< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5491. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
maç sonrası az taraftarları okan'a yol tarif ederken
-
günaydın keyifli ve neşeli bir gün dilerim
ayrıca CUMA mız mübarek olsun
-
o kadar haklısın ki hocam ama bir camia ve taraftarı bu kadar arsız ve yüzsüz olursa senin bu yazdıklarını gerçeğe bile dönüştürsen bunlar o halde bile önlerinin falan kesildiğini düşünür.
gerçeklikten o kadar uzaklar zaten dün akşam ve süregelen avrupa maçlarına bakılsa bişeyler anlamaya yetiyor içerde neler döndüğü..
-
Kostic bildiğin Frankfurt'taki gibi oynadı.
Fred son zamanlarda çok çok iyi oynamaya başladı.
Skriniar + Sebo iyi oynuyor. Yusuf hakeza iyi oynadı.
İlk yarıda Nesiri ve Osayi dışında sırıtan oyuncu yoktu, sadece forvet hattı çok yaşlı.
Bu forvet hattı ile yarı finale çıkabilirsek çok iyi.
Maxi + Talisca ritim bulmadan Avrupa'da ileriye gitmek zor olacak gibi duruyor.
İlk defa rahat maç izledim uzun zamandır. Bu kadar eksiğe rağmen böyle rahat bir galibiyet alınmasına çok sevindin.
-
-
szymanski asist yaptı
en nesyri yine gol attı
yusuf akçiçek müthiş oynadı
fener kazandı
fener maçında küfürlü gs sloganları devlet kanalında ses kısılmadan verildi
fener maçının ardından gs rezil rüsva olup fark yedi
bugün cuma
hava güneşli
keyiften ölüyoruz.. mou hocam derbiyi de alırsa özür dilerim ve sezon sonuna kadar ağzımı açmam.. ligi versek de önemli değil çünkü ben deli gibi harcama yapıp kendi ligini domine edip avrupada rezil rüsva olan başka hiçbir takım görmedim..
-
Yetiş yaaa yapı
Faydalıdır kirazın sapı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sürekli burada takılan bazı arkadaşlar neden özlettiler kendilerini acaba başlarına bir şey mi geldi
Ararım
Ararım
Ararım seni her yerde
Sorarııım
Issız gecelerde
Malumlar nerde
Metin Öztürk: Ali Koç, AZ Alkmaar'a atabildiğiniz kadar atın demiş. AZ başkanının telefon kayıtları incelensin.
Bu arada karşı tarafta imPARAtor güzellemeleri başladı
Bu hezimetten sonra gesemi üzmezler onun için şampiyonluk bizim için hayal.. ama önemli değil şerefli olmayan bir şampiyonluk varsın olmasın.. Avrupa da yarı final bizim için bu sezonu kurtarır artık önümüzdeki yıl şampiyonlar ligi için iyi hazırlanmak lazım .
-
Tipe bak tövbe yarabbim
Geçen senede böyleydi. 2 sene önce de. 1 tane oyuncuları var mı çok iyi oynayan? Yok. Apır sapır performanslar hep. Birde futboldan o kadar uzaklar ki. Yenildikleri takımlar o kadar zayıf ki. Ee biz CL’de oynuyoruz ondan daha az puan topladık diye geziniyorlardı. Biz 2 sene önce UEFA’dayı kupayı alana elendik. Geçen senede Konferans alan takıma elendik. Bu senede CL’de rüzgar gibi esen Lille’ye. Ki hepsinde de ucu ucuna. Bunlar kime eleniyor görüyorsunuz. Ki rezil oynuyorlar. Tarihin en büyük hırsızlığını yaptılar yapıyorlar. Ama bir şey değişmeyecek. Yine üzmeyecekler ligde. Ya maçı yöneten adamlar fanatik boyutunda GSli. Ne bekliyorsunuz. Twitter’da salyalarıyla yazan Melo042173 nickli heriflerin maç yönettiğini düşünün. Aynısı işte.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hoca doğruları buluyor. 352’de orta ikilinin dinamik olması gerektiğini anlamıştır umarım. Fred-Szymanski-İsmail üçlüsü sırasıyla orayı oynamalı. Kostic-Osayi zaten doğru kanat bekleri. Keza Oğuz’da. Ön taraf zaten Tadic-Talisca-Nesiri-Dzeko şeklinde dönecek. Arka taraftaki stoperlerden de memnunum. Amrabat da stoper olmalı artık. Sol stoper de olabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mourinho'ya ve takıma her hafta sallıyorum. Sadece geçen hafta sallamadım. Bir de bu maçı izlediğimde şunu görüyorum ki, son iki maçtır Fenerbahçe, bu sezon ilk defa daha sakin, oturaklı ve doğru bir oyun oynuyor. Ortadan delinen ve ceza sahasına her maç 90 tane orta yapılan takım yerine rakibi oynatmamaya çalışan bir takım geldi. Oyuncular ve sistem aynı. Tek bir şey dışında: Amrabat.
