Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] Play-Off turundaki rakibimiz RSC Anderlecht ⭐⭐⭐⭐⭐ (5072. sayfa)

5 sn
101.595
Cevap
389
Favori
2.415.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
112 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 50705071507250735074
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

O pozisyon Türkiye’de olsa o tiyatrocuya kart falan verilmeyeceği gibi pozisyonada penaltı çalınırdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 31 Ocak 2025; 8:44:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aberdi kullanıcısına yanıt

Neye üzüldük birader, Braga'nın golü iptal oldu diye mi? 35 maçtır ısrarlı ve istikrarlı bir şekilde umumî helada kolonya dökmeye erinen bekçi tipinde futbol oynatıyor adam. Mourinho Avrupa'nın en kötü takımlarından birini yarattı. Bu bir gerçek. Fenerbahçe'yi izledikçe mideme kramplar giriyor.

Bir de utanmadan sıkılmadan şunları yazacak yüzünüz var. Bari beğeniyorum de geç. Bir de artistlik yapıyorsun boş hocan gibi.

• alprn46 A kullanıcısına yanıt

Aynen abi. Geldiğinde ilk iş Ferdi'yi sol açığa filan koyan Mourinho'nun hiç suçu yok.

Adam geldiğinden beri tüm taşları yerinden oynattı, herkesin performansını düşürdü, Ferdi kalsa emin ol onu da üçlü müçlü diye abuk subuk yerlere koyup rezil edecekti, Allah'tan zamanında gitti de satabildik. Szymanski sol kanat beki, Tadic forvet arkası filan oldu. Bu adamların geçen sene başarılı oldukları bölgelerle bu mevkilerin alakası bile yok. Formasyon, oyun anlayışı, hepsi çorba.

Takım 35 maçtır o kadar rezil futbol oynuyor ki gözleriniz alıştı herhalde. İmparator ilan edeceksiniz adamı Sivasspor deplasmanı tadında bir yerden puan alabildi diye. Fenerin ölüsü eskiden bu maçları 1-0 bitirir, gelirdi. Şimdi üçlü oynayıp, 250 milyonluk kadroyla herkese yatıp yine de her maç bir araba gol yiyoruz ama hocanın suçu yok jahsdjd.

Neyse, görürsünüz Carlos ve Skirinar ile üçlü oynayınca da delik deşik oluyor muyuz, olmuyor muyuz. O zaman suçu kime atacaksınız bakalım. BU ORTA SAHA İLE ÜÇLÜ OLMAZ.

• Sbeamlichi kullanıcısına yanıt

TS'nin ekmeğini yemiş suyunu içmiş hiçbir oyuncuyu istemiyorum !

• bu takım beş para etmez, sezon bitecek top oynamıyor

bu mert hakan ne işe yarar ne sıfatla Fenerbahçe formasını taşıyor, takımın şaklaban kontenjanını doldurduğu için mi yıllardır takımda

rezillik ya başka bir şey değil, aziz yıldırım olsaydı dzeko'yu falan çoktan paketleyip adam gibi bir forvet almıştı ki geçmişte örneklerini kaç defa gördük.

• birşey sorcam;

bu yeni lig sisteminde

9'uncu 24'üncü ile

10'uncu 23'üncü ile

11'inci 22'inci ile

....

16'ıncı 17'inci ile

eşleşmiyor muydu?

şimdi

24'üncü olan biz niye 9'uncu veya 10'uncuyla eşleşme ihtimalimiz var.

UEFA, kura diyerek yine sıcak top / hafif top vs. gibi eşleşmelere kısmen de olsa müdahale etmek için mi böyle bir uygulama yapıyor ??

• Hayatım boyunca acaba şu konuda yanlış mı düşünüyorum, ben yanlış mı biliyorum diye daima kendimi sorguya çekmişimdir, adetim böyledir. Buradaki Mourinho fanlarının, hocanın suçu yok, güvenmeye devam, transfere devam falan filan kafasındaki adamların, halen daha zerre yüzleri kızarmadan buraya şekilli şükullu şeyler yazma cür'et ve cesaretini nereden aldıklarını sorabilir miyim, lütfen birisi bana anlatsın. 35 maçtır takım istikrarlı bir şekilde çok kötü oynuyor. Erol Bulut bile daha iyi ve dominant oynatıyordu bu takımı. Bir Kasımpaşa deplasmanı 3-4-3'ümüz var, Mourinho'nun oynatmak istediği oyuna bin basar.

Ümitli olmak için, haydi ümit fakirin ekmeği, hepiniz o umuda sahibiz de, Mourinho'yu tenkit edenlere burada şov yapmak için siz tam olarak nereden cesaret alıyor, neye güvenip böyle şeyler yazabiliyorsunuz? Avrupa'da son saniye golüyle 24'üncü olabilen bu rezil takımı kuran herifin başarılı olduğuna bizi inandırabileceğinizi filan mı düşünüyorsunuz?

