Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5498. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: f@ithline , mete2649 , mete2649 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 12 Misafir (1 Mobil) - 12 Masaüstü3 Mobil
5 sn
110.066
Cevap
395
Favori
2.585.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 54965497549854995500
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• mpolat35 kullanıcısına yanıt

böyle birşey yok, hiç duymadım, görmedim.

• fark edilmemiş olabilir, dün bencilce oynayan yoktu. mücadele kadar yardımlaşma da üst seviyede idi. ben böylesi işleyen takıma, maximin almazdım şahsen. hızından, kaos yaratmasından başka maçlarda, başka şartlar altında yararlanırsın. ama tek başına topu alıp, çalım dizeceğim dersen, var olan uyumu yok edersin.

• Adam on numaradan merkeze evrildi. Yeri geldiğinde sol kanat-beki de oynayabiliyor. Ortalar muazzam. Mourinho effects...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal olsun Okan hocaya, yenilse bile sahaya tecrübe kazansın diye genç oyuncu atıyor. Dün Efe Akman'ı attı mesela çocuk fena da maç çıkarmadı.

Bizde bunlar yok. Bi İsmail hoca vardı Elif, Ferdi, Arda, Yusuf gibi gençlere şans veriyordu. Bakmayın siz Kim Min Jae, Vedat falan da genç olmasa da hocanın iyi transferlerindendir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Mandalorian kullanıcısına yanıt
    🤣😁😁🤣🤣😀😀😁

• Ligde yaptıkları bu oyun iş yapıyor çünkü aleyhlerine foul mu çalınıyor? Kendilerine yere atınca da hoop foul. Öttürüyorlar bunları Avrupa’da.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu GS’nin galibiyet gurur veren cinsten mi yine?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Adana maçından beri geseli adminler iyice rahatsız olmuş ki kafalarına göre kural uydurup ceza yağdırdılar. En son uyarımı 2024 ağustosta almıştım. Diğer takımların bölümüne gidip yazmıyorum bile. Aldığım cezalar hep geseli adminin bu bölümde bana verdiği uyarı puanları. Artık hiç bir şey yazmamak lazım demek ki. " Yersiz şike ve siyasi mesaj " adı altında millete ceza vermek için kendileri uydurmuşlar bişeyler. " Haramzade " ifadesi rahatsız etmiş olacak ki bu laf her bölümde yazılıyor ve Adana maçından sonra bu lafı da uyarı sebebi göstermişler. Sırf 3 ceza puanı yedim bu laftan. Halbuki Adana maçı öncesi her bölümde bu laf tonla geziyor. Şimdi de dün attığım resim yüzünden 4. ceza puanını vermişler. 10-1 bitecek maç yüzünden geseli admin sinirini bizden çıkartıyor. Uyuyamamış olacak ki maç yüzünden sabahın köründe ceza vermiş. Bu bölümde gese ile ilgili konuşmak istiyorsanız geseyi övmemiz gerek galiba.

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 14 Şubat 2025; 18:0:26 >

• TRT de yorumcu Gs de Türk hakemlerine alışan futbolcular yabancı maçlarda yaptıkları hareketlerden kart göreceğini zannetmiyorlar Avrupa maçlarında gördükleri kartları ligde görmüyorlar bu çifte standartta takımı kötü etkiliyor demiş

Eee biz boşuna mı ADALET diyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 14 Şubat 2025; 17:58:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kn06 K kullanıcısına yanıt

uyandın mı kanzi

• Atalanta da 3 lü defan oynuyor, o takımda Lokman gayet başarlı bir abimiz, bizim sistem de Maximen de iş yapmaz mı acaba, hoca hiç denemiyor, Kasımpaşa da umarım oyuna alır ve maçı koparan isim olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mağdur spor trolleri bugün sessiz. ekside gündeme bakıyorum Fenerbahçe aleyhine hiçbir başlık yok, çok enteresan valla.

• fenerin attığı golden daha çok gsnin yediği gole sevinmek…

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt

Dün 3. golde kestiği şut gibi bir ortaydı ve o sayede öyle bir gol izledik. Şayet klasik bir orta şeklinde topu göndermiş olsa Nesyri kafa vuruşunda top o kadar sert ve hızlı gidip gidemezdi. Tahminen gol ile de sonuçlanmayacaktı.

Sebasitan sert şekilde kesmesi sayesinde gol oldu. Kafa gollerinde vuruş kadar yapılan ortada önemli. Adrese teslim ortalarda topun şiddeti çok önemli. Yavaş bir top olursa gol olma şansı daha düşükken top sert ve hızlı geliyorsa kafa vurulduğunda topun gol olma şansı daha yüksek.

Bu sezon Nesyri kafa golllerinin hepsinde ortalar sert ve hızlıydı.

• 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐
  • derbiyi kazanirsaniz sampiyonlugu alirsiniz mou birakmaz burdan sonra. bizimkilerin bi halt yapabilecegi yok cunku.

simdiden tebrik ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayumi Hamasaki

derbiyi kazanirsaniz sampiyonlugu alirsiniz mou birakmaz burdan sonra. bizimkilerin bi halt yapabilecegi yok cunku.

simdiden tebrik ederim.

İnşallah, teşekkürler.

• Ç. Rizespor'un evinde oynadığı son 6 maç 4 galibiyet 2 beraberlik. Yenilgisi yok. Normal(ADİL)şartlarda bu maçı ya Rize alır ya da berabere biter. Hakem faktörü olmadan gs bir hiç.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 54965497549854995500
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.