Amrabat'ı üç maç izledikten sonra söyledim. Bu adam üçlü sistemde ön libero oynayamaz. Çünkü geri kaçıyor. Ön libero dediğin adam iki stoperin arasına girer. Bu adam üç stoperin arasına girmeye çalışıyor. 60 metreyi Fred tek başına koşuyor öyle olunca. Amrabat sert bir oyuncu da değil, tackle'cı değil, kafa toplarında etkili değil, karta da çok müsait bir oyuncu. Üçlü sistemde, orta sahada asla yeri yok.
Yedek kalmaya başlamıştı ki elde stoper kalmayınca savunmaya geçti ve sonuç: Muhteşem. Çünkü stoperlerin arasında oynamayı çok iyi biliyor. Topu alıyor, dönüyor, basıyor, uzun top atıyor, topla çıkıyor. Amrabat'ın zaten tek önemli özelliği, topla olan iyi ilişkisi bir savunmacı için. Bu yüzden savunmaya geçmesi bizim için çok hayırlı bile olabilir. Amrabat'ı üçlüdeki stoperlerin birisi olarak düşünmek lazım. İki maçtır oynadığımız top ve clean sheet performansı da bunun en önemli göstergesi zaten.
He rakip dandik, hakem çok net bir penaltılarını vermedi adamların, öyle olmasa yine golü yiyorduk ama saha içi performansı anlamında takım yükselişte, Avrupa kurasında da büyük hoca balı sayesinde önü açık. Bugün İsmail Kartal başımızda olsa Avrupa Liginde dokuzuncu olur ne bileyim Sevilla ile filan eşleşirdik. Mourinho gibi hocaların balı ayrı bir mesele.
Umarım bu iki performans, maçlık bir şey değildir. Bazı şeyleri düzeltmişizdir. Bu sene ne olur bilmiyorum ama seneye bu formülü yeni transferler ile mükemmelleşirmek ve modern bir top oynamak... Beni tahrik etti.
-
Ben Osayi'den hiçbir şey olmadığı ve olmayacağı kanaatindeyim ama Avrupa'da mecbur Mert ile o oynayacak. Belki millet tepki gösterecek ama Amrabat'ı stopere çekip Diego Carlos filan yerine doğru düzgün ve sert bir orta saha oyuncusu alabilseydik, ben Fenerbahçe bu ligde ideal 11'ini koruduğu müddetçe maç kaybetmez derdim. Szymanski ve Fred orası için zayıf kalıyorlar fiziken. Tek başına alan kapatan ve tackle'cı, basan bir orta sahamız olsaydı bu sistem çok daha verimli olurdu.
Yoksa biz her maç pozisyon buluruz. Her maç gol atarız. Önemli olan rakibi oynatmamak bu sistemde. Her maç bir araba gol yemezsek her maçı kazanırız son iki maçta görüldüğü üzere. Galatasaray'a kesinlikle gol atarız. Gol yer miyiz, işte problem bu.
-
uhohoğağağaağa
https://x.com/SportsDigitale/status/1890289425780978115
-
Rakip dandik falan değil. Bu arenada ki hiç bir rakip, Türk takımlarının karşısında dandik olamaz. 50 tane örneği var. Adını söyleyemediğimiz takımdan 6 yemişiz. Daha akşam AZ çakma şampiyonun içinden geçti. Cillop gibi top oynayarak yendik. Rakibi küçümsemeyi bırakın, rakip dandik olsa play off turunda işi ne?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X