Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5073. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: brsaltnc , geng , Elric. , tristran , tristran , chionophile Daha Az
6 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 16 Misafir (6 Mobil) - 15 Masaüstü7 Mobil
5 sn
105.951
Cevap
394
Favori
2.503.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
113 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 50715072507350745075
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Helal olsun İsmail Hocaya, Yusuf'u çıkardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • T@rhuncu T kullanıcısına yanıt
    su tabloyu savunmak vasatizm gomlegini cikarmakmis dh mourinho fanlari oyle soyledi

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

kanini sevdiklerim

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt

Yusuf bayağı bayağı kötü futbolcu. Söylemişti dersiniz. Her kafa topunu ıskalayan adamdan stoper filan olmaz.

Kötü oyuncu olduğu için Mourinho beğeniyor, çok normal.

• trmeto kullanıcısına yanıt

Soran olursa Turnuva Hocası dersiniz.

Bu adamın max başarısı Türkiye kupası finali oynatmak filan olur, o maç da kesin penaltılara gider. Ne olacağı belli olmaz yani.

Ben fena bulmadım, İso'ya benzetiyorum biraz. Biraz daha dikkatli bakarım, yine yanında yeni stoperlerle de görmek lazım.

• aberdi kullanıcısına yanıt

Bence sen izlememissin son dakka topuk pasıni görüp top oynadığını mi savunacaksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bak anlamanda problem olduğunu düşünmüyorum saldırganlıktan ya anlamıyorsun ya da çarpıtıyorsun.

Ferdi'nin sezon başındaki formsuzluğu yönetimin transfer işini çözmemesinden kaynaklı yönetimin iş bilmezliğiydi bunu herkes biliyor, hangi sistemle oynarsan oyna bu kadroda yıldız olur Ferdi bunu sende biliyorsun. Lille'e elenmemizin sebebi Ferdi oldu.

Ben Mourinho fanı falan değilim, üçlü defansın bu oyuncu grubuyla (orta saha ve kanat-bek) oynanmaması gerektiğini savunuyorum zaten. Avrupa Ligine Oğuz'un yerine Cengiz'i yazmasınıda ölümcül hata olarak görüp eleştiriyorum...

Fark şu ki gelip buraya çapsız İsmail'i savunursanız, o olsa uçardık kaçardık derseniz ya trollsünüzdür ya İsmal'in fanboyu olacak kadar çapsızsınızdır ya da IQ düşüklüğü vardır.

İsmail ilk geldiğinde Şenol'dan 3 yedi sıfır çekti. 2. gelişi Slavia Prag'a rezil kepaze oldu elendi, küme düşen Kayserispor'a elendi. Yetmedi 3. gelişinde Norskdjakdkaksj'dan 6 yedi, Emre'nin küme düşürdüğü Ankaragücü'ne elendi, Hatay'lı El Kabi'li Rize'li Chiqinho'nun oynadığı Olympiacos'a rezil kepaze oldu.

Mourinho Bodo'dan 6 yiyince, Adana Demirspor'a elenince mağaradan çıkın lütfen. Bende memnun değilim oyundan ama az insan olun İsmail'de İsmail yazmayın şu foruma. Jesus'u da böyle yediniz 10 yılda tek kupa kazanan adamı.

Konu İsmail Kartal paylaşımı yapanlardan çıktı cevap yazdığın için sana yazmış gibi oldum.

• Rakiplerde moraller kötü... Bir de transfer çalımları gelince iyiden iyiye kafayı yediler..

• alprn46 A kullanıcısına yanıt
    Bırak şu tarhanacıyı geçendede osimheni savunuyordu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dzeko out Vlahovic olacak sanırım

• 2 tane taş gibi stoper aldık gönderin şu el bombası djikuyu talibi de varmış.. ajaxtan ahmetcan kaplanı alın yabancı kontenjanı açılmış olur hem

• alprn46 A kullanıcısına yanıt

Mesele Ferdi'nin formsuzluğu filan değil. Fenerbahçe'de her oyuncu sürekli "formsuz". Neden? Oynatılmaya çalışılan abuk subuk sistem yüzünden. Ferdi kalsa, yıldız mıldız olmaz; bu vakte kadar oynadığı ve alışkın olduğu rolden bambaşka bir Mourinho icadı role geçer, orada ıkınırdı 90 dakika. Fenerbahçe'de sene başından performansı geçen seneye göre yükselen kaç oyuncu var? Bana göre hiç yok. Bilakis hepsi geriye gidiyor. Demek ki mesele formuzluk değil.

