Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] Play-Off turundaki rakibimiz RSC Anderlecht ⭐⭐⭐⭐⭐ (5087. sayfa)

8 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 18 Misafir (8 Mobil) - 13 Masaüstü13 Mobil
5 sn
101.799
Cevap
388
Favori
2.420.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
112 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 50855086508750885089
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ya hocam sen git şu yapamadığınız transferlere el at bu çeneyle ikna edersin pavlovici falan.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • defaulticus kullanıcısına yanıt

Derbiler tarihinde tüm rakiplerimize karşı en çok maç kazanıp en az maç kaybeden takımız. Siz kimsiniz ki sadece sizi yendiğimiz bir maça sevinelim? 25 maç fark atmışız denk değiliz ki. Gidin bu konuları jekelilerle, tslilerle tartışın. Denginiz onlar, bizim vaktimizi boşa harcamayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shieldwall kullanıcısına yanıt
    💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] Play-Off turundaki rakibimiz RSC Anderlecht ⭐⭐⭐⭐⭐
  • Jose Mourinho, Danimarka dönüşünde pazar günü oynanacak Çaykur Rizespor maçına çalışıyor

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] Play-Off turundaki rakibimiz RSC Anderlecht ⭐⭐⭐⭐⭐

Yarısı ZTK, Süper Kupa gibi tenekeler, güzel avuntu yolu bulmuşsunuz kendinize. Madem bu kadar kupanız var keşke sahada bize karşı oynadığınızda ezim ezim ezilmeseniz, 25 maç galibiyet farkı atan neden siz değilsiniz mesela? JK'in 36 kupaya sahip olmasından zaten oradaki teneke sayısının ne kadar fazla olduğunu hesap edebiliyoruz. Derbi rekabetleri tarihinde en çok gol atan, en az gol yiyen, en iyi averaja sahip, en fazla galibiyet alan, en az mağlup olan ve Süper Lig tarihinde en fazla puan toplayan takımız. Oradaki tenekelerin gölgelediği gerçek budur. Rigas, Malmö, Kiev bunları yenemeyen takımın 100 tane kupası olsa ne olur gözümüzde de gerçekte de zerre değerleri yok. Türkiye'de Fenerbahçe ve onun arkasından nal toplayan diğer takımlar vardır. Zorunuza giden bu gerçeği de yukarıdaki tenekelerle gizlemeye çalışıyorsunuz. Hepsi bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elpdrno_046 -- 31 Ocak 2025; 23:0:5 >
  • Maxim Napoliye gidiyormuş, bakalım yönetim o bölgeyi dolduracak mı yoksa 1 sezon daha mı feda edilecek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sözde şampuanlıkların nasıl geldiğini iyi biliyoruz biz o yüzden boş postlarla kirletme sayfayı...

• ismail kartal konya sivas ve oly maclarini eliyle verdi = ben tum gun makarnayla beslenen bi yaratigim

konya macinda dzekonun kazmaligini yazmam cunku makarna beynime yeterli enerji uretmez

sivas macinda dzekonun kazmaliklarini yazmam, son dk yalandan verilen penaltiyi yazmam cunku makarna beynime yetmiyor

oly maclarinda ilk mac saglik ekibinin zajc ve ismail ile baslama onerisini yazmam, ikinci mac fredin sahaya micip batirdigini yazmam, 5 penaltinin 3 tanesini kaciran tenekeleri yazmam cunku makarna benim beynime yeterli enerjiyi uretmiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Avuntuya devam. Benim yazdığım gerçekler hiçbir zaman değişmeyecek.

• Thomas Anderson kullanıcısına yanıt

Bunları foto için hazırlatıp çektirdikten sonra kapatmıyorsa hiç birşey bilmiyorum. İşini ciddiye alan bir hocanın takımı dün akşam ki 2. Golü yemezdi. Aslında profesyonel bir takımın yemeyeceği bir gol ama neyse. Avrupa'da kazayla iptal edilen golle yola devam ediyor olmamız bile skandal aslında. Bu sene sadece taliscaya güveniyorum alsın sazı eline şampiyon yapsın.

• Maximini niye yollladınız aga valla ekrana ekmek bandıran top taşıması vardı

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maestro725 kullanıcısına yanıt

Kesin bir şey yok, bizimle yaza kadar kiralık sözleşmesi olduğu için takımı Napoli ile anlaşsa bile biz izin vermediğimiz sürece gidemez. Avrupa listesine yalnızca 3 oyuncu ekleme şansımız olduğu için ben Maximin'in gönderileceğini düşünmüyorum.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elpdrno_046 kullanıcısına yanıt

yeni bekinizi kaydetmek için birinden çıkmanız lazım bende merak ediyorum durumu

• quote:

Orijinalden alıntı: Ricky Gervais

Şu fikstürde avrupada direkt çeyrek gelmesi lazım mourinho bunun için geldi

Elendiğimiz an başarısız sayarım hocayı

Elenirse başarısız oluyor. En az çeyrek final oynatması gerekiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KingOfShadows kullanıcısına yanıt

rashford fln gelmeyecekse hata olur 11 oyuncusu olarak değil belki ama hamle oyuncusu olarak fark yaratan bir oyuncu

• 
Sayfa: önceki 50855086508750885089
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.