cl’de lille macinda elendi diye mourinhoya sallamiyorum cunku ezip sanssiz sekilde elendik. ismail kartal kalsa ve takviye yapilsa bence biz lille maclarini gecip gruplara kalirdik cl’de oturmus sistemle, sonrasinda rezil olabilirdik orasi cok daha kaliteli oldugu icin. mou bu sene avrupada butceye gore kotu sonuclar aldi ama sonuc olarak ilk 8’e kalanlarla eslesme sansimiz cok yuksek yine. lig ve avrupa kulvarlarini iyi yonetip ikisinde de yarista kalmak onemli ama derbiyi kazanip ligi alamasak da umrumda degil bu saatten sonra. avrupada yeter ki devam edelim. moudaki bal kimsede yok dediginiz gibi, dun ismail kartal bu takimin basinda olsa ilk golde olmayan kornere aut verirdi hakem, fredin pozisyona da penalti derlerdi, bu adamda bi keramet var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5492. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Kadro kalitesi anlamında dandik. Küçümsemiyorum, gerçeği söylüyorum. Belçika Liginde bile liderden 15 puan fark yemiş. Eski Anderlecht'leri hatırlarsın. GS'yi Şampiyonlar Liginde patates edip bir sürü genç yıldız adayını barındırdıkları kadroları vardı. Bir de şimdiki hallerine bak.
Bize göre zayıf bir takım. Fener biraz kıpırdanınca zaten Avrupa'daki kalburüstü, iyi takımlardan bir tanesi haline geliyor. Fener'deki isimli yıldızlar kaç takımda var?
-
Suyun karşı tarafına göre, gs farklı bir seviyede, artık Türkiye ligi küçük geliyor, Avrupa’da kupa alacak kapasitede takım haline gelmişti yahu
Gördük akşam madara oldular
Neydi, iyiler mutlaka kazanır, birde her firavunun musası vardı, burada Musa gs oluyordu değil mi
Sürekli olarak kopyala yapıştır yapmaktan başka bir bildiği olmayan, başkalarının gönderilerini ve entry’lerini paylaşıp doğru habermiş gibi yaygara çıkaran karşı tarafın askeri redpyro, sessizliğe gömüldü nedense
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İsmail Kartal kalsa şu an Fenerbahçe ligde liderdi zaten GS'nin birkaç puan önünde. 80 milyon Euro harcatmadan hem de. Mourinho'nun gelmesi her türlü yanlış karardı, burayı anlayana, öğrenene, kendi takımını kurana kadar 6 ay geçti, 6 puan geri düştü, muhtemelen esas şampiyonluk mücadelesini bir 80 milyon daha harcatıp seneye verecek. Kendi sistemini oturtacak, belki birkaç kupa ya da şampiyonluk kazanacak, sonra da diyecek ki ben gidiyorum. Öyle kalacağız.
İso hocam kalsa bu sezon çok net şampiyon olurduk. Ama vardır bir hayrı, bakalım. Belki inanılmaz şeyler başarırız seneye Mourinho ile.
-
Hoca maximini ısındırmasına rağmen oyuna sürmüyor , bunun nedeni nedir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O ısınırken bile birilerini yere yatırıp kaldırıyorsa... O özelliğinden istifade etmek istemiş olabilir.
-
Kostic'in millet nesini beğenmiyor ve Fener göndermeye çalışıyor anlamadım, sağlıklı olduğunda muhteşem bir oyuncu. Tek başına sol kanadı idare ediyor adam kaç maçtır. İlk geldiğinde bir sallandı evet ama şu anda mevkisini tam anlamıyla dolduruyor.
Bir de soldan 900 tane top kesip 3'ünü değil de birkaç tane daha fazlasını isabetli yapabilse zaten Neysri gol kralı olacak.
-
Kesinlikle. İsmail’in daha fizikli ve daha iyi bir versiyonu olsa daha iyi olacaktı. Siyahi basan. İyi bir Matic mesela. Topla da oynar. Fiziken keser. Amrabat maalesef bu takımda oynayabilecek bir orta saha değil. Elimizde kaldı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Türkiye futbol ligi tarihinin en başarılı takımı denilen o efsane takımı akşam Avrupanın 3. Sınıf takımına karşı gördük.
Bunlar çoluk çocuk yeaa dedikleri takımdan 4 tane yediler, 10 tane yiyeceklerdi şansa kurtuldular.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hakem desteği olmadığında gs
-
-
-
-
-
Bizim macin ozetini izledim de cidden irfan iyi toplar cikarmis yoksa bu maç farkli biterdi .
Stoper yusuf iyi oynamis skinyer muazzam oynamis. Ve kosticide begendim. Bize karsi boyle acik oynayan takiplere karsi kostic ciddi bi tehlike
Akşam Ali Koç AZ'yi satın alıp GS'yi parçalatmış.
Yabancı ransferleri falan da tutmuyor, son 3 sezonda 20 25 tane yabancı oyuncu transfer etmişlerdir davinson sanchez var aralarında tek tutan, icardi 1 sezon oynadı 2 senedir sosyal medyada paylaşım yaparak ve penaltı atarak geçimini sürdürüyor
-
-
GS'li iş arkadaşlarım yıkılmış vaziyetteler. hepsi grupları düşünüyo: "Rigas'dan bi gol az yesek direk ilk 16'da olacaktık, şimdi ise 32'de bile madara olduk" şeklinde hayal kırıklığı hakim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sene. Sonr bücürün ipini çekerler.
Diğer bücür gelr
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X