Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5494. sayfa)

7 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir - 17 Masaüstü
5 sn
110.048
Cevap
395
Favori
2.585.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 54925493549454955496
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

katılıyorum. hem sakin hem yerinde müdahaleleri ile skriniar işinin piri olmuş. talisca en az 3-4 maç daha ister bence. formu yok henüz. maximin'in ise, son olaylardan sonra olumlu etkilenmiş olmasını umuyorum. daha akıllı oynarsa hem biz hem kendisi kazanacak.

• Skriniardan ziyade ben Carlos'un sakatlığına üzüldüm. Ama önemli değil harbiden yönetim ilk defa eli yüzü düzgün kadro kurabildi. Top Mouda artık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kostic soldan sürekli ortalar kesti. çoğu isabet kaydetmedi veya tercih edilen kişi değerlendiremedi. ama bunu yapmaya devam etmeli. hatta aynı şeyi sağdan da yapacak biri bulunmalı. etkili oyun için şart.

seken topları toplamayı da ihmal etmemeli. genelde fred o işi üstleniyor ama yardım etmek iyi olur.

• uzun zaman, ters ayaklı kanat ile boşuna harcanmış. solda sol ayağını, sağda sağ ayağını iyi kullanıp, orta kesen adamlar olmalı. yoksa uygun ayağıma alacağım diye salakça zaman kaybediliyor.

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt
    Ters ayağın avantajı da var dezavantajı da.

• quote:

Orijinalden alıntı: @immortal

Ters ayağın avantajı da var dezavantajı da.

hava hakimiyeti yüksek forvetin varsa, her fırsatta orta kesmen lazım. bence rakipleri şaşırtacağım derken, atak yavaşlıyor.

• Avrupa'da galibiyet aldık ya bizim evimizdeki maça Ali Şansalan'ı atamışlar. Skandala bak galibiyet aldık diye akıllarınca bizi cezalandırıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trabzon maçından sonra Ali Şansalan ilk defa bizim sahamızda maç yönetmeye geliyor. O maçtan sonra bu adama düdüğünü astırmak gerekiyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elpdrno_046 -- 14 Şubat 2025; 12:19:28 >
  • Hiç bir başarı cezasız kalmaz.

Türkiye süper ligin en başarılı(!) Takımı, gençler karmasına rezil kepaze oluyor. Biz diyoruz ki bak bizi rezil ettiler, bunları kollamaya bırakın.

Eksiklerle şiir gibi teknik analiz ile mükemmel top oynayıp sirkulase ediyoruz.

Adamlar hiç çekinmeden tak Ali Şansalanı atıyor.

Gözümüze soka soka , kafamıza vura vura bu işi yapıyprlar olaya bak?

• Allah belanı versin Poku! Az ayağın olsaydı maç 6-1, 7-1 bitecekti. Aptal, aptal, aptal!

• @immortal @ kullanıcısına yanıt

70 li yıllarda fb de sol açık oynayan mersin i.y. dan gelme muharrem vardı, tek ayaklı idi sol ayağı ile orta keseceği vakit kaleye doğru cephe alması gerekirdi, karşısına sıkı bir bek çıkınca çuvallardı, ya da hasan şaş orta yapmadan evvel sol içe kayıp, sağ ile ortalardı, bence ters ayaklı birini oynatacağın zaman ayağının dışı ile iyi kesme atan oyuncun olması lazım

• rakibimize derbi öncesi zorbay küçük atanırken bize derbi öncesi 4 senedir bizim maçımıza korkularından atayamadıkları ali şansalan atanıyor. Yapı yok diyordunuz değil mi?

• Kostic yerine Levent Mercanı oynatsa sizce çok mu riskli olur, Gs maçı önemli ama Kasımpaşayı kazanmazsak bir manası yok

• Donie Darko D kullanıcısına yanıt

Levent sol stoper olarak oynayacak :) Hoca maç sonunda Yusuf'un lig maçında ilk 11 de oynamayacağını söyledi.

• mpolat35 kullanıcısına yanıt

Sakatlıktan yeni çıktı zaten. Hoca haklı. Levent'de gayet iyi oynuyor. Aslında kadrodaki tüm oyuncularımız iyi oynuyor, ellerinden geleni yapıyor. Umarım bu ömür boyu sürer  

• Tutturmuşlar bi Tottenham da Tottenham. neymiş efendim Tottenham’ı tokatlamışlar 😂😂

ulan adamlar yedeklerle maça çıktı. Yedeklerle

hoş aslarla çıksalar ne fark eder ligte 14. sıradalar

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt

Şuan hocanın forma adaleti ilk yarıya göre daha iyi durumda. İlk yarı Oğuz ve Levent'i yok hükmünde saymıştı.

Levent ve özellikle Oğuz gayet iyi oynuyorlar. Levent hiç bölgesi olmamasına rağmen stoper de oynuyor çocuk. MHY, İrfancan gibi sakatlık problemi yaşamıyorlar birde :)

Elinde iyi futbolcular varsa zaten Oğuz ve Levent sana ligde handikap olarak yazmaz ki Oğuz tam tersi ligin üstünde bir oyuncu zaten.

• Donie Darko D kullanıcısına yanıt

Kasımpaşa’yı Kostic’siz yenemeyeceksek hiç şampiyonluk konuşmayalım

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

Kostic ve Szymanski son maçlarda çok iyi oynamaya başladılar zaten.

• evropa fatihi 12 saattir gol yemiyor

ulan bunlar nasıl kendilerine avrupa fatihi diyor

pakistanın kendine dünya lideri demesi gibi birşey bu :d

• 
Sayfa: önceki 54925493549454955496
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.