmaya devam edin. Gecen gün orta alan şablonumuzu çizdim ve paylaştım. O şablon ile oynayan takımın o bölgesine dünyanın en iyi oyuncusunu koy oynayamaz. Rakiplerin 3 adam ile oynadığı merkez orta alanı tek adamla oynuyoruz hala anlamıyorsunuz. |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5293. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
4 yeni oyuncu var kadroda. Bu kadroyla istesende çıkamazsın maalesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Okan'a sormuşlar yabancı orta hakem ister misiniz derbide diye, her şeye açığız demiş. Fırsat bu fırsat. Federasyon iş başına.
#YabancıOrtaHakemİstiyoruz
-
Ancak FM de oynanır öyle oda oyun diye.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eren Elmalı bize gelecek diye korkuyorum Galatasaray'a gidiyormuş.
-
Jose'de winner balı olduğuna kim inandırdı sizi anlamıyorum ki, winner olan adam evinde tek rakibinden 3 yiyip üzerine saçma sapan beraberliklerle 3 ayda havlu attıracak hale gelir mi? O zamanlar acemiydi falan demeyin.
-
-
Gerekirse Cenk Tosun forvet oynayacak yoklukta. Mounun artık bahanesi yok. Stoper yokmuş da cartmışta curtmuşta. Ziraatte tüm as stoperleri sahaya sür diye ben demedim. Kadrodan en son şikayet etmesi gereken Mou bu saatten sonra top onda. Kimseye verilmeyen alternatifli kadro verildi adama.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Aynen öyle. Fred'in formu düştü evet kabul ama bizim orta saha aşırı kaçak güreşiyor. Amrabatı başta beğeniyordum ama sonra ne olduysa birden o dikine top süren, hırslı adam gitti yerine Maldonadovari biri geldi son birkaç maçtır. Bizim orta sahada kimse sahanın pis işlerini yapmaya yanaşmıyor. Aynı sorun Gsde de var mesela Sara taş gibi topçu ama yanındaki boydan dezavantajlı uruguaylı arkadaşın ve Mertensin açıklarını kapatmaktan kötü gözüküyor.quote:
Orijinalden alıntı: NoctivagantSiz hala sorunun Fred de olduğunu sanmaya devam edin. Gecen gün orta alan şablonumuzu çizdim ve paylaştım. O şablon ile oynayan takımın o bölgesine dünyanın en iyi oyuncusunu koy oynayamaz.
Rakiplerin 3 adam ile oynadığı merkez orta alanı tek adamla oynuyoruz hala anlamıyorsunuz.
Bizim şu defansif orta sahayı stoperlerin arasına çekme olayını bırakmamız lazım. Böyle olunca hem geriden oyun kuramıyoruz hem de orta saha sayımız direkt ikiye düşüyor. Bizde 6 numara oynayacak Amrabat veya İsmail stoperlerin arasına falan girmemeli. Direkt safkan 6 oynamalı ikisi de.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Onu Mourinho diyeceksin çünkü şuan FB o şekilde oynatıyor. O öyle oynattığı için o görselleri hazırladım.
-
Muhtemelen menajer kaynaklı bir haber. Sallamasyon..
Orada tost makinesinin ne işi var bunu merak eden tek ben olamam
Sebastian filan önde olduğu için direk söz ettiğim bölge tek adama düşüyor. 2 düşse yine iyi.
Defansif orta saha stoperlerin arasına çekilebilir onda da sorun yok ama tek şartla. Orta alanı Amrabat-Fred-Sebastin olarak değil. En kötü İsmail-Amrabat-Fred ve Sebastian şeklinde kurman lazım. Tek forvet olacak. Bu sistem de Amrabat stoperlerin arasına gittiğin de söz ettiğim bölgede İsmail ve Fred kalacağı için o bölgede tek oyuncuya yük binmeyeceği için o bölgeyi rahatlıkla kullanırsın. Rahat rahat atakta yaparsın.
-
İyileşse ne olur ki o kas kütlesi ile yine sakatlanır ins yanıltır ben çok maç kaçıracağını düşünüyorum.
Kas kütlesi ile diz kemiğine aldığı darbenin ne ilişkisi var anlamadım.
Pas hatası yapmayıp Fred gibi pozisyon alan, alan kapatan ve koşan bulun, öpüp başımızın üstüne koyalım.
Fazla kas ağırlık demek eklemlere fazla yük biniyor. Çeviklik ve hız kaybı bir yana vücut normalden fazla efor harcıyor ve yıpranıyor. İdealin üstünde kas iyi birşey değil. Forumda testesteron reyis Pink var gelsin anlatsın P
Nesyri de burada aylarca gömülüp durdu adamın nasıl bir makine olduğu sonradan ortaya çıktı. Carlos geleli daha 2 hafta olmadı biraz zaman tanımak lazım. Taş gibi stoper, güvenin bana.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X