Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5496. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: f@ithline Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
110.066
Cevap
395
Favori
2.585.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 54945495549654975498
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tadic Dzeko gibi isimleri seviyorum yaptiklarini inkar etmiyorum ama genc,atletik adamlar istiyorum takimda.

Bonservisli olsun ama takimda uzun yillar kalsinlar,transferi hayal etsinler.

30 yas ve ustu adamlara gicigim var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: volvox7

yav bu kostiçin dünkü çevikliğinin, hızının %80 ini daha önce görmedik. sözleşmeden dolayı oynamıyorsa yapalım 1+1 falan devam etsin. adam hem defalarca çalım attı, sprint attı, bir de tabi en imkansız yerlerden bile orta açtı. hayret ettim. hep böyle özverili oynayacaksa devam etsin 2 sene daha. sağda seneye mimoviç hazır zaten. osayi de aynı durumda, sözleşme arıyor, karşısında huerta gibi ilginç bir adam vardı ama kostiçin çeyreği maça etki edemedi yani.

takımın fiziksel olarak gelişti gibi geliyor bana

• volvox7 kullanıcısına yanıt

Osayi sözleşme, transfer vs mevzularından aşırı etkilenmiş. Maçla alakası yoktu. Etkisiz olduğu gibi saatli bomba görevini de kırmızı görerek yerine getirebilirdi. Neyse ki arızasız atlattık.

Şahsen benim dünkü maçta en ama en çok hoşuma giden olay, takımın rahat olması idi. rakibin ön alan baskısında bile defans ful rahat takıldı, panik hiç olmadı. Sanırım özgüven artışıyla bağlantılı bir olay.

• T@rhuncu T kullanıcısına yanıt

Onu unutmuşum hiç aklıma da gelmedi. Mou'nun övdüğü hakem derler ona ben istemem şahsen. İnşallah yabancı getirirler.

• Nesyri' nin golü görünce Moldovan' ın Gençlerbirliği' ne attığı gol geldi aklıma. Yıllardır Gençlerbirliği' ne karşı deplasmandaki kör talihimizi bitiren imza bir goldü. Moldovan da boyuna rağmen fena kafacıydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• maximin neden oynamıyor ?

• Koks34 kullanıcısına yanıt

derbiye kadar karanlık odada çiğ etle besleniyor

• dzeko abim eli kırmış. Bize prime benzema izletecek

çok seviyoruz seni bee keşke 3-4 sene önce gelebilseydin

• Gs şampiyon olduğunda biz Avrupa’da başarılı oluyoruz. Zico ‘nun 2. Senesi ve Aykut Kocaman dönemi örnektir.

• august landmesser kullanıcısına yanıt

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• selimergin S kullanıcısına yanıt

Aykut dönemine bir şey demiyorum da Zico dönemi GS'nin dördüncü hocası ve üç yabancıyla filan aldığı saçma sapan şampiyonluk kadar mistik bir şampiyonluk dünyada yoktur. Karl Heinz Feldkamp o zaman hasta, ölecek diye takımı bıraktı, halen yaşıyor.

• T@rhuncu T kullanıcısına yanıt

Fatih terim Galatasaray’a gelecek. Yarı final oynarız Avrupa’da . Gs medyası strese girer.

• Anderlecht maçında takım çok iyiydi. Oyunun büyük bölümüne biz hükmettik. Maçın başında Huerta ile pozisyon bulmaya çalıştılar özellikle ancak sonrasında ipleri elimize aldık. Anderlecht’in varlık göstermesine izin vermedik. Maçın sonunda takım geriye yaslandı ve düştü ama genede gol yemedik.

Yusuf çok iyiydi. Umarım daha çok süre alır ileriki maçlarda.

En-nesyri gene yaptı yapacağını imzasız maçı yok son zamanlarda.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sbeamlichi kullanıcısına yanıt

Halı saha topçusu. Bizde aynısı var

Maxi vol.2

• Alman yt kanalından maç özeti ileyeyim dedim. ilk 2 yorum dikkatimi çekti. Türk de değiller. Tüm Dünya'da TSL'nin değeri buralara kadar düşmüş.

• 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐
  • Daha önce atıldı mı bilmiyorum ama...

• birde köstebek çıkartmışlar gelde gülme 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐  bu liginin sportif gerçekli olmadığını avrupadaki halleri gösteriyor zaten başarısızlıklarını köstebeklere atmaya çalışıyor .d

• @RedPyro üstteki yt ekran görüntüsü hakkında ne düşünüyorsun? almanların düşünceleri kolay oluşmaz ama ... artık yeni ününüz hayırlı olsun avrupa'da.

• Alkmaar başkanının banka hesapları, telefon görüşmeleri incelensin opererasyon yapmış olabilirler gsye

• 
Sayfa: önceki 54945495549654975498
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.