Sonuç olarak başarısız olup bir şeyler inşa ettiğini görsek, bir şeyler yapıyor, bir şeyler oynatıyor olsa, ona da tamam diyeceğim. Bir zamanların Bilic Beşiktaş'ı gibi. O zaman sabredelim diyeceğim. O da yok ki. O yok, bu yok. Sadece takıntı ve rezalet var. Üçlüsüne tükürdüğümün Portekizlileri.

Mourinho'yu sen sonu kupaları öperken görmeyi hiçbiriniz benim kadar isteyemezsiniz. Ben yaşım itibariyle zaten Mourinho'nun başarıları ile büyüdüm. Adamı çok severim. Ama bir de gerçekler var ve gerçekler, hatır ve gönül dinlemez.

Kötüysen, kötüsündür. Biz ise çok kötüyüz. GS'den de kötüyüz. Açık söyleyeyim.

• Bu nasıl bir kura sistemi. Ligi 24. sırada bitirdik gelen rakipler çiçek 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #FCMvFB ⭐⭐⭐⭐⭐ 

FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL RAKİPLERİ

Fenerbahçe, play-off aşamasında Bodo/Glimt ya da Anderlecht ile karşı karşıya gelecek.

Sarı-lacivertliler bu aşamayı geçmesi durumunda son 16 turunda Olympiakos ya da Rangers'ın rakibi olacak.

GALATASARAY'IN MUHTEMEL RAKİPLERİ

Galatasaray, Play-off aşamasında Midtjylland ya da AZ Alkmaar ile karşılaşacak.

Sarı-kırmızılılar bu aşamayı geçmesi durumunda Avrupa Ligi son 16 turunda Manchester United ya da Tottenham'ın rakibi olacak.💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #FCMvFB ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• kötü oynamayı falan geçrim de.
    son paslarda ki sakarlıkları
    Saçma sapan pas tercihlerini falan anlayamıyorum.

• ShadowOfDarkness kullanıcısına yanıt
    Bırak Man U., Tot'u, AZ Alkmaar'ı bile geçemez bunlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Shieldwall kullanıcısına yanıt
    Play-off'u geçmek için 2 maç mı oynanacak?

• Ice Platypus kullanıcısına yanıt
    Sol kanat beki Syzmanski iyi idare ediyor. Zor maçlar oynayacağız, gol lazım olacak. Carlos, Skriniar'la birlikte Talisca eklenmeli.

• Bok gibi top oynuyoruz nasıl düzelecek meçhul hocada hiç ışık yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • erenfb1907 kullanıcısına yanıt

Pozisyon penaltı zaten. Yabancı hakemleri gözünüzde fazla büyütüyorsunuz. Topla alakası bile olmadan adamı biçmiş herif. Bu penaltı değilse ne penaltı, bana anlatabilir misin üstad? Türkiye'de hakemler üzerinden bir tiyatro dönüyor şu anda. Bizim hakemlerimiz kötü de yabancı hakemler iyi mi?

• Mourinho bizle ciddi ciddi ya kafa buluyor ya kafası gitmiş. Oyuncularımla gurur duyuyorum demiş.

Barca, Real, Liverpool vb takımlardan biriyle berabere kaldıkta benim mi haberim yok.

Bizim kendi hatalarımız dışında pozisyon üretemeyen bir rakiple berabere kalmışız bu çıkmış ne anlatıyor. 1.devre oynanan oyun eh işte denilebilir di. İkinci yarı 2-1 öne geçtikten sonra takımı komple defansa çekti. 2-3 cılız atak dışında bir şey yapmadık.

Öne geçtikten sonra defansa çekildiğimiz ve rakiplerin biraz direnç gösterdiği maçlarda mutlaka beraberlik golü yiyoruz. Bir de takımı defans çekip hala çift forvet devam ediyor.

• Metal Head kullanıcısına yanıt

Tek takımla 2 maç oynanacak.

Yeni sistemde sadece grup aşaması değişti. Ondan dolayı 8 takımla tek maç oynandı. Ha bir değişiklikte CL ve Avrupa Ligine veda edenler bir alt kupaya artık takılamıyor. Direk kupalara veda ediyorlar.

• Kuştaş diye dümenden dost görünen sinsiler elendi

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #FCMvFB ⭐⭐⭐⭐⭐

Kendini avrupa fatihi zanneden organizasyondaki en kolay kura balına rağmen ilk 8e giremedi

Fetöcü braga elendi

Herkese hayırlı sabahlar

• Noctivagant kullanıcısına yanıt
    çok haklısınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

Gurur duyma olayı şuydu basın toplantısındaki

Maçtaki yedekler bunlardı

Mert hakan kırık kolla oynadı, sol bekte syzmanki sağ bekle ismail oynadı

• Kara Mithat kullanıcısına yanıt
    Takım önceki maçlarda adam gibi top oynamış olur bu maç özelinde eksik kadro yüzünden oyun kötü olur o zaman o lafı etmeye hakkı var

Kendi istediği kadar gurur duysun ben duymuyorum.

• 
Sayfa: önceki 50705071507250735074
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.