< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] Play-Off turundaki rakibimiz RSC Anderlecht ⭐⭐⭐⭐⭐ (5087. sayfa)
-
-
Derbiler tarihinde tüm rakiplerimize karşı en çok maç kazanıp en az maç kaybeden takımız. Siz kimsiniz ki sadece sizi yendiğimiz bir maça sevinelim? 25 maç fark atmışız denk değiliz ki. Gidin bu konuları jekelilerle, tslilerle tartışın. Denginiz onlar, bizim vaktimizi boşa harcamayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Jose Mourinho, Danimarka dönüşünde pazar günü oynanacak Çaykur Rizespor maçına çalışıyor
-
Yarısı ZTK, Süper Kupa gibi tenekeler, güzel avuntu yolu bulmuşsunuz kendinize. Madem bu kadar kupanız var keşke sahada bize karşı oynadığınızda ezim ezim ezilmeseniz, 25 maç galibiyet farkı atan neden siz değilsiniz mesela? JK'in 36 kupaya sahip olmasından zaten oradaki teneke sayısının ne kadar fazla olduğunu hesap edebiliyoruz. Derbi rekabetleri tarihinde en çok gol atan, en az gol yiyen, en iyi averaja sahip, en fazla galibiyet alan, en az mağlup olan ve Süper Lig tarihinde en fazla puan toplayan takımız. Oradaki tenekelerin gölgelediği gerçek budur. Rigas, Malmö, Kiev bunları yenemeyen takımın 100 tane kupası olsa ne olur gözümüzde de gerçekte de zerre değerleri yok. Türkiye'de Fenerbahçe ve onun arkasından nal toplayan diğer takımlar vardır. Zorunuza giden bu gerçeği de yukarıdaki tenekelerle gizlemeye çalışıyorsunuz. Hepsi bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elpdrno_046 -- 31 Ocak 2025; 23:0:5 >
Maxim Napoliye gidiyormuş, bakalım yönetim o bölgeyi dolduracak mı yoksa 1 sezon daha mı feda edilecek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sözde şampuanlıkların nasıl geldiğini iyi biliyoruz biz o yüzden boş postlarla kirletme sayfayı...
-
Avuntuya devam. Benim yazdığım gerçekler hiçbir zaman değişmeyecek.
Bunları foto için hazırlatıp çektirdikten sonra kapatmıyorsa hiç birşey bilmiyorum. İşini ciddiye alan bir hocanın takımı dün akşam ki 2. Golü yemezdi. Aslında profesyonel bir takımın yemeyeceği bir gol ama neyse. Avrupa'da kazayla iptal edilen golle yola devam ediyor olmamız bile skandal aslında. Bu sene sadece taliscaya güveniyorum alsın sazı eline şampiyon yapsın.
Maximini niye yollladınız aga valla ekrana ekmek bandıran top taşıması vardı
-
Kesin bir şey yok, bizimle yaza kadar kiralık sözleşmesi olduğu için takımı Napoli ile anlaşsa bile biz izin vermediğimiz sürece gidemez. Avrupa listesine yalnızca 3 oyuncu ekleme şansımız olduğu için ben Maximin'in gönderileceğini düşünmüyorum.
yeni bekinizi kaydetmek için birinden çıkmanız lazım bende merak ediyorum durumu
-
Elenirse başarısız oluyor. En az çeyrek final oynatması gerekiyor.quote:
Orijinalden alıntı: Ricky GervaisŞu fikstürde avrupada direkt çeyrek gelmesi lazım mourinho bunun için geldi
Elendiğimiz an başarısız sayarım hocayı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
rashford fln gelmeyecekse hata olur 11 oyuncusu olarak değil belki ama hamle oyuncusu olarak fark yaratan bir oyuncu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X