stoperlere mesafeli oynayın diyen kişi mourinho. bence çağlar söz dinliyor. |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5292. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
instagram
Gözde on Instagram: "Akımın en iyisi ŞSFGŞGŞFŞGPRĞVŞGŞGĞVGŞGŞGP"https://www.instagram.com/reel/DFYXUhJtaxB/?igsh=cmU3bXhzejdkbDE1
Daha iyisine rastlamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mir08 -- 6 Şubat 2025; 20:32:50 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Kimse tehlikenin farkında değil, Nesyri de yok, Dzeko dedem gününde olursa belki alır maçı onun haricinde %100 puan kayıplık maç. Alanya olmazsa GS deplasmanında üstümüze toprak atarlar.
-
Derbi sessiz geçer , 2 tane tıklarırız .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Josenin winner balına ihtiyacımız var istiyorsa sabaha kadar kötü oynasın alanyada 3 puan kafi
-
Cordoba 2 tane atar, Koreli çocukta 35 metreden bir tane atar, 3 - 1 falan yeniliriz muhtemelen.
-
ennesiri hatime başlamış pazar akşamına bitirecekmiş minimum 3 tane atarız alanyaya
-
-
takımdaki, skor yapabilen tek kanat oğuz. onu da beke hapseden, geri kafalı, futbol özürlüsü morukinyo.
sırf bizim takımın td si diye küfür etmiyorum.
-
sorduğum soruya halen, net bir cevap verebilen olmamış: mourinho, geldiğinden beri, tek bir başarılı işini söyle misiniz? öyle, möyle, şöyle değil, harbi başarı..
-
koskoca ülke adeta bakkal dükkanı gibi yönetildiği için, bazen bizim yönetime kızamıyorum ya. ülke nere, spor kulübü nere..az bile saçmalıyor olabilir ali koç ve ekibi.
-
Şu fred’in yerine başka adam bulun Allah aşkına. Onun her hareketi top kaybı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
öyle bir adam ki, "gol lazım, elimde ne kadar forvet varsa oyuna sokayım."
dahiyane fikre dikiz...
-
Fenerbahçe Beko tarih yazıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen öyle. premier lig yılın 11ine seçilmiş stopere savunma yapmayı öğretiyolar forumda
-
FRED takımın içindeki düşman. üstüne yaşlı.
AMRABAT 2. maldonado.
CARLOS yerine sakatlık geçmişi olmayan adam alınmalıydı, hem sakat, hem ağır adamı aldılar bir dünya para vererek.
-
Çağlar geçen sene bu geri çekilmesi için aşırı eleştiri almıştı takım boyunu sürekli uzatıyor onun yüzünden hücuma çıkışlarda sıkıntı yaşanıyor diye.
-
Sorunu hala futbolcularda aramaya devam edin. Fred'in yerine kimi koyarsan koy o top kayıpları devam edecek çünkü o bölgede tek adam oynuyor. Fazla yük binen oyuncuda fazla top kaybeder. Sporun doğasında olan bir şey bu.
Tüm işi tek adamın yapmasını beklersen o adamda en fazla hatayı yapan olur.
-
gs kabız ortasahalara max 1 sene dayanıyor. olivera kabızı yerine sara almasalardı bu sene aynı terane devam ederdi
-
Carlos sağlam stoper. İyileşip sahaya dönsün bana hak verirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X