Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5500. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
19 Misafir (2 Mobil) - 17 Masaüstü2 Mobil
5 sn
110.071
Cevap
395
Favori
2.585.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 54985499550055015502
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Adamlar bize ali şansalan atadı yani bu büyük bir skandal. Çok iyi top oynadigimiz icin onumuzu kesecekler. Kimseden çekinceleri yok Turk futbolunu onemsediklerini dertlendiklerini de dusunmuyorum. Soru şu bunlar kim gerçekten?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 14 Şubat 2025; 19:55:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

• hasanmerto kullanıcısına yanıt
    Bunlar, kazanalım da nasıl olursa, ne olursa olsun diyenler hocam. Çevremizde çok sayıdalar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sawolverine kullanıcısına yanıt

Ramam onlar taraftar ancak Ali Şansalanı atayan, sürekli gsyi kollayan kimler?

• Avrupa zaferi yapıyı öyle bi kudurttuki anında ali şansalan denen yapı aparatını lig maçımıza atadılar

Amaçları gese rizede olası bi puan kaybına uğrarsa farkın kapanmaması için Fenerbahçe’ye operasyon yapmak

• kız olursa nesrin erkek olursa enes iri

• aberdi kullanıcısına yanıt
    Osayi tercihi zorunluydu, mimovici avrupa kadrosuna alamazdı hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gsliler herseyin üzerine yemin ediyor Ali koç yaptırmış Demirspor olayını:). Allah bunları Lut kavmi gibi helak edecek.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Serdar Ali Çelikler: Türkiye'de tüm maçları 3 sene öncesinden başlayarak yabancı hakemler yönetse Okan Buruk diye bir teknik direktör yoktu bugün. Bunu kabul edeceğiz. Bunu gerçek gsliler de aklı başında yöneticilerde kabul ediyor.

• Galatasaray'da kadro falan yok. Kaleci yok, forvet muamma. Sezon başından beri bi tane kanat organizasyonu, orta kafa gol görmedim, yedek yok

İŞLERİ BİTTİ !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Pink -- 14 Şubat 2025; 20:49:17 >
  • Gs fb basket maçı var

Gsliler şu an kızılcık şerbeti izliyor

• he_man kullanıcısına yanıt

gsliler baskette erginatamansporlu hocam.

• 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐
  • KingOfShadows kullanıcısına yanıt

Kabul ediyorum (daha teklifi duymadım he)

• RedPirom'u dünkü hezimetten sonra görebilen oldu mu? En son bana eski yenilgilerimizin ekran görüntülerini alıp atmakla uğraşıyordu AZ 3-4'e doğru giderken de merak ettim.

• Türk hakemleri ile Türkiye'nin Bayerni, yabancı hakemle Avrupa'nın steau bükreşi oldular.

• @RedPyro efendi kafasını kuma gömmüş şu an google amcadan kimin neyini kopyala yapıştır yapayım, fenerbahçeye nasıl çamur atayım derdindedir 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• 
Sayfa: önceki 54985499550055015502
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.