İsmail Kartal hakkında söylediğin her şeye karşı bir şey söylenebilir. İsmail ilk geldiğinde yaşını filan bilmiyorum, o günleri hatırlıyor musun onu da bilmiyorum; Ersun Yanal ile Aziz Yıldırım kavgasından ötürü ve Passolig çıktığı için tribünlerin bomboş olduğu bir senede, son derece düşük profilli bir hoca olarak, üstelik çok yaşlı ve misyonunu tamamlamış bir takıma geldi. Takım transfer de yapamıyordu. Emenike tüm sezon 4 gol mü ne attı, Aziz Yıldırım adama forvet almadı. Rize'de otobüsü kurşunlandı. Tek hedef lig şampiyonluğuydu ve olmadı. Camia, Aziz Yıldırım, Ersun filan derken çok sıkıntılı bir takımda görev yaptı. Ertesi sene Nani'li, Van Persie'li kadrosuyla da Vitor efendi İsmail'in aldığı puanın aynısını aldı, sadece iki gol mü ne az yedi, Allah razı olsun. İsmail'e bir forvet almadılar, Vitor'a Fernandao, Van Persie filan aldılar. Fernandao da bir önceki yılın gol kralıydı. İkinci gelişinde ben de buradaydım ve İsmail'in başarısız olduğunu söyleyip gönderilmesi gerektiğini yazdım zaten. Ama orada da İsmail sonuçta bir enkaza gelip üstelik geçici süreyle geldiğini bilip bir kadro oturttu, GS'yi iki maçta da yendi, Zajc ile Crespo 50 milyona mı gidiyor dedikodularına sebep oldu ve takımı ikinci yaptı. Kayseri'ye nasıl elendi, Ramazan Civelek orta sahadan frikik attı, savunmaya çarptı, gol oldu. Prag'a elendiği zaman da kupadan elendiği zaman da takıma daha yeni geldiği zamanlardı, baharda kendi takımını oturtmuştu. Evet, başarılı olamadı ama rezalet bir performansı da yoktu. Nords maçında takımın yarısı yoktu, Ankaragücü maçının bahanesi yok, Olympiacos'a hiç de kepaze filan olmadık, penaltılarla elendik, ki Olympiacos o senenin Avrupa şampiyonu ve bu yılda da Mourinho'nun Fenerbahçe'sinin üstünde Avrupa'da yine. Ondan önce de Vitor'a ders vermişlerdi hatırlarsan. Olympiacos 10 senedir filan bizden iyi takım. Farkında değilsiniz herhalde.

Jesus'u biz yemedik, kendi gitmek istedi, gitti, yoksa ben Jesus'un oynattığı futbolu beğeniyordum yine bir yabancı antrenör klasiği olan üçlü fantezisi dışında. Adam olsaydı da içeride dışarıda GS'den yarım düzine gol yemeseydi. İnsan değil, odun olsa büyük maçların hepsine üçlü çıkıp yenilmesinden, takımın üçlü oynayamadığını anlardı ama Jesus, kibrinden anlayamadı. Aynı şeyi Mourinho da anlayamaz kibrinden ama İsmail anlar ve doğrusunu yapar, bu yüzden ne kadar çapsız filan desen de İsmail, Fener için ve lig için Mourinho'dan daha iyi bir hoca. Ha geçen sene Jesus olsa belki Avrupa'da final oynardık, kabul. Ama ligde asla o puanları alamazdık. Ki bu finale de üçlü çıkıp beş tane yerdi.

Yani konuşuyorsunuz ama açık söyleyeyim, haksızlık ve nankörlük ediyorsunuz. Nankörlüğün cezası bu dünyada rezil olmaktır. Fenerbahçe'ye baktığımda ise başka bir şey görmüyorum ben, siz görüyorsanız söyleyin.

Sonuçta konuştuğunuz adam, Fenerbahçe'nin son 10 senede GS'yi yenmiş tek teknik adamı filan herhalde. Şapkayı öne koyup bi düşünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T@rhuncu -- 31 Ocak 2025; 11:26:18 >

• Scorpion28 kullanıcısına yanıt

kafa topunu alamamak sonuç adamların yer tutmayı, adam tutmayı bilmemesi sebep.

• Sbeamlichi kullanıcısına yanıt

Çatlasan da patlasan da, attığı her golden sonra bana menşın atsan da Osimhen, En Neysri'den iki gömlek filan üstün futbolcu. Hırsı, mücadelesi, yırtıcılığı... Bayılıyorum. Kariyeri, gittiği takımlar, isteyen takımlar, piyasa değeri, bu sene skora yaptığı katkılar... Hepsi ispatlıyor bunu zaten.

Neysri de iyi futbolcu ama Osimhen'den iyi diyen gerçekten bir aklını kontrol ettirsin.

Ama senin kontrol ettirmene gerek yok. Durumunu biliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T@rhuncu -- 31 Ocak 2025; 11:26:46 >
  • Shieldwall kullanıcısına yanıt

öne geçip, geriye yaslanan takımı öven, bir tek bizim eren kaldı ya. 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

Orda temas kaçınılmaz adamın niyet topa müdahale etmek zaten topun yönü değişmediği için penaltı değil

• erenfb1907 kullanıcısına yanıt

Zerre katılmıyorum. Öyle geliş mi olur. Topun yönüyle ilgisi olduğunu da düşünmüyorum, adam topa dokunamıyor ki zaten.

Neyse, beni ırgalamaz ama pozisyon bana göre çok net penaltı.

• santrafor şart dğeil şu aşamada. orta sha şart oğlu şart. zaman geçtikçe dana net anlayıp, ara transferde niye iyi bir orta saha alınmadı diyecek herkes.

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt

Şöyle bişey çıkmaz inşallah noname sırp

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐
  • 
Sayfa: önceki 50715072507350745075
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.