Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5493. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
38 Misafir (4 Mobil) - 34 Masaüstü4 Mobil
5 sn
110.358
Cevap
395
Favori
2.591.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 54915492549354945495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • szymanski sadece bu maç değil haftalardır muazzam oynuyor. 2 kişilik oynuyor. sahanın en vazgeçilmez oyuncusu belkide. ayrıca topuda en verimli şekilde oyuna sokuyor. sadece tek bir falsosu var, gol pozisyonlarında bir sebepten ötürü iyi vuruş çıkartamıyor eskisi gibi. onuda yapsa abartmıyorum 40-50 arası birşey en az. hoca yine yanılmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: trmeto

cl’de lille macinda elendi diye mourinhoya sallamiyorum cunku ezip sanssiz sekilde elendik. ismail kartal kalsa ve takviye yapilsa bence biz lille maclarini gecip gruplara kalirdik cl’de oturmus sistemle, sonrasinda rezil olabilirdik orasi cok daha kaliteli oldugu icin. mou bu sene avrupada butceye gore kotu sonuclar aldi ama sonuc olarak ilk 8’e kalanlarla eslesme sansimiz cok yuksek yine. lig ve avrupa kulvarlarini iyi yonetip ikisinde de yarista kalmak onemli ama derbiyi kazanip ligi alamasak da umrumda degil bu saatten sonra. avrupada yeter ki devam edelim. moudaki bal kimsede yok dediginiz gibi, dun ismail kartal bu takimin basinda olsa ilk golde olmayan kornere aut verirdi hakem, fredin pozisyona da penalti derlerdi, bu adamda bi keramet var  

O dediğin bal olmuyor işte. Aleyhe oenaltı çalınmanası, golden önce aut verilmemesi bunlar Mourinho balı değil. Mourinho kariyerli bir isim, Anderlecht hocası öyle değil, sıradan bir hoca. Bu farkeder tabi ki. Bilinen ünlü bir hoca ile sıradan isim farkeder. Buna bal değil, kariyer diyoruz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Okan Buruk Galatasaray atkısını yanlış takmış. Galatasaray renkleri arasında beyaz yok, siyah renk var, beyaz Fenerbahçe'de var 3.renk olarak. Okan Buruk önce doğru atkı takmayı öğrenecek.

• 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐Aşk Prodüksiyon Müzik Film Yapımyoutube
    Mustafa Yüce - Al Beni Sar Beni #aşkprodüksiyon #mustafayüce #albenisarbeni
    https://www.youtube.com/watch?v=rAbo7VZR7WE
  • Akşam

Anderlecht takımında

- Huerta

- Vazquez

- Degreef

- Hey

beğendim.

• 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • john mclane kullanıcısına yanıt
    en son galibiyetleri 3 buçuk ay önceki Tottenham maçı. tarihin en ballı kurrasına rağmen 3 buçuk aydır tek bir maç kazanamayan bi takım.

ülke puanıymış falan geçiniz abi. bu çöp takımı gene ittirerek şampiyon yapacaklar, doğrudan UCL'ye yollayacaklar. orda da sıfır çekip dönecek bunlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oh beee dün zevkten anca 3 de uyuyabildim. Her kanalı her yorumcuyu takip ettim.

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt

3 ay bununla övünülür atık.

• Adamlar hâla Fb de yenildi ne yüzle dalga geçiyorlar yazıyor. Bu bir süreç, lig usulü var. Mourinho pragmatik bir adam kaç puan yeterse ona oynatır. Okan gibi harra hurra saldırmaya çalışıp dörtlenmekten iyidir. Ama üzülmeyin o torrik dediğiniz boydan dezavantajlı taklacı ve belçikalı tiyatrocunuz atar kendini yerlere, 10 kişi bırakırsınız bizi derbide yine.

• bar3 B kullanıcısına yanıt
    ben de keyiften 3'de anca uyuyabildim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • porsux kullanıcısına yanıt

sugorer değil 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt

dünkü kostic'i hangi maçımızda öyle gördünüz? dün iyi oynadı ama bu geldiğinden beri sıkıntılı oynamasını değiştirmedi. artık hep dünkü gibi oynamalı ..

• mpolat35 kullanıcısına yanıt

tamamına katılıyorum. beş altı oyuncunun yüksek performanslı oyunu, maçın kolay geçmesine neden oldu. ilk kez, içimiz rahat izledik. bundan sonra hep böyle olmasını umalım.

• Caner-Medley kullanıcısına yanıt

osayi bırakın doğru olmasını, kanat bek değil. savunmada hırçın sadece. ne ortasını, ne adam geçmesini gördünüz ki, doğru kanat bek ilan ettiniz?

• her şey fazlasıyla yolunda gidiyor ve bu beni fena halde korkutuyor💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• dünkü oyundan sonra, artık kötü oynama gibi bir şansımız yoktur. bundan sonra her maç final, her oyun galibiyettir. anderlecht rövanşı hariç . o maç berabere bitse de olur.

• porsux kullanıcısına yanıt

Hocam çok normal bence. Öndeki üç oyuncunun pres katkısı çok düşük, bütün yük Fred ve Sebo'ya biniyor.

Rakibin ileri üçlüsü yetenekli olmasa da deli gibi baskı yaptı, bizde Tadic ve Dzeko sadece alan kapatabiliyorlar rahat paslaşmasınlar diye.

• medyamızdaki 5 spor haberinin dördü gese ile ilgili, biri fb ile. gese rezil olmuş, fener ezici galibiyet almışken..

sporda medya rezil ötesi..

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

Skriniar öyle bir oyuncu ki yanında oynayan Amrabat ve Yusuf bile parladı. Bu kadar çabuk takıma etki etmesi efsane bir olay.

İnşallah takım yukarı doğru bir ivme kazanır artık. Defansif anlamda bir ivmelenme oldu Skriniar'dan sonra, Talisca + Maxi'den iyi verim alabilirsek çok güzel olacak.

Yoksa yaşlı Dzeko ve Tadic'in gücü bir yere kadar. Şampiyon olmak istiyorsak bu iki oyuncu kritik öneme sahip.

• 
Sayfa: önceki 54915492549354945